10467
-
#3398 Na most akkor mikor jön ki az 1.8? -
nagydee #3397 eltolták 12.-ére a frissítést.
-
#3396 Nincs mit hozzáfűznöm, döntsék el a többiek helyettem ki a jó házigazda. -
#3395 Kezdjük ott, hogy Te támadtál be azzal, hogy nem törlöm a hozzászólásokat, amiket állítólag kértek. Nos, azért példát is mutathatnál. Aztán a másik, hogy ha szabin vagyok, ugyan már hadd ne kelljen SG fórumot olvasnom, mert hátha valaki valamit törölni akar. Jobb ha tudod, naponta többször is olvasom a topicot, és eddig is mindent megcsináltam amit kértek és magamtól töröltem a szart.
Nehogy már Te döntsd el, hogy milyen az a jó hozzáállás, ha azt sem tudod miről beszélsz.
Most is hülyeségeket írsz, mert ki mondta, hogy nem vagyok kíváncsi a topicra?
És nem azon vagyok felháborodva, hogy le akarnak váltani. Váltsanak ... ha a többségnek valami problémája van az itt végzett tevékenységemmel (amit eleve Én vetettem fel, különben senkinek eszébe sem jutott, de ez nem is számít), akkor nyugodtan szólnak, és átadom ... de azt nem szeretem, ha valami mitugrász nekem jön a hülyeségeivel.
A végén még kitalálod, hogy semmit nem csináltam ... basszál le. Ja, Te mióta is irkálsz ebbe a topicba? ... köszike.
Tehát mondom, kérvényezzétek a cserét az ominózus hozzászólásra és ennyi. Még egyszer, nekem tök mindegy, hogy ezt ki csinálja, sőt ... De a beszólogatást el lehet felejteni.
Részemről a téma lezárva. Jó topicolást. -
#3394 Nem pörög itt annyira a topik, hogy egy nap 200 hozzászólás érkezzen, de ha tényleg akkora problémát okoz neked, hogy legalább naponta egyszer végigolvasd azt 20 hozzászólást, ami érkezik, akkor talán mégiscsak mást kéne kinevezni. Ha meg egyébként se vagy kíváncsi a topikra, akkor meg eleve nem értem miért vagy felháborodva, hogy le akarnak váltani. Én nem akarlak elküldeni, de azért ez így elég rossz hozzáállás HG-ként... -
#3393 De egyébként nem vagyok erre kíváncsi, sem pedig a másik 'okosságra', úgyhogy erre a hozzászólásra hivatkozva nyugodtan átveheti más.
Sok sikert neki a továbbiakhoz és remélhetőleg fel tud nőni az elvárásokhoz ;) -
#3392 Bocs, de mint írtam, nem vagyok 0-24 órás SG szolgálatban, és ha van egy nap, amikor 200 hozzászólás érkezik, akkor nem fogom mindet egyesével átnyálazni, hátha volt valakinek extra kérése. Ha annyira fontos lehet róla privit küldeni. Egyébként pedig minden ki lett törölve, amit láttam ... még mielőtt átmegyünk gyanúsítgatásokba. -
#3391 De legalább, ha kérik, törölhetnéd a nemkívánatos kommenteket... -
#3390 Hát én nemtom de alig láttalak még írni... de leszarom. -
uscGhost #3389 Szerintem hagyjuk. Vagy megveszi nekem valaki vagy sose lesz meg ennyi :D -
#3388 Az olvasás is aktivitás, nem kell mindenkinek orrba szájba fosni a topicba a hülyeséget, elég ha páran megteszik ;)
Ha ez egy olyan topic, ami igényli a 0-24 órás SG jelenlétet, akkor nyugodtan le lehet váltani. -
#3387 Nincs egy ismerősöd vagy anyuci/apuci, akinek van bankkártyája?
