10467
-
uscGhost #3438 Addolt dolgok befigyelnek... -
#3437 Igen -
#3436 Szerverfájlok is vannak már? -
#3435 Koczka eszik :)
Lista
Elhagyott bánya:
Új szörny :P
-
#3434 Jah elsőre, de most survivallel toljuk :D -
uscGhost #3433 Na látom te is a könnyebbik módot választod, creative mód. -
#3432 Repülő kockák a viz alatt:
Vízből kinövő fák:
Kanyon:
Narancssárgás fényvilágítás:
-
uscGhost #3431 Elég béna az enderman :D elhagyott bányavasútrendszerben találkoztam vele és még csak utánam se teleportált sőt el se ért mert 2 blockkal lejjebb volt, simán kinyírtam :D
-
#3430 -
uscGhost #3429 De én már a Pre-relase-el tolom xD iszonyat jó lesz nagyon ottvan :D Ezt az erdőt figyeljétek :D
-
#3428 Hétfőn várható -
uscGhost #3427 Most akkor kijött az 1.8 vagy mi? -
#3426 A végleges verzió megjelenéséig számol vissza. -
#3425 Amúgy mit számolunk vissza? Van annak értelme ott lenni? -
#3424 Full Minecraft Beta 1.8.0 Just move the .minecraft folder into AppData/Roaming which can be accessed by going to start>run>%appdata%. After that run the Minecraft and type any name into the Username input to use during LAN play. The loader updates for you to newest version.
Just leaked from http://assets.minecraft.net/1_8-pre/minecraft.jar
erre irta notch :>
@notch: If you do use it, remember to report bugs, and to feel slightly bad. ;) -
uscGhost #3423 Nálam is kék mindenki, és fel tudnak jönni, szóval a zöld színű elméleted buktad xD Csináljatok új szobát vagy valami, többet nem tudok segíteni, sajnálom. -
#3422 Nem a szerverrel van a probléma, hanem a Hamachival. Miért van mindenki a szobában továbbított csatorna néven kék színűvel jelölve, miközben zöldnek kéne lennie? Tehát, hogy csatlakozhassak rájuk. Ez a problémám. A szervert felejtsétek el -
uscGhost #3421 Most gyorsan összedobtam hamás szerót és haverok feltudnak jönni szóval ti csináltok rosszul valamit. -
uscGhost #3420 Online mod false? -
#3419 1.LogMein Hamachi-val van a probléma mint azt már kétszer leírtam
2.Igen, 1.7.3-as a szerver jar -
uscGhost #3418 Ja és netváltásnak ehhez semmi köze -
uscGhost #3417 1.LogMeIn Hamachi kell
2.1.7.3-as a szerver jar fájl? -
#3416 Nem írtam le pontosan. A barátom üzemelteti egy "házi szervergép"-ről a szervert amin fent vagyunk. Mi (10-en) általában egy játékkal szoktunk játszani. Fél évvel ezelőtt volt utoljára, amikor aktívan játszottunk minecrafton így együtt. Aztán elment tőle a kedvünk és mással játszottunk. Ő meg leállította a szervert. Most újra megjött kedv. Új ötletek stb... Elindította hamachi-t , szervert, de velem a hamachi nem volt kedves...
A másik pedig az, hogy nem a szerverre való bejutás a probléma, hanem a hangsúly a hamachin van. Elvileg mindenkinek zöldnek kéne lennie (elérhető), de ehelyett kék lefele mutató nyilacskák fogadnak, ebből kifolyólag nem tudok felmenni a szerverre. Ők csak engem látnak kéknek.
Ez itt a kérdés, hogy vajon ez mitől lehet? Miért nem tudok csatlakozni a többiekhez? Ismétlem: eddig működött! Talán a netváltás?
Kérlek segítsetek! -
uscGhost #3415 Ha fél éve játszottál utoljára azon a szerveren akkor valószínűleg már megszűnt a szerver azért nem tudsz csatlakozni. -
#3414 Szervusztok!
Segítségeteket kérném egy hamachi-s ügyben (nem reklámozni akarok, nyugi).
A barátaimmal szeretnék játszani, és hamachin meg is van hozzá a szoba, meg minden, de amikor csatlakozok, akkor mindenki egyből kék színű lesz [továbbított (lassú)]. Már mindennel próbálkoztam, de sehogysem akart össze jönni a zöld jel. A szerverre meg természetesen nem tudok csatlakozni.
Fél évvel ezelőtt rendszeresen játszottam ezen a szerveren, aztán egy jó időre abbahagytam a minecraftot. Azóta változtattunk invitel 2Mbit-es netről T-home csomagban 5 megás netre. Nem tudom, hogy talán ennek tudható-e be a hiba.
Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm -
#3413 van egy mod,tegnap hallottam róla nemtom mennyire működőképes nem próbáltam ki/olvastam utánna jobban:trans and zeppelins mod. -
#3412 Üdv!
Tudna valaki segíteni nekem pár plugin nevet adni? Plugin mellyel ingame tudok cuccot addolni (inventoryt megnyitva jobb oldalt váalszthatóak ki a cuccok). A másik egy olyan csákány amivel 1 ütéssel mindenféle blokkot kiütök. Szerver pluginnak tenném be őket, remélem tudtok segíteni :) -
ferinc #3411 Hali!
Valaki tudja annak a pluginak a nevét amivel még a törhetetlen blockokat is kilehet ütni? -
#3410 mo'creatures mod és pegazus :D -
#3409 ja csak vasut kötöttpályás és én utálom :) -
#3408 Csónak van, a repülő nem lenne rossz ötlet, vagy legalább valamilyen vitorlás repülő, sárkányrepülő. Az autó érdekesen közlekedne, úgyhogy szerintem felejtős. Vasút van. -
#3407 sztem joujjitáslenne ha kockákbül lehetne hajót repülőt kocsit épiteni(mármint amit lehet vezetni) :) -
uscGhost #3406 Ez mekkora mód már :D:D:D LETÖLTÉS
-
gerguson #3405 Igen az hamachi ip-re csatlakoznak.
-
W4z3 #3404 1. Hamachi IP-re csatlakoznak rá?
2. Hamachi IP van megadva propban? -
gerguson #3403 Törtszervert csináltam én be tudok lépni a barátaim pedig nem.
Hamachin fent vannak,én is,és mégsem tudnak.Berakőm őket adminnak,white-listra és akkor sem..
-
nagydee #3402 kevés közöttünk a Gyurcsók József, úgyhogy ennél kicsit több információ kellene... -
gerguson #3401 Van egy törtszerverem és barátaim nem tudnak csatlakozni..Próbléma??
Nem tudom mi lehet..:( -
#3400 Unom a tologatást, de a bugokat mégjobban--- -
nagydee #3399 7 órája csiripelt egy ilyet jeb:
The new "good guess" for a Beta 1.8 release date is 12th of September (this monday)