Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Köszönöm..ki fogom próbálni..😊
Azt hiszem ez a játék nem akarja hogy építsek benne..
Az elsõ betöltéskor két darab robbanós zombit kaptam társaságul, így a teljes házam odalett...😊😄

13 éve itt. Szép idő.

Avenger
Elvileg az ágy közelségében 2 vagy 3 kockányira nem lehet olyan hely, ahol teremhet szörny(mellette lévõ fal túl oldala meg ilyesmi). Valamint ahogy észrevettem nem lehet nyitott szoba, akár egy ablak sem, bár ha üveget raksz a lyukakba akkor már nyugodtan tudsz aludni 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

papi08
Sziasztok!
Az #1226-os hozzászólásban felvetett probléma miatt írok ismét.. Sysfox ötletét követtem, azaz csináltam ágyat, hogy így átvészeljem az éjszakát. Ez az elsõ 2-3 alakommal probléma nélkül ment is, ám azóta minden egyes próbálkozásnál jön egy "kedves" zombi, és lerendez..
Az volna a kérdésem, hogy mit tehetnék az ellen, hogy a becsukott ajtón keresztül ne jöjjenek be a hívatlan vendégek? Lehet az volt a gond hogy nincs ablak még a házon?
Illetve tényleg egyre inkább érdekelne egy ténylegesen mûködõ "No Night" mod, mert így szinte "élvezhetetlen" a játék építõ része..

Köszönöm a válasz(oka)t! 😊

--
Lewyty: Szép munkák!

13 éve itt. Szép idő.

??? 😄 ez multiplayerre van gondoltam nekedis arra kell mivel "plugint" kértél

LeWyTy
Mûveim<#rolleyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Köszi szépen!Csak ezt hogyan kell használni??Letöltöm,de nem nyitja meg...

berlinboy6329
Hmm,jónak hangzik..Van felvétel?Láttam h no premium,az azt jeelnti gondolom,h lehet tört játékkal is tolni...sokan vannak fent egyszerre?Mennyire van szabad hely a mapon,ami nincs beépítve?És mennyi van?

Lepukkant a szerver ahol eddig voltam😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

skate00
Jah akkor bocs, azt hittem 1.5 el került be <#vigyor5>
------------------
Szeretettel várunk mindenkit, persze ameddig van hely.
Zéró tolerancia van szóval aki rongál kapja a Bann t.
Only-Craft szerver honlapja

Tessék ez kikapcsolja az egészet, én is azér raktam fel a szerómra mer mindenkit idegelt a hangja meg h laggolt tõle az egész 😄 LINK

Laza
szerintem sincs értelme ... még nem is hangulatos.
Engem ráadásul befosat, mikor lent vagyok a föld mélyén, és elkezd dörögni az ég 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Valaki tud olyan plugint,amivel nem esik soha ez a nyavalyás esõ??Ha esik,mindig akad a játék,és nem is látom különösebb értelmét...

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Smelting
üveghez
Tudtok olyan plugint amivel bekell regisztrálni hogy /register és a jelszó
aztán minden belépésnél /loginolni kell?

papi08
Köszönöm szépen!
Az ágy megvan, már csak az üveg kellene..
Találtam egy remek OLDALT ami összegyûjti a legtöbb craftolási "mûveletet"..pont az hiányzik, ami nekem kellene..😄

13 éve itt. Szép idő.

Sysfox
Kell ágyat craftolni, és akkor át lehet aludni az éjszakát. 1.3 óta van ilyen lehetõség, elõtte utáltam én is az éjszakákat. 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

papi08
Sziasztok!
Egy kezdõ Minecraft játékos vagyok.(Oly annyira hogy este kezdtem el vele foglalkozni😄)

Az volna a kérdésem hogy nem lehet-e beállítani valahogy hogy mindig nappal legyen, mert elég unalmas 10 percnyi építkezés után elvonulni kis zugomba, hogy átvészeljem az éjszakát..

Olvastam angol fórumokat is, találtam is megoldást(Modloader, és Setup API segítségével) de elsõ próbálkozásra össze is omlott a játék.

Aki tud, kérem segítsen. Köszönöm a válasz(oka)t! 😊

/ Játékom verziója: Beta 1.5_01 /

13 éve itt. Szép idő.

Az amit te mondasz, az1 plugin, pont tegnap néztem

Azt úgy csinálom hogy admin vagyok a saját szerveremen 😄

Malakai
Mod, plugin, mcMMO.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berlinboy6329
Hát nem tom,olyan mapon voltam aminek amíg a szem ellát gravel volt az alapja a tengeren..És vhogy nem lett belõle clay.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

skate00
ha vizet öntesz gravell-ra clay lesz belõle.<#pardon1>

Mr Csé
mi az hogy beadod a blokkot? 😮

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Van csak nagyon ritka én úgy szoktam h beadom a blockot aztán kiásom 😊 Ez csak félig csalás 😄

Mr Csé
végre találtam azt hittem gyakori

Laza
Én még egy darabot sem találtam.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mr Csé
1.5 ben van Clay?

köszi majd holnap kiprobálom <#eljen>

A portalgun az én szerveremen is fentvan csak bukkit kell hozzá aztán csak berakod a plugins mappába

sziasztok! Ismerõsökkel nagyon meg tetszett a portalcraft mod a játékhoz. Szeretném a szerverre feltelepíteni a portalgun-t de valahogy nem sikerül :S valaki tudja esetleg hogy hogy kell vagy egyáltalán lehet-e szerverre rakni ien mod-ot?

Zomil
menj már innen a hülye spam-eddel :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Mcpatcher jelenléte tök fölösleges, ha nem akar nagyobb méretet 16x16-nél, akkor sima drag'n'drop.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berakod a texturapacks mappába aztán inditasz 1 mcpatchert patch és a menüben kiválasztod ENNNYII!!😛
Malakai
Én mondjuk eddig csak letöltött, 16x16-es texture packot módosítottam (bemásolós, semmi minecraft.jar patchelõs).
De most kedvedért kipróbáltam és a terrain.png-t módosítva, aztán visszamásolva a minecraft.jar-ba bizony módosult az adott textúra ahogy kell, valamit elrontasz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Talán mert nem ért hozzá senki?

Miért nem segít senki??

LeWyTy
<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

2-vel lejjebb írtad...

Valaki tudna segíteni,hogy miért nem mûködik a texture módosítás??1193-ban leírtam,mi a szitu...

2-vel lejjebb írtam...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Üdv! Valaki nem tud egy korrekt szervert, ami tört játékkal is játszható?
Mr Csé
hogy kell mod ot installálni?
belemásolom a modot a minecraft.jar ba azt semmi nem történik

Laza
Akkor nem mindegy, úgysem fogsz vele találkozni 😄

AnarchoiD

Bara a klasszikus (2szintes) faiskolam latszik jobbra pedig a korral halado uj megemelt magassagu (mire rajottem hogy az uj tipusu fak miert nem nonek... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

berlinboy6329
hát baszhatom,ha egyikbõl se tudom h mi micsoda..van 2 de semmit se segít.

Én fogtam egy texture packot,módosítottam a föld kinézetét,bemásoltam a minecraft.jar-ba,de nem változott semmi.Png-ben mentettem.Miért nem jó??

Malakai
Fogj meg egy textura packot és indulj ki abból.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az szép xD már van 1.5_01... az ágy meg 1.3-ban került be

berlinboy6329
Na,nem tud senki adni vmit ami leírja melyik textúra micsoda,h saját packet csinálhassak?