Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
haha.😄
Simán lehetne kivitelezni nem hegybe építve, egyszer megcsinálom azt is😛

papi08
Egy külsõ képet kaphatnék? 😛

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
Fabio Capello
skinpackot pls

Pistike 007
jah, igen, utolsó képen az felhõ az ablakban😄 hegy tetjén a hegyoldalban van a kéró😄

Pistike 007
Megosztanám veletek szerény hajlékom:

Sziasztok!
Bemutatom az Atmos Craft-ot!
Weboldal
Lagg mentes.
Non-stop.
VPS-rõl (Virtuális Privát Szerver-rõl) megy.
Van whitelist,de bárki jöhet aki magyar,nem rombol és nem káromkodik.(Azért lett whitelist mert az angolok leromboltak mindent,így csak magyarok lesznek.)
Az adminok kedvesek .
Piac van.
Vannak városok.
Van börtön.
Folyamatos fejlesztés alatt áll a szerver.
Szabályok:
-Tilos rombolni amit más épített
-Admin nem adhat semmit.
-Tilos máshoz nagyon közelre építeni (pl a fal egybe van,a ház tetejére) csak ha megengedte a másik ember.
-Tilos káromkodni.
-Tilos lopni.(Csináld meg magadnak,nem jó az ha összeszedik amit te csináltál pl gyémánt block-ból van házad és szétszedik..chest-bõl is tilos)
Várunk mindenkit a szerveren.
A max létszám jelenleg 20 fõ,de szükség szerint bõvül 😄.
A szerver IP címe: 188.241.247.159
A szerver IP címe port-tal együtt: 188.241.247.159:25565
Port nélkül is megy!(Mivel az alap port)
Client verzió: 1.6.6
Törttel is megy.
Mert gondolom nem 1.6ban generált map, generálj csak le egyet nem fogsz találni sehol.

Malakai
Elég változó. A fõ világomban, ahol egyjátékost játszogatok még néha, ott dettó nincs semerre, de pl a tesztvilágban, ahol próbálgatom az újdonságokat és ahhoz csalogatok is (/give) ott pl tele van clayel spawn környéke.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Laza
Én a dungeonokat már nem pucolom ki, hanem csinálok rá egy lyukat, az elé pedig egy fullasztó csapdát vagy pókoknak kaktusz csapdát 😊

Kár, hogy nincs creeper dungeon 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Töröltem a duplázást.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én egy darabot sem találtam még. X-Rayel megnéztem a mapomat, amit villogtatni lehet az adott blockokat, és egyet sem láttam.

Malakai
Csak a homokhoz kötött, szóval sivatagban is van. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Agyagot lehet találni, leginkább vízpart közelébe... Kisütöd és 4-et egymásmellé, akkor téglatömböt kapsz...
Hali! Egy kérdés: Agyagot me' nem lehet találni? Ritkább mint a gyémánt?
Malakai
Ad elektromosságot a redstone dolgoknak.
Világításra kevésbé hatásos, kissebb a fénye, mint a sima fáklyának.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Grr1234
Redstone fáklya miben különbözik a simától?

Most raktam furnace-t a kocsiba, de nem tolja az elõtte lévõt, hanem megakad.

Malakai
Powered railel megoldhatod, amihez arany, meg redstone kell.

=

Plussz energiát mindenképp érdemes neki adni, egy redstone fáklyát tegyél mellé.

=

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De, boosteres sínnel

Grr1234
Csináltam railekbõl egy utat a házamból a bányáig, de az út felénél lelassul a kocsi, és tolnom kell. Nem lehet megcsinálni, hogy menjen magától?

860-as pluginok mennek 1.6.6-on?

Sajátomon

Grr1234
Melyik szerveren szoktatok multizni?

Pistike 007
Csak játszani kell. Ennyi.😄

Grr1234
Találtam egy nagyon nagy barlangot. Volt benne Lapis, Diamond, Gold meg egy rakat Redstone, és még nem fedeztem fel teljesen. Jah, meg ma is találtam 2 dungeont, pedig most is csak ironért mentem. :p

Pistike 007
<#wink>

Köcsög Creeper <#kocsog><#falbav>
Pistike 007
+1
lehet azért mert peacefulon játszom <#banplz>

Én még egyszer nem láttam 😄
Én már találkoztam vele nem is egyszer 😄

Fabio Capello
Létezik, láttam is már.

Jaja 😄 Én onnan tudom, hogy ameddig, nem gameltam össze-vissza néztem a Minecraftos videókat 😄
Malakai
Röviden, elektromos vezetékeket rakhatsz le, ezzel kapcsolókon keresztül ajtókat, sineket, adagolókat, zenedobozokat, stb lehet üzemeltetni. Hogy hogyan? Azzal várd meg a wiki-t szerintem, bonyesz lenne magyarázni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az ilyen kõ, amit ha lepakolsz a földre lehet messzebbrõl robbantani, csapdákat meg mindent lehet vele csinálni... Nézz utána 😄 Pl. itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=OKYJoj0ws1Y
Grr1234
Redstone-nal mit lehet csinálni?

Oké...
Grr1234
Nekem 1.6.6 van aszem.

Amúgy most a 1.6.4 a legfrissebb verzió? Ha nem akkor melyik?
Csontváz***
Malakai
Van, csak ritka.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A Minecraft Wikin, még régebben, amikor nem volt karbantartási szünet, láttam, hogy van egy olyan MOB, hogy a Skeleton (íjász, csontvár) ül a pókon... Olyat látott már valaki, vagy csak odatették poénból?
Grr1234
IP?

Grr1234
Remélem nem azt, hogy mikor lesz újra mc wiki... 😞

Jestcraft szerver
nemrég indult 6slotos szeró(igény szerint bõvítve lesz), whitelist:off, pluginek telepítve, 1.6 offline
LeWyTy
Mit számolunk vissza laza?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Petka
Gyerekek, bitenként tartják karban a minecraft wikit?

Malakai
Így szokott lenni.
Én szerintem még soha nem kerestem természetes barlangokat, vagy dungeonöket, úgyis találok bányászat közben. 😊

Ja bocs, de két worldben is elõfordult, hogy olyan barlangot kerestem, ahol rendszerint spawnolnak pókok és nyitott a külvilágra, hogy kimászkálnak-e napközben. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Grr1234
Ma találtam 2 dungeont, pedig mindkét esetben csak ironért mentem le... 😊

Laza
Jó ez a póló 😊