Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem ez a játék nem akarja hogy építsek benne..
Az elsõ betöltéskor két darab robbanós zombit kaptam társaságul, így a teljes házam odalett...😊😄
13 éve itt. Szép idő.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Az #1226-os hozzászólásban felvetett probléma miatt írok ismét.. Sysfox ötletét követtem, azaz csináltam ágyat, hogy így átvészeljem az éjszakát. Ez az elsõ 2-3 alakommal probléma nélkül ment is, ám azóta minden egyes próbálkozásnál jön egy "kedves" zombi, és lerendez..
Az volna a kérdésem, hogy mit tehetnék az ellen, hogy a becsukott ajtón keresztül ne jöjjenek be a hívatlan vendégek? Lehet az volt a gond hogy nincs ablak még a házon?
Illetve tényleg egyre inkább érdekelne egy ténylegesen mûködõ "No Night" mod, mert így szinte "élvezhetetlen" a játék építõ része..
Köszönöm a válasz(oka)t! 😊
--
Lewyty: Szép munkák!
13 éve itt. Szép idő.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Lepukkant a szerver ahol eddig voltam😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
------------------
Szeretettel várunk mindenkit, persze ameddig van hely.
Zéró tolerancia van szóval aki rongál kapja a Bann t.
Only-Craft szerver honlapja
Engem ráadásul befosat, mikor lent vagyok a föld mélyén, és elkezd dörögni az ég 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
üveghez
aztán minden belépésnél /loginolni kell?
Az ágy megvan, már csak az üveg kellene..
Találtam egy remek OLDALT ami összegyûjti a legtöbb craftolási "mûveletet"..pont az hiányzik, ami nekem kellene..😄
13 éve itt. Szép idő.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Egy kezdõ Minecraft játékos vagyok.(Oly annyira hogy este kezdtem el vele foglalkozni😄)
Az volna a kérdésem hogy nem lehet-e beállítani valahogy hogy mindig nappal legyen, mert elég unalmas 10 percnyi építkezés után elvonulni kis zugomba, hogy átvészeljem az éjszakát..
Olvastam angol fórumokat is, találtam is megoldást(Modloader, és Setup API segítségével) de elsõ próbálkozásra össze is omlott a játék.
Aki tud, kérem segítsen. Köszönöm a válasz(oka)t! 😊
/ Játékom verziója: Beta 1.5_01 /
13 éve itt. Szép idő.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De most kedvedért kipróbáltam és a terrain.png-t módosítva, aztán visszamásolva a minecraft.jar-ba bizony módosult az adott textúra ahogy kell, valamit elrontasz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
belemásolom a modot a minecraft.jar ba azt semmi nem történik
Bara a klasszikus (2szintes) faiskolam latszik jobbra pedig a korral halado uj megemelt magassagu (mire rajottem hogy az uj tipusu fak miert nem nonek... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.