10467
-
#3077 Igen felül kell írni, mysql-hez nem kell nyúlni, én legalábbis nem állítottam se ott, sem az essentials konfigjában és működik minden. -
#3076 Ez nagyon kész! :D :D -
komonyi #3075 Na közbe lehet rájöttem, a minecraft_server.jar-t kellett felülírni nem?
Viszont a mysql adatokat honnan szülöm meg? Mert van egy bukkit.yml amibe van valami olyasmi, de azokkal az adatokkal nem akar csatlakozni. -
komonyi #3074 Hm, na akkor ebben segíthetnél, hogy hogy lehet így felrakni. -
#3073 én az ingyenes időszakbana lostcraft szerveren játszottam. vannak segítőkész emberek akik kibányásszák helyetted az összes gyémántot -
#3072 Csak mert nem mutatja. :D -
#3071 Csak mert 'szép'
-
#3070 Pixelart! -
uscGhost #3069 Mondjatok már valamit mit építsek meg de ne legyen nagy dolog halálra unom magam :D -
uscGhost #3068 Ki hol játszik? Hát én singleben :D és valószínűleg 1.8 után énis indítok videósorozatot, de hogy minek azt ne kérdezzétek xD énse tudom csak valamiért ki akarom próbálni milyen :D -
W4z3 #3067 Lassan kéne találnom egy jó szervert :).
Ki hol játszik? Csak mert most minden jó szerver megszűnt vagy elcseszték valamivel...
Huncraft szintű óriás szervereket meg nem szeretem mert nem is foglalkoznak az emberekkel :(.
[email protected] várok szervereket IP vel / honlappal hogy a többieket ne zavarja a sok hírdetés :).
-
W B #3066
Én meg anno ezé kaptam bünti pontot. -
uscGhost #3065 Ő szólta le a minecraftot mer nem fut a sz*r gépén... na de ne menjünk ebbe bele :D -
W4z3 #3064 "Természetesen" :) :)
Amúgy kellet nektek civakodni :D... -
uscGhost #3063 Én azért kaptam mert vissza "hulladékoztam" a gyereknek :D -
#3062 Egyszer én is kaptam, természetesen nem érdemeltem meg. -
#3061 -
#3060 :DD -
uscGhost #3059 Kaptam 2 ilyet :DDD
-
W4z3 #3058 Hehe, jó lett :). Grat! -
#3057 off:
Remélem nem baj hogy az ötleted alapján hamar firkantottam egyet :$ :)
(Az oldalán TNT rudak lennének, csak kicsit elcsúsztam...:))
-
W4z3 #3056 Én sokszor akartam rajzolni egy olyan karikatúrát ahol a creeper nem azt mondja hogy, ssssssssssssz hanem hogy Allahu akbar! Bumm :D
De túl béna vagyok :( . -
uscGhost #3055 Hehe :D Érdekes lenne repcsivel jönnének :D -
#3054 Bazmeeeeeeek -
#3053 Humiariból loptam.
-
#3052 8 plugin megy a bukkitot meg nem a webadminból telepítettem, hanem leszedtem a legújabbat. -
#3051 Részemről olyan legyen aki foglalkozik is a topikkal. -
komonyi #3050 Majd lesz, amikor felteszel több plugint, vagy nem találsz elég régi verziót belőle, mert nem frissítik a bukkitot. -
#3049 én szívesen átveszem, ha nincs más jelentkező, habár én Tomonornak örülnék, ha ő lenne a főnök :) -
#3048 Velem is ez volt a Zmodeler topikban..fájdalmas, de szükség szerű lépés volt..:D -
#3047 Szegény, mire visszajön, szembesül a forradalommal. -
#3046 Régen sokat játszottam vele, de kicsit lemaradtam magánügyeim miatt... :D -
#3045 Egy másik terraria fan? :D -
W4z3 #3044 Nem is rossz ötlet egy új HG szavazás. -
#3043 Ha a rendtartás a főszempont, s nem a játékkal kapcsolatos kérdések megválaszolása, én jelentkezem :D -
#3042 Szavazzunk meg egy új házigazdát! -
#3041 A jelenlegi HG épp a Terraria-n lovagol, így kétlem hogy mostanában aktív lesz..Megoldás kulcsa: Moderátor. Sok büntetőpont, és egy új, aktív HG. -
#3040 Moderálni kéne már ezt a topikot
És egy aktívabb HG-t kinevezni -
#3039 Csak szólok hogy az átlag életkor sajnos kb 12 év -
#3038 :OOOOOoooo
értem