Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre nekem is az a kártyán van és remekül mûködik.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
13 éve itt. Szép idő.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
IP: 91.82.84.205:25591
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Olyan embereket keresünk akik aktívan játszanak, aki csak ki szeretné próbálni az a jelentkezésben is írja bele.
Jelenleg 2 külön pálya fut a szerón , ez egyik egy full szabad survivor, a másik egy Rpg falu. Az rpg szakmák vannak és adózni kell.....
www.only-craft.weboldala.net Reggelj be az oldalra, és a fórumon tudsz jelentkezni.
Bocs a a reklámért.
Valaki a magas fûért potyogtatott örömkönnyeket, vagy az esõért, az achivementekért, vagy a power railért (hogy a közelmúltból mondjak dolgokat) amik rengeteg más embernek viszont tök fölöslegesek.
A nether bekerülése hatalmas felhajtás volt, én mai napig nem nagyon járok át a portálon. A Sky Islands körül nincs akkora és gondolom itt is sokakat nem érdekel, de nekem pl tetszetõs világok lesznek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Bár gondolom a hypeal van valamiért bajod, de nem mintha ez lenne az egyetlen feature amit hypeolnának, hogy kerüljön bele az alapjátékba.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Zsilipként meg olyan ajtnyitóként használni meg nem értem miért kelt ekkora hypeot...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Engem az a "várkapu" érdekelne, mármint mûködési elve, mert baromira tetszik ez a fajta "ajtónyitás".
Battletag: Muhee#2716
Nem toleráljuk, de ha olyan kedvem van adok neki még egy esélyt, esetleg börtön büntit kap. De eddig instaban volt.
Azt persze nem tudom, hogy mennyi tört szerót indítanak rendes szerveren, vagy bérszerveren. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy közösség magja összedob egy bérelt szerverre, de a játékra nem telik. Persze mindig lehet valaki aki egyedül fizeti. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hogy terjedhetett el ennyire a slime? Én is érzékelem és panaszkodnak is jópáran hogy a FELSZÍNEN (eddig csak irdatlan mélységben volt), ráadásul igencsak agresszívan terjed... Notch buherált rajtuk valamit?
Amúgy néha felkukkantok hozzátok, baromi jól néz ki minden, Creeperdale valami zseniális hely 😄 Csak sajnos már nincs energiám egy újabb közösségbe integrálódni és a nulláról kezdeni egy smp-t az x+1. plastik restart után... Inkább építem a kis világomat, hátha egyszer az is kinövi magát... 😊
Btw, grief ellen mitek van, nem úgy tûnik mintha nagyon rongálnának. Ekkora a presztízs, vagy a zéró tolerancia megtette a hatását?
Viccen kívül, szép gyûjteményed van alapvetõen mindenbõl :] De hiányolom a házikutyákat 😞
Továbbá a szerverem is.
Azt éri vele, hogy ha megvetted a játékot és min egyszer beloginoltál, engedélyezi az offline játékot. Na, ekkortól ha fogod és a .minecraft könyvtárat megosztod mással, az tud játszani offline módban a játékkal ingyen. Csak le kell tiltania a tûzfalon a Minecrafttot, ami így logon esetén nem tud a szerverhez csatlakozni, és automatikusan felajánlja a Play Offline gombot.
Tudom, mert haverom is így nyomja az Én MineCraftomat offline 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
1.6-os tört Minecraft szervert keresek. Lehetõleg Lagg menteset.
Köszi, erik voltam