Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike007!

Köszi a választ!
Az SPCommando-t azt hol találom, mert minden vacakot beadott a google, csak amit szerintem használni tudnék, olyan nincs..😞
papi08
Köszönöm szépen! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Fabio Capello
toomanyitems

papi08
Bocsi a dupla post-ért, de: Lehet most csúnyán fogtok rám nézni, de mi a neve annak az addonnak, amivel az Inventoryból bármilyen objectet le lehet spawnolni? Nincs türelmem ismét kiégetni/kibányászni minden cuccost...köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Azért köszi a válaszokat ! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Úgytünik

papi08
Sajnos nem használtam 😞 Akkor ugye bukta az egész? 😞

13 éve itt. Szép idő.

Velem is volt már ilyen, ha használtál seedet akkor indítsd el ugyan azzal a seeddel és akkor jó lesz énis legeneráltam és minden ott volt ahol hagytam kivéve a cucc ami nálam volt.

papi08
Nagyon kib**zott velem a Mine..😞
Épp kész voltam a házammal, és minden vacakkal(berendezések, dekorációk), a teraszból volt hátra 2 db object, erre villant egyet a kép, a gépem újraindult, azóta a Single-ben nem találom az eddig játszott világom 😞
Nem lehet valahol vissza állítani? nincs kedvem újra 2 napig építgetni..😞

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
Felteszed a SPCommandot és "hazamész"
Más most nem jutott eszembe😄

Sziasztok!
Belefagytam a valóvilágban a Nether kapuba..
Hogyan lehetne kipiszkálni onnan a karakterem?
A játék állást csak törölni lehet?
Azigen <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Rage47

<#nevetes1>
Bexter
Kb ilyen, igen ez nagyon jo 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Pistike 007
Hát pedig mi is csináltunk ilyet, igaz nem egyezett meg 100%-ig ezzel, nagyobb volt.

LeWyTy
Wáá gyerekek kitaláltam a 4x4es piston kaput csak már nem tudom megcsinálni mer késö van,, de az elv müködik 😄

Söt még nagyobb is lehet<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Piston tud pistont mozgatni ami mozgat egy másikat?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

skate00
Ma többen is megpróbáltuk a szerón, kb 2 óra hosszán át szenvedtünk , és kijelentem hogy EZT a fajta kaput Nem lehet megcsinálni.
A videóban egy, két megoldás eleve nem mûködik a játékban.Módosításokkal sem mûködik, mert mindig hibába ütközöm, már nagyjából ment is de becsukni nem lehet.<#unalmas>

LeWyTy
Minecraft hungary (privát)

Grr1234
Ez melyik szerveren van?

Laza
Durva 😊
Amíg távolról nézte, jó volt, de a közepétõl már szédültem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LeWyTy
Kész a tetõ 😄 ~4700 Glass

Freddycom
Begombázott

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

xXtamasXx
Ha alapból nem peacufulon kezdted és már valahol a világban spawnolt slime akkor nem tûnik el , a többi mob igen, de ha peacefulon kezded akkor nincs tudtommal az sem.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Tárgytalan, sikerült csinálnom egyet, az exe tartalmát átmásoltam egy 1.7es jarba 😄
Valakinek véletlenül nincsen egy 1.6.6 minecraft_server.jar? Nagyon kellene :S (eredeti szerverhez kéne, de modolni akarom, .exe van már, de az nemjó)
Malakai
