10467
-
nagydee #3558 ezen is vannak, csak (a bal) oldalra néznek.
de a Yamatonak 3 ágyúja volt egy toronyban, ennek meg csak kettő van.
talán a Bismarck? -
#3557 v3.0 Japán Tuning (túl sok animét néztem mostanában)
-
#3556 pofás :) -
#3555 Azon lövegtornyok lennének :) -
#3554 Ez a Yamato lenne? -
#3553 Ezt megnézném közelebbről is :)
-
nagydee #3552 -
W4z3 #3551 Szerintem sem nagy szám, az én dirt házam sokkal szebb :D
Amúgy nekem a colosseum tetszik a legjobban. -
#3550 Simán megcsinálom bármelyiket. -
uscGhost #3549 térképe* -
uscGhost #3548 ITT a szerver map, hááát.... -
nagydee #3547 -
#3546 :D
Te ilyenek tudnál építeni?
Bár a játékkal nem játszom már rég, de az ilyen videók kurva jók. -
#3545 aki nem követné az eseményeket, Jeb:
"There wont be an update today, but tomorrow I will *at least* update the prerelease"
(nem lesz ma update, de holnap minimum a pre-releaset updateeli :\) -
#3544 így van!
Én meg de szívesen csatlakoznék egy ilyen kreatív emberekkel megáldott szerverhez ahol a szintemen lévők játszanak... kár hogy nem tudok angolul.
Talán beszélnem kéne Tomonorral :D -
uscGhost #3543 Én még nem láttam, de most hogy megnéztem még jobban tudatosult bennem hogy bizony a Minecraft a világ legjobb játéka és nem érdekel ki mit mond! -
#3542 Nemtom láttuk-e már? (nagyon meg van csinálva)
-
W4z3 #3541 Nálunk azt is szokás mondani, hogy ha nem a te inged azért illik megnézni kié... -
atosz15 #3540 szokás mondani: kinek nem inge ne vegye magára... -.- -
#3539 -
W4z3 #3538 1. Én megvettem a játékot. 1-0
2. Így is tele lesz buggal nem kell aggódni. 2-0
3. Pár napot már nem bírok ki, én aug 28. óta várom. 2-1
4. Nem vergődöm. 3-1
A védők nyertek. -
atosz15 #3537 ne vergődjetek már! örüljetek neki, hogy javítja a bugokat, most ha kiadná azzal a buggal, szinte játszhatatlan lenne, pár napot már csak ki birtok és az főleg ne szóljon semmit, aki meg se vette a játékot! -
W4z3 #3536 Ha Jeb így halad a végén megerőszakolom... -
nagydee #3535 jeb kb. 2 perce:
Got a lot of work done today, but not enough for release! And my crash bug disappeared when I successfully installed 64bit java...
szóval egészségünkre! -
#3534 Az meg még érdekes lesz hogy a bedrocknál csak 4-5 kocka a látótávolság, akár menyire ki van világítva -
#3533 Már megyek is! :D -
#3532 Elvileg az utolsó bug -
#3531 Szerintem azért elég egő, a folyamatos csúsztatások ellenére most mégsem jelenik meg a kitűzött időpontra. Ráadásul a pre 1.8 már kinnt van egy ideje, most kezdi el foltozgatni ? :D -
#3530 lehet, hogy notch is azt tervezi -
#3529 Én is pont ugyanezt terveztem :) -
nagydee #3528 jeb 23 perce:
"Ok the current status of 1.8 is that I'm trying to fix the reported bugs of pre-1.8. It's hard to say how long time this will take"
szerintem menjetek és igyatok egy sört. én azt fogom tenni (amint szabadulok a melóból) -
#3527 Nagyon kattog már mindenki :D -
nagydee #3526 vészmadárkodom... lehet tovább fog csúszni...
noch semmit nem csiripel ezzel kapcsolatban, jeb csak annyit írt, hogy egy bug-on dolgozik.
nem teljesen értem, de valami olyanról van szó, hogy az ember a halálakor nem csak a cuccait, hanem a tapasztalati pontjait is elhajigálja, ez pedig jobb esetben helyi lag-ot, rosszabb esetben teljes szerver halált okoz SMP-ben.
forrás:
http://getsatisfaction.com/mojang/topics/masssive_lag_spike_when_dropping_a_lot_of_xp_orbs_upon_death_multiplayer_confirmed
http://getsatisfaction.com/mojang/topics/exp_orb_bug
http://twitter.com/#!/jeb_ -
#3525 Jelenjen már meg az egypontnyóóóóóóóóóc szét unom magam -
#3524 Én is bexterrel valahol -
#3523 Ismerősökkel privát szerón játszok, ott tuti nekikezdünk. :) -
#3522 Akkor mi hárman összejátszhatnánk!
Ha már ugyan azt akarjuk -
#3521 Hasonló az én tervem is. :)
Kastély, belsővár különböző épületekkel, várfalak, alsóvár lakóházakkal, külső fal, és a jobbágyság, amivel együtt persze jóval nagyobb, mint 1km².
Bár nem egyedül fogom csinálni, eddig az volt a terv, hogy nem creative módban toljuk, de többiek most arra szavaznának, szóval még meglátjuk. :) -
#3520 Nemtom csak -
uscGhost #3519 Pedig pont azt tervezem És minek SG.hu szeró? :D