Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a választ!
Az SPCommando-t azt hol találom, mert minden vacakot beadott a google, csak amit szerintem használni tudnék, olyan nincs..😞
13 éve itt. Szép idő.
Épp kész voltam a házammal, és minden vacakkal(berendezések, dekorációk), a teraszból volt hátra 2 db object, erre villant egyet a kép, a gépem újraindult, azóta a Single-ben nem találom az eddig játszott világom 😞
Nem lehet valahol vissza állítani? nincs kedvem újra 2 napig építgetni..😞
13 éve itt. Szép idő.
Belefagytam a valóvilágban a Nether kapuba..
Hogyan lehetne kipiszkálni onnan a karakterem?
A játék állást csak törölni lehet?
Söt még nagyobb is lehet<#eplus2>#eplus2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A videóban egy, két megoldás eleve nem mûködik a játékban.Módosításokkal sem mûködik, mert mindig hibába ütközöm, már nagyjából ment is de becsukni nem lehet.<#unalmas>#unalmas>
Amíg távolról nézte, jó volt, de a közepétõl már szédültem 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Az miért van,hogy John Smith textura packot használok,de a pokolban lévõ anyagot vízként jeleníti meg,pedig megnéztem a terrain-t,és megvan szerkesztve az az anyag...A másik probléma pedig az,hogy se alap textúrával,se John Smint-szel nincs tûz.Alap terrain-ba az van a tûz helyén,hogy Fire Text...ez van oda írva.Mi lehet a gond??
Neked tényleg nem tûnt fel eddig hogy milyen torzítás van a játékban
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
-_-'
Ez a kép miért tûnik furának nekem?
Mintha fura blokkméretek lennénrk..Félblokk méretû fûblokk,negyedblokk méretû kõ...
Bal szélen nem kocka alaú a dirt,hanem kicsit szélesebb..Kb 2x olyan széles mint jobb oldalt az a "kõcsík",ami gy néz ki,mintha 4edakkora lenne,mint egy rendes blokk.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Gondolom te a nagy építményeid nagy részét a szerón is biztos saját termelésû anyagokból csináltad <#gonosz3>#gonosz3>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Eléggé új vagyok, ezért megkérdezném, hogy mit mutat az oldal tetesén lévõ visszaszámláló? Meddig számol vissza?