Ne vedd magadra, de sose értettem mi olyan bonyolult egy paypal fizetésben. Meg kell adni a személyes adatokat, illetve a kárytán lévő számot, érvényességi időt és a hátulján lévő CCV kódot. Ebben semmi extra nincs, csak szerintem sokan még mindig ódzkodnak ettől és erre fogják. -
uscGhost #3386 Az ára az annyiszor megvan hogy akár 200szor meg tudnám venni, csak tudod se bankkártya se tudás hogy kell megvenni paypalt kell használni gondolom ahoz meg nemértek szóval bukta. -
#3385 Pakolsz egy éjszakát a tescoban és meg is van az ára. -
#3384 Köszi! :)
"a kép" Azt gondolom észrevetted, hogy váltakozik? :)
@papi08: Áá, dizájnal nem foglalkoztam, csak a scriptet dobtam össze gyorsba. A userbar-os sávozás nemrossz nálad egyébként, bár nem túl minecraftos a dőlt szögek miatt. -
#3383 Részemről rájuk szavazok mint HG!!
-
#3382 Vedd meg a játékot és lehet! -
W4z3 #3381 Mostanában ahog nézem aktívabb a HG.
Ghost: Sehogy nem lehet mineshafteren kívűl :P
Malakai: Szép lett a kép :).
papi08: Szerintem a HG értsen is a témájához :D. -
uscGhost #3380 Hát ha megveszed nekem eredeti lesz kössz :DXD -
#3379 You Win! :D -
#3378 Playerskinre gondolsz? Csak mert azt a minecraft.net-en lehet betölteni, ha eredeti a játékod. -
uscGhost #3377 Valami úton-módon nem lehet skint berakni multiba úgy hogy más is lássa? A mineshafter 1 darab kaki... -
#3376 Szerintem ez alap kell hogy legyen :D -
#3375 Jobb lett kimondottan. :)
Én meg egy egyszerű scripteltet dobtam össze j4f. :)
Itt megtekinthető. -
#3374 A lényeg hogy olyan legyen aki nem csak 1 hétig játszik még a játékkal!!!
-
#3373 támogatom -
#3372 Nekem nincs ellenemre, de azért legalább az alapvető minecraftos dolgokkal nem árt tisztában lenni :) -
#3371 Köszönöm :)
Ha a HG feladata kiemrül annyiban, hogy rendet tart, s nem muszáj a segíteni a problémákban, akkor szívest örömest felvállalnám :) -
kvarga #3370 kicsit már unatkozok a régi 1.7.3-on, csináltam egy videót.
Minecraft vid.1: Running Home - Attempt 1
ha tetszetős, folyt köv. :) -
#3369 Bannerbe!!!
Szavazzunk már meg egy másik hg-t AKI AKTíV IS!! -
#3368 Sajnos muszáj duplapostolnom, de:
Ez egy picivel jobban sikerült :) -
#3367 Igen, közben ráeszméltem a hibákra..keresek valami szebb MC-s tájat :D -
#3366 Vélemény? Adventure update logó... Őő, többit nem nagyon lehet véleményezni, ha a hátteret nem, ami tényleg nem a legjobb. :)
Egy picit lehetne nagyobb kivágású és valami tetszetősebb hátteret keresni. -
#3365 Egy kis Off:
Mivel hamarosan kijön az 1.8, így gondoltam elkészítek egy ehhez ütő bannert..a háttér ne ma legfényesebb, és lehet kicsit üres is, de ez igény szerint mind mind módosítható. A kép:
Várom a véleményeket a nagyérdeműtől! :)
ON: -
#3364 Ne feledjétek, ez Java alapú játék, nem a videókártya és a proci számít, hanem a memória. A javának megvan az a rossz tulajdonsága, hogy egy idő után bármekkora memóriát képes megzabálni, ezért kell kordában tartani restartokkal :) -
Radche #3363 Ja és F a köd... 3X Nyomd meg, az max köd, és Ha 4x, akkor semmi köd, nekem állandóan befagyott a game, de max köddel, nem laggolok- Nem fagy be (multiba... :D)... -
Radche #3362 Non jó lesz az 1.8: http://jatekbarlang.blog.hu/2011/08/29/minecraft_1_8 Olvassátok el a szöveget, és nézzétek meg a vidit :D Roland4: Tedd max ködbe, és nem fogsz látni semmit, de nem fogsz laggolni (annyit xD) -
uscGhost #3361 Azt írtad a próbaverzióval van gond. Ahoz nem kell se explorer se google chrome se firefox. -
#3360 Nemis a procimmal van gond :D A Google Chrome hibás vagy nemtudom, most explorer-el játszom és semmi lagg :D -
#3359 Hát igen