10458
-
uscGhost #3068 Ki hol játszik? Hát én singleben :D és valószínűleg 1.8 után énis indítok videósorozatot, de hogy minek azt ne kérdezzétek xD énse tudom csak valamiért ki akarom próbálni milyen :D -
W4z3 #3067 Lassan kéne találnom egy jó szervert :).
Ki hol játszik? Csak mert most minden jó szerver megszűnt vagy elcseszték valamivel...
Huncraft szintű óriás szervereket meg nem szeretem mert nem is foglalkoznak az emberekkel :(.
[email protected] várok szervereket IP vel / honlappal hogy a többieket ne zavarja a sok hírdetés :).
-
W B #3066
Én meg anno ezé kaptam bünti pontot. -
uscGhost #3065 Ő szólta le a minecraftot mer nem fut a sz*r gépén... na de ne menjünk ebbe bele :D -
W4z3 #3064 "Természetesen" :) :)
Amúgy kellet nektek civakodni :D... -
uscGhost #3063 Én azért kaptam mert vissza "hulladékoztam" a gyereknek :D -
Egyszer én is kaptam, természetesen nem érdemeltem meg. -
-
:DD -
uscGhost #3059 Kaptam 2 ilyet :DDD
-
W4z3 #3058 Hehe, jó lett :). Grat! -
off:
Remélem nem baj hogy az ötleted alapján hamar firkantottam egyet :$ :)
(Az oldalán TNT rudak lennének, csak kicsit elcsúsztam...:))
-
W4z3 #3056 Én sokszor akartam rajzolni egy olyan karikatúrát ahol a creeper nem azt mondja hogy, ssssssssssssz hanem hogy Allahu akbar! Bumm :D
De túl béna vagyok :( . -
uscGhost #3055 Hehe :D Érdekes lenne repcsivel jönnének :D -
Bazmeeeeeeek -
Humiariból loptam.
-
8 plugin megy a bukkitot meg nem a webadminból telepítettem, hanem leszedtem a legújabbat. -
Részemről olyan legyen aki foglalkozik is a topikkal. -
komonyi #3050 Majd lesz, amikor felteszel több plugint, vagy nem találsz elég régi verziót belőle, mert nem frissítik a bukkitot. -
én szívesen átveszem, ha nincs más jelentkező, habár én Tomonornak örülnék, ha ő lenne a főnök :) -
Velem is ez volt a Zmodeler topikban..fájdalmas, de szükség szerű lépés volt..:D -
Szegény, mire visszajön, szembesül a forradalommal. -
Régen sokat játszottam vele, de kicsit lemaradtam magánügyeim miatt... :D -
Egy másik terraria fan? :D -
W4z3 #3044 Nem is rossz ötlet egy új HG szavazás. -
Ha a rendtartás a főszempont, s nem a játékkal kapcsolatos kérdések megválaszolása, én jelentkezem :D -
Szavazzunk meg egy új házigazdát! -
A jelenlegi HG épp a Terraria-n lovagol, így kétlem hogy mostanában aktív lesz..Megoldás kulcsa: Moderátor. Sok büntetőpont, és egy új, aktív HG. -
Moderálni kéne már ezt a topikot
És egy aktívabb HG-t kinevezni -
Csak szólok hogy az átlag életkor sajnos kb 12 év -
:OOOOOoooo
értem -
Mert most már csak tűzre vagy redstonera aktiválódik. -
gyépé harc -
1.7 ben ha ráütök tnt-re miért nem robban??? -
phamerik13 #3034 Bocs skacok a káromkodásért nem akartam ennyire... tiltsatok ki ha akartok 1 hétre vagy amenyire akartok :D -
Na úgy tűnik ez a topik is sikeresen lesüllyedt a gumi szintjére, házigazda sehol... -
uscGhost #3032 xD -
huti20 #3031 WAR!!!! :D -
phamerik13 #3030 Ki ez te hát sorvadj má innen, még emberkedik azt kis kocka szemüveges köcsög aki egész nap a gép előtt ül. Ne itt verjed magadat te kutyafejű, megnézném In Real Life mit alkotnál, te... Még le szerencsétlenezel mást, amikor te se vagy valami nagy jampi ... Szégyen... menj szopkodd anyád cickóját olajbogyó -
uscGhost #3029 Jólvan nemérdekelsz, ne itt veszekedjünk