Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oops, az IP lemaradt!

91.82.84.205:25591

Üdv mindenki

Pár hete nyitottam meg a szerveremet, 1.5-ös patchen. A szerver hostolt a SkyHosting által, teljesen laggmentes. Pluginok bekerültek 1 hete, és már teljesen használható. A várost még építgetem, de a playerek is jöhetnének építeni birodalmukat 😄

papi08
Pontosan ekkora banner van a Busz Szimulátorok topikban is, anno banner verseny volt, ekkora méret lett a nyertes 😄D De ez csak egy ajánlat..😄

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
nekem is tetszik, de alakra sztem vékonyabb kéne és szélesebb😊

LeWyTy
<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

papi08
Nem olyan rég linkeltem egy banner ötletet, ha érdekel.... 😊

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Az de állat!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pistike 007
Pistike 007
Szerintem ha valaki tudja rá a választ nem fogja eltitkolni😊

Köszönöm szépen a segítséget...
Pistike 007
x)

LeWyTy
Nemtom én is ezt írtam-e?<#beka3>

LeWyTy
Ja elég szar FullFullFullFullHD-n <#idiota>
Csak ekkorában bírtam rögzíteni.

valszeg azért mert középtávra fókuszál az illetõ.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

LeWyTy
Háttér FullHD
Csak az a szar hogy középen van a fókusz és homályos a többi része.... szar kép!!!

Laza
Itt melóban csak egy 17"-os van, majd otthon meglesem az 1080p-rõl 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LeWyTy
bexter mi van a szeróval nem voltam 1 hétig<#conf>

LeWyTy
jaja ere gondoltam én is 😄

A háttér maga jó, ám egy fullHD-s monitoron kicsit érdekes.

LeWyTy
Úristen miezaháttér<#csodalk>

Emberek tudtok nekem mondani olyan plugint 1.6.6-ra amivel bekell regisztrálni hogy /register (jelszó) aztán belépni /login (jelszó) légyszi nagyon kellene

Pistike 007
Sztem olyan szélességût kéne mint a maga az oldal😊
Ellenben a háttér kurvajó, esetleg az lehetne még jobb, mint ami a minecraft.net-en van, az alapkõzetes benne vasérc meg gyémánt stb😄

Laza
Még egy 😊

Char Origami

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Jéé, origami 😊

Block Origami

Laza
Végre megadták a jogot 😊
Most ezt találtam hirtelen, majd lesz más 😊

Pistike 007
Minecraft Skin Creator

u.i.: a banner elég érdekes lett.
😄

berlinboy6329
Este eltünnek az állatok?Mert akkor leszedem a ház tetejét oszt belespawnolnak és nem tudnak elszökni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Malakai
Irány vadászni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berlinboy6329
Az anyját neki..:C

Akkor most hogy szerezzek a közelbe nagy sûrûségben el nem szökõ állatokat?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Malakai
1.6 óta már nem spawnolja tele a fáklyák környékét.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berlinboy6329
Pff,de felbasztam ma amgam..Gondoltam csinálok egy spawnhelyet ahol majd jó sok állat fog spawnolni,csirke,tehén,bárány,disznó...Kialakitom a helyet,Dirt az aljára ezer fáklya mindenhova,na mondom gyertek.Nem jöttek..Vártam órákat,visszanéztem,sehol semmi..Miért...

Itt egy kép is a fostos spawnerrõl.

Mi a baja?Minden megvan ami kell..Fény,fû...Mi kell még?

Tudtok mondani 1 spawn pont kijelölõ plugint? Hogy ha valaki felcsatlakozik szerverre ott kezdjen ahol én kijelölöm

Sziasztok.
Aki ért a bukkit pluginokhoz az légyszíves segítsen beállítani a permissions plugint.
Pistike 007
Bowmaster

elég komoly😄

Pistike 007
Hát, még a többi 3 kapuhoz is alkotok kikötõt, valamint földalatti rendszert építek éppen. A négyszög alakzatban látható tetõs építmény pedig még üres, valami multis funkciót kéne neki kitalálni. Hogyha free buildes szeró lesz, akkor bolt felesleges.. márpedig valszeg az lesz, mert vízre építeni a semmibõl nem lehet😄

Nemtudom mit kell még rajta tökéletesíteni ez így jó ahogy van de te tudod, várom hogy elkészüljön 😊

Pistike 007
Örülök hogy tetszik😊
Persze, feldobhatom, de majd csak ha kész lesz..!😛
Ha lenne rá igény akkor szerveren is fent lesz majd, ha kiforrt a dolog!

non-stop
Fasza 😄 Majd feltehetnéd valahova a mapot mer megnézném közelebbrõl 😄😄😄

Mi eddig 3 hostnál voltunk, a legjobb és legmegbízhatóbb eddig a Multiplay, a legrosszabb a Webfusion volt.

papi08
Aaaazt a gyereberózsám'! Eez nagyon jóóó! 😄D

13 éve itt. Szép idő.

Lazarus
Pistike 007
Na ilyen irányban haladok😄 Vélemény? Ötletek? Szívesen veszem!<#vigyor5>

maffi
és hogy üzemel a dolog? non-stop vagy van valami korlátozás?

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Sziasztok.
Van egy szerverünk retep003-al.
www.goodcraft.eoldal.hu
IP: goodcraft.minecraft.to
Szívesen látunk mindenkit!

Figyelem!
Skyhostingtól ne vegyen senki szervert! Nagyon szar laggos az egész és csomószor nem is mûködik! Rádásul a levelekre se írnak vissza így most buktam 6ezer FT-ot mert basznak visszaküldeni
Inkább skeletonhostingtól vegyetek 5000 FT/hó kicsit drága de legalább mûködik rendesen és korlátlan slottal rendelkezik és még a levelekre is válaszolnak!
Szóval sky-ról ne rendeljetek mert 1 rakás szar!

Malakai
SMP alap szerver parancsal próbáltad? Mert azzal tényleg nem fog menni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
/give 35 64 13
35 a whool, 64 a mennyiség, 14 a szín. logikus, hogy ide azt írod, amilyen szín kell😊

Nem tudjátok hogy lehet szines woolt addolni/beirni?Mert ezt a második "id"-jét nem igazán tudom beirni...
Nemtom 😄