Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Jöhetnek a piston tesztelések. 😊
A várkapu még könnyû lesz, úgyhogy szerintem azzal kezdem majd. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
1.7 out

Pistike 007

Malakai
Piston az a kis bizere amivel alrébb lehet tolni egyéb blokkokat, ez is különbözõ mechanikákhoz használható dolog lesz. Én márcsak amiatt is várom, mert az egyjátékosban lévõ várkapumhoz jó lesz. 😊
Ami egyébként még tuti lesz 1.7-ben:
- Nyesõolló: mostantól ezzel érdemes majd a birkákat megnyírni, mert simán sebzéssel nem dobnak majd gyapjút, legyilkoláskor pedig kevesebbet. Plussz a levelek nyírására rendeltetett eszköz is ez lesz (vagyis egyéb eszköz jobban sérül majd ugyebár)
- Kerítés egymásra pakolása nem csak bug kihasználásával, hanem simán is lehet. Bár ez már inkább a bugjavítás kategóriája.

1.8-ról még keveset tudni, de az "adventure update" célja elméletileg a különbözõ játékmódok bevezetése lesz, amik akár játék közben is ide-oda váltogathatóak. Az adventure módban elméletileg sokkal célorientáltabb lesz a játék, különbözõ feladatokkal, míg a creative mód az meg kb mint a mostani, talán mobok nélkül. Ami adventure módot megtámogatná majd az elméletileg jobb harcrendszer (jelentsen bármit), meg npc-k a saját falujaikkal. De eddig még sok infó nincs, majd idõvel, messze van az még.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A piston az micsoda😄?
Valamint 1.8-ban milyen játékmenet beli változtatások várhatóak??Tudja valaki,vagy még nem publikus?

Pistike 007
Amit én már nagyon várok.
😄

Malakai
Ja, bár mostmár nem ezt nevezi Notch "adventure update"-nek, mivel nagyobb meló mint gondolták. 😄 Hát igen, most próbálnak hozzányúlni a játékmenet lényegi részeihez, ez már nagyobb falat, mint egy létra mûködését megváltoztatni. 😊 1.8-ra várható és november második felében, jee. 😛

Ami 1.7-be kerül új dolog az a piston.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bexter
Én mindig félek ezektõl az updatektõl. mindiog sokat elkurnak és egy két nap játék kiesik :S

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Nemsokár egyponthét 😄

Bexter
<#eljen> +fav

MEdievil
Ghastok szeretik szétrobbantani.. magát az obszidiánt nem tudják de a portált igen!
Ha nincs nálad tûzkõ akkor szívás de még mindig bele tudsz ugrani a lávába 😊
De tényleg, ha van nálad némi fa akkor csinálj crafttable-t majd egy ládát és pakold bele a cuccaid majd irány a halál a másik oldalról már vissza tudsz jönni és összeszedni a dolgokat. Ha nincs akkor jön az hogy kiszórod a portál köré a dolgaid majd sietsz vissza és imádkozol. 😊
Netherbe amúgy is csak úgy megy a tapasztalt kalandozó, hogy eldobható felszerelést visz magával!

F

BBird
Üdv!

Single -ben az lehetséges, ha az ember átmegy Nether -be, megszûnik mûködni a portál? Csak mert átmentem, gyújtós nincs nálam, a kapu ott van, de nem aktív... Hogy tudnám újra "bekapcsolni"? :-)
MCEdit schematic fájlt csak mcedittel lehet megnyitni? Ha igen akkor honnan tudok letölteni mûködõ mceditet?

Grr1234
Végighallgattam.

Pistike 007
omg

LeWyTy
NYehsztek ide való hossssszú csipogás..... (L)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Na jó tomonor... hajlandó vagyok felmenni a bhava-agra ra ha lehetek modi és magyarul ugathatok az angoloknak<#idiota>

Utóirat: Igen! unatkozom.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Malakai
Elõferdül, sajna ritkán, mert egyébként ingyen loot. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Grr1234
Ez fura, egy tengerparton volt egy kis mélyedés, bent volt egy láda, mondom mi a fasz, ide tuti nem raktam chestet, erre nem egy dungeon ládája? A homok alatt volt a mob spawner meg a másik láda, az egészet ellepte a homok.

LeWyTy
Szopcsi<#finom>

Bexter
De gagyi lett 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Fail! 😄 Legközelebb csinálj útjelzéseket hogy visszatalálj 😊

És a kezdõhelyre spannolt be...
Mondom, hogy elmentem a világ végére...
Malakai
Minden escape nyomáskor is elmenti a játékot.
Meg talán új chunkba lépéskor is elmenti a többi chunkot is, így ha legközelebb arra jársz nem generálja újra, ergó maga a terület nem veszik el. Igaz ilyenkor mást nem ment, tehát a nálad lévõ tárgyakat pl nem menti el.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Grr1234
Nekem nyom mentést, ha becrashel. 😊

Ma akkorát szívtam... Új Mapot kezdtem, egybõl elkezdtem össze- vissza mászkálni, erre találok !2! darab dungeont... Gyártok cuccokat, házat stb. és elfoglalom... Teli a bánya mindennel, szénnel, vasérccel, erre befagy a játék... -.-''
Nemrossz 😄

jah, vagy úgy xD

LeWyTy
Hidam

LeWyTy
Épp azér van tele

Hmm, nemtudom... Az én szerverem tele van clay-el, pedig még alpha world.

LeWyTy
TE inkább gyere kockulni <#eplus2>

CJofthegod
Hello akit érdekel: mineworld.dyndns.org
Most indult szerver

Pistike 007
Eddig is volt, csak borzasztó kevés.

Laza
Jó neked ... én még azt sem tudom hogy néz ki 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bexter
Persze, hogy van, én már találtam 😊

Legeneráltam egy pályát hogy kipróbáljak egy módot és ez szúrta ki a szemem 😄 Akkor most mégis van 1.6-ban clay?

Grr1234
Itt az én szerény hajlékom. A bányámnak csak a felszíni részét látni.

Töltsd le EZT és a minecraft.jar-ban az environment mappában cseréld le és nem lesz felhõ nekem is kivan szedve, tesztelve a textúra packoddal 😄

Pistike 007
Már a tököm kivan velük, bejönnek a lakásomba 😄
Remélem egyszer ezt is javítják majd😊

Olyan a felhõ mint 1 híd 😄

Pistike 007
Hát max lebontom a hegyet és csinálok több szobát stb. és akkor kívülrõl is kicsinosítom😄

Grr1234
Nem olyan rossz az.

papi08
Jaaa, hogy hegyoldalba, én kis naiv azt hittem Hegyoldalra xDD Amúgy gratgrat, szép kis kunyhócska..😛! 😄

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
XD

Pistike 007
😄D szarlesz elõre szólok😄

Grr1234
Na bazz, "felújítottam" a kunyhómat, a stone padlót cseréltem fára, és az egyik kõ alatt egy kúúrva nagy barlang volt. Most fogom felfedezni. :p

papi08
Dee attól még egy képet kappoooook? 😛 plííííííz 😄

13 éve itt. Szép idő.