Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minecraft.net
Béta játékot ritkán látni polcokon, bár ezt valószinüleg utána se fogod.
Béta játékot ritkán látni polcokon, bár ezt valószinüleg utána se fogod.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sziasztok mit kell csinálnom hogy játszhassak a minecraftal ? mert a boltokban nem kapható :/
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
ban és amúgy is kamu, de bazd csak el az idõd 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
http://freeminecraft.me/?ref=253897
MENJ RÁ NAGYON LOL XD!!
MENJ RÁ NAGYON LOL XD!!
Ja, szerintem is.
Ilyen-olyan modként végülis már van, bár nekem egyik se túl szimpi megoldás.
Ilyen-olyan modként végülis már van, bár nekem egyik se túl szimpi megoldás.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Persze ez világos. Viszont a mc-ba nagyon is bele illene egy dragi 😛
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Sokféle dolgot lehet találni wikiben, mert Notch sokmindent tervezett már a játékba. 😊
1.8-at itt is megemlíti, de hozzá is teszi, hogy nem valószínû. A wiki-t is rajongók szerkesztik, most meg megy a találgatás, hogy valyon mi lesz az 1.8-ban.
1.8-at itt is megemlíti, de hozzá is teszi, hogy nem valószínû. A wiki-t is rajongók szerkesztik, most meg megy a találgatás, hogy valyon mi lesz az 1.8-ban.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Vannak páran 😄
Vízben úszkáló hal... én hiányolom
Ami ott is találgatás, de egyébként sehol nem írja, hogy ez lesz az említett ellenséges mob. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De lehet hogy az lessz az új mob nincs kizárva
Hát nemértek én ezekhez a pistonokhoz 😄 azt a forgósat akartam megcsinálni ami a bemutató végén van de 2 óra szenvedés után feladtam
Elméletileg egy ellenséges mob kerül az 1.8-ba, kétlem, hogy ez az lesz. 😊
Attól még ez is belekerülhet majd.
Attól még ez is belekerülhet majd.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Emberek mi az a silverfish.png a mobs mappába? 😮 Az enne az új mob ami 1.8ban lesz? (csak mert a piston is bennevolt valamelyik mappába még 1.6ban)
Nekem bejön az új cobblestone skin 😊
1.7_01-ben is vannak jó fura bugok, ráadásul egyik megint egy idegesítõ piston bug, szerintem hamar lesz 1.7_02 is. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Slime nálam nem gond, 2, vagy 3 bányámban is hemzsegnek az elsóbb szinteken. 😊
Bár eddig csak teszt world-ben szórakoztam, ott meg "/give" 😊
Bár eddig csak teszt world-ben szórakoztam, ott meg "/give" 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyszerû mint a bot<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pont ezért kerestem 1 hete slimeot mert tudtam hogy szükség lesz rá 1.7ben 😛
1.7_01 😄
1.7 kompatibilis Bukkit: link
Nem minecraft hungarys<#gonosz3>#gonosz3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én most pont azért kezdtem új világot hogy bányászgassak a teszthez, mert a SPC nincs még kiadva, próbáltam 1.6.6-al, nem indul a game😊
Úgyhogy. Most éppen várom hogy felkeljen a nap😄
Úgyhogy. Most éppen várom hogy felkeljen a nap😄
És megint jön egy kis várakozás pár modra...
ModLoader, SPCommands (tesztelgetéshez), meg SuperSlopes, kár, hogy utóbbira gyakran sokat kell várni. 😛
ModLoader, SPCommands (tesztelgetéshez), meg SuperSlopes, kár, hogy utóbbira gyakran sokat kell várni. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Shear (nyesõolló) kell, két iron ingot kell hozzá, tehát új világnál szívás, mert ágyikó elõtt még kell vas. 😊

.png)
=

.png)
=
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De ááááááá... nem jó ez így...
Keresek egy aktív minecraftos társaságot akikkel lehet normálisan játszani/kommunikálni (ts,ventri,mumble...) És egy jó szerveren vannak ahol érdemes játszani és az admin is él..
Keresek egy aktív minecraftos társaságot akikkel lehet normálisan játszani/kommunikálni (ts,ventri,mumble...) És egy jó szerveren vannak ahol érdemes játszani és az admin is él..