Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a sima minecraft.jar-ban lévõ terrain képen is csak "fire tex!" szöveg van...Mi lehet a gond??

Freddycom
Nem is értelmes a linkelt kép a 'NEMKELL!!!!!!'-lel. A close enoughot nem ekkor használjuk. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Megválaszoltad a kérdésed. Valószínûleg a texture pack-ban nincs a tûznek textúrája.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Sziasztok!Annyi volna a kérdésem,hogy nekem miért nincs tûz.JohnSmith textúrapakkom van.

LeWyTy
OK csak nem szeretek vitában alulmaradni<#vigyor>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nekem mondhatod, nem dolgozom a mojangnak xD

LeWyTy
Akkor védekezek... a készítõ hibája hogy annyira frusztrálóan hibás hogy van aki nem veszi igénybe a frissebb verziókat és ezért barátok közt megmaradnak a réginél.

Ha meg a lopás a probléma akkor, akkor ugassanak és pereljenek ha nem fizettem ki... ha meg megosztom akkor más mit ér vele ha nincs eredetie.

Egyéb információ: NEMKELL!!!!!!!4

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Petka
Nem az én gondom...

az illegális benne, hogy a minecraft.jar az egész játékot tartalmazza, ami a MOJANG tulajdona, és ha közzéteszed, akkor kb olyasmi perre számíthatsz mintha kalóz változatot töltöttél volna fel valahová.

Egyéb infó itt: http://www.minecraftforum.net/topic/160284-why-is-it-illegal-to-distribute-minecrafts-jar-file/

LeWyTy
Mi? Ha nem pathelem fel mer a szerver sincs amin játszom?
Ez hol illegális?

illegális, csak szólok.

Hello!

Gondom lenne a minecraftal vagyis inkább a javaval néha (teljesen random 1-2 perc vagy akár 1 óra is lehet) egyszerüen kidob semmi hibaüzenet csak az asztalra csinál egy fájlt hs_err_pid960.log néven ( a szám mindig változik) Nem tudjátok hogy ez mi lehet vagy hogy lehetne helyrehozni?
Zickler
A Mo's creaturest tuti nem, az csak az SSP-t támogatja, a többit annyira nem ismerem.

Battletag: Muhee#2716

berlinboy6329
Olyn modokat,hogy

wild Grass mod(Sok új fûféle)
MO' Creatures
Minecolony
Humans+
Minebuilders

lehet multiszeróra is felrakni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LeWyTy
http://www.minecrafthungary.com/downloads/minecraft.jar

Petka
Valaki tudna 1.5-ös jar-t feldobni valahova? Vagy linket hozzá?

Sziasztok!
Van egy szerverünk retep003al.
Mindenkit szívesen látunk.
A szerver nem tört, 1.6-on van úgyhogy kell hozzá downgradelni a játékot.
IP: goodcraft.minecraft.to
Ja és a nevem darkpanther99.
Szia!
Eredeti a Minecraftom, én mennék a szerveredre. Van 1.5-ös Minecraft.jar filem elmentve, tehát ha akarok azzal is tudok játszani. Légyszi, tegyél fel whitelistre.
Bármilyen építkezésben szívesen segítek.
papi08
Eddig szervert akartatok, most tessék itt van, lehet válogatni! 😄D

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Mi ez a qrvasok szeró 😄

arra alig van bukkit -.-

Pistike 007
1.6-on van szerintem mindenki😊

91.82.84.205:25591 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, és a enyém NON-STOP!!!

Hello mindenki!

Pár hete vettem 1 hostot, és csináltam egy 1.5-ös szervert. Sajnos 2 hétig nem tudtam géphez jutni, és még kicsi a város.
A szerver teljesen laggmentes, és hamachi se kell. Felveszek admint is!

Sziasztok!
Elkészült a minecraftos tört szerverem!
Tegnap csináltam még nem valami jó de jó lesz 😊!
Admin felvétel: ON !
Hamachi: HF Minecraft jelszó: 123
Ha feljöttetek a hálóra írjatok és beírom a neveteket a white listbe!
Most jelenleg nem megy a szerver de ha feljöttök a hálóra írtok egy üzit
és már indítom is!
Gyertek sokan!
Enyémen van hely írj privi-t hogy mi a neved mc-ban és hogy hány éves vagy mert már beszívtam egy 11 évessel aki idegesített midnenkit

Ööö... valaki tudna mondani egy jó tört minecraft szervert, ami non stop üzemel?
Mi annak a pluginnak a neve ami ha láda fölé rakunk táblát és valamit ráírunk akkor csak mi tudjuk kinyitni a ládát?

Laza
Lehet, de szerintem csak azokat, amelyek normális szerverként futnak és 0-24 mennek ... és nem 2 hétig, hanem huzamosabb ideig.
Szóval a házi sufni szervereket ki kellene hagyni belõle.

Aztán akkor jöhet privibe az elsõ feltételnek megfelelõ szerverek neve, és már megy is ki 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bhava-Agra. Nem teljesen magyar, mi több publikus chatbe csak angol mehet, viszont vannak magyarok, többek között én is, mint a fõadmin.

Plastik powaaa 😄 Jófej adminok, aktív fõadmin, 5-6 GM szintû ember, tisztelik(tiszteljük) egymást, nagy térkép, 2 pálya egyszerre futtatva, folyamatosan aktív fórum, gyorsan elbírálják a jelentkezést(még nem láttam olyat hogy elutasították volna), rongálók, grieferek nincsenek, tiltva vannak. Online frissülõ térkép, statisztika. Mindig naprakész szerver, hasznos pluginok. 😄 www.minecraft.plastik.hu
Minecraftban m.platik.hu-ra feljõve lehet körülnézni, de nem lehet építkezni, nyugodtan gyertek.
LeWyTy
persze... van pár
pl minecrafthungary, huncraft, moderncraft...stb

Hali

Egy aktív magyar minecraft szervert keresek, lehetõleg ne törtest, és ha lehet mindig az aktuálisan legfrisebb minecraftot használják. Van ilyen egyáltalán? 😄
LeWyTy
jó ötlet!

Magyar szerver ip-ket lehetne gyûjteni ide a minecraft.net alá! Egy ötlet csak! 😄
Pistike 007
na ez király!

papi08
Itt egy 730x280 felbontású, hasonló banner 😊

13 éve itt. Szép idő.

Bexter
Ápr napja álll a server jancsi meg sehol 😞

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LeWyTy
A M.hungary offline... hova menjek játszani?

papi08
Reggel megcsinálom a laposabb, szélesebb verziót normálisan ha kell😊 De psd-t errõl elfelejtettem menteni szóval...😄

13 éve itt. Szép idő.

berlinboy6329
Akkor sem ha teljesen el van falazva?

Mert azt olvastam h 2 "méter"-re ne legyen semmi,hacsak nincs elfalazva,mert az emgakadályozza a tûz kialakulását,de a terjedést már nem állíítja meg..Ez is vmi update feature,mint a fáklyánál nem spawnoló állatok?

Meg láttam már faházon belül lávafolyamot és ott tökéletes volt,nem gyulladt fel.Bár már nem emléxem hogy volt megoldva.

Most 2 láva helyett tettem oda 3 vizet..Nem olyan,amilyen lehetett volna,de megteszi..Inkább az,mint egy fél ház.

Szerencsére kevesebb égett le,mint ahogy elsõre tûnt.Pár perc alatt helyretettem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Malakai
2 blokknyi távolságban ne legyen semmi éghetõ lávához.
Az új verzióban lassabban gyújtja fel a dolgokat, de ugyanúgy felgyújtja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
hát lehet akkor az a bibi. én mindig úgy kezelem a lávát h az éle se érjen össze semmi éghetõvel

RAZOR27
Nekem egy egész emeletem leégett, mert a fa rész meg a láva rész egyik éle összeért, frankón néztem hogy szaggat a játék nem értettem miért, felnézek erre WTF a fele emelet már ott se volt, ami maradt az meg lángolt magába... és a legjobb hogy úgy ért össze, hogy a láva az kvázi a házon kívül volt mint díszítés a fa meg belül...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

berlinboy6329
De király..Leégett a fél házam,mert ez a fos nem gyújt meg mindent rendesen...

Körbeéitettem egy lávakockát fával nem gyulladtr meg..Na jól van..Viszem haza vödörben a cuccot otthon beletolom a fapadlós,faplafonos,fatetõs házamba és felgyullad.Mivan?Miért nem gyulladt fel akkor mikor néztem,h felgyullad-e?

A másik meg h AKKOR IS felgyulladt,mikor fogtam és csináltam egy ilyet...

X=Semmi
C=Cobblestone
L=Láva
G=Glass

XCX
CLC
XGX

És azt veszem észre h nem 10mp után kap lángra hanem 3-4 perc után.Pedig el van zárva teljesen..Akkor MITÕL gyulladt ki?Alja+teteje is C(obblestone).

Laza
Csináltam 1080p-s képet, nálam most jó.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Megvan a psd fájl? Csak a szélével kezdenék valamit.