10458
-
Nekem nincs kedvem hozza, pa. -
uscGhost #3027 Én legalább birom használni az ékezetes betűket XD -
Szerencsetlen :D
1 hozzaszolas miatt elkezded szidni az anyamat. Tuti valami wannabe troll tizeneves kis geci lehetsz. Ha esetleg megse, akkor azon a szellemi szinvonalom vagy, az biztos :DDD -
uscGhost #3025 Én nem kurváztam bazdmeg... csicska -
A jo edes kurva anyadat neked is. csak hogy a topiknal maradjunk.
Majd ha lesz belole normalis verzio kiprobalom. Mondjuk nevetseges, hogy ezert penzt kernek, aztan a proba verzio se mukodik normalisan :DD -
W4z3 #3023 Nekem is volt ilyen, nekem a win7 volt a baj. De engem nem fekete képernyő fogadott hanem egy hibaüzenet.
Nem hozzászoktam hanem ez az alap elvárás. -
Ken91 #3022 nem a gép... sejtem mi a baja...
próbálj egy frissebb vidkari drivert.. haveromnál is ez volt... de egy frissebb vidkari driver helyre rakta :)
am W4z3
az h hozzászoktál vmihez az egy dolog végeredményben megtudod, hogy mennyit kell fizetni és nem csak az a hosting csinálja ezt... :)
egyszerű a válasz is erre: nagyon sok hosting indult el mostanában ( bőven a hostok felét én be is zárnám ) és vmivel védekeznie kell a konkurencia ellen :) -
uscGhost #3021 A jó édes anyukád is hulladék -.- nem tehet róla a játék hogy a géped szar
-
Tetoroltem, ugyan olyan szar. Hulladek ez a jatek :D
Csao, azert koszi. -
W4z3 #3019 minecraft.jar-ban .
-
merre van a meta-inf mappa
-
Képzeld nem. Attól, hogy ért az áramkörökhöz, egyáltalán nem biztos, hogy okosabb nálam. Én arra céloztam, mennyi ideig tarthatott egy ilyet kivitelezni / megtervezni. -
W4z3 #3016 Szerintem töröld a meta-inf mappát, ha azután sem megy akkor rakd újra a minecraftot. -
Nem raktam fel modokat, semmit. -
W4z3 #3014 Raktál fel módokat? Ha igen törölted a meta-inf mappát? -
Miert fagy ki a jatek, amikor el akarom inditani egy fekete kepernyovel?
Bongeszovel se megy, windows 7 64 bit.
Van fent java.. -
Unatkoztam
-
Nekünk nincs gondunk a skyhostinggal. -
W4z3 #3010 Szerintem alap dolog hogy tudjuk mennyit kell fizetni... -
Ken91 #3009 de talán az a cubehost nem is olyan hülye mint gondoljuk :) legalább velük mindenképp fel kell venni a kapcsolatot és olyan árat tud adni amire nem számítunk... :) nekem tetszik jó marketing hozzáállás am az egyik 3 mc szerver tulaj is tőlük bérli a szervert abból az egyiken voltam (igaz egy órát csak) de nem volt lagg... ( pluginok is voltam rajta és 8an voltunk) -
W4z3 #3008 Eh, ez a cubehost nem túl meggyőző, még árakat sem írnak ki a szervereknél. (( Vagy én vagyok egy állat és nem találom meg :) )) -
uscGhost #3007 Jaaaa hogy erre gondoltál? :D
Akkor csak a skeleton marad... drága de megéri és igen a sky 1 szar -
komonyi #3006 A skyhosting egy reták szar, a skeleton meg túl drága. Van még cubehosting, de azt nem nagyon ismerem. -
W4z3 #3005 Én nyitnék egyet de szerintem nem lenne értelme. Majd valakinek átadja legfeljebb a jogokat hogyha már nem érdekli a játék / nem ér rá.
Komonyi: Skyhosting.hu
meg van valami skeleton hosting is, ha googlezel kicsit szerintem rátalálsz, őket nem nagyon ismerem. -
uscGhost #3004 Érdekes kérdés... -
komonyi #3003 Milyen minecraft szolgáltatók vannak ami magyar? -
uscGhost #3002 De mér nem nyit 1 mc szerver topikot valaki? Bevallom én lusta vagyok rá :D meg hát még sose nyitottam topikot -
Látod nem? -
TÉK -
Reméljük, ha ráunt a Minecraft-ra, akkor nem cseszik átadni a jogot valakinek. -
Hol van mostanában a házigazda? -
:( -
robiribi #2996 Hali mindenki
Ujraindítottam a szerveremet | wwcg.dyndns.org | IP címen!
Nem kell hamachi (nem is tudom miért haszálják...)
gyertek sokan
honlap: http://wwcg.dyndns.org -
uscGhost #2995 -
Lehet hogy ha visszaolvasol... nem kell hülye fölösleges kérdést feltenni.
EZ banner alá is mehetne!!!! -
Azért, mert ért a digitális áramkörökhöz és valószínűleg kicsit okosabb, mint te? -
Lehet neki Élete? -
mantaniro #2991 Sziasztok!
Lenne valaki aki játszana hamachin? Mikrofonom van. Kedvet kaptál egy kis multihoz? Írj :) -
uscGhost #2990 Akinek kellene a szervermap itt 1 jó kis mód amivel le lehet menteni :D KATT -
az igaz,hogy a humble kóddal még mindig lehet játszani?(lusta megnézni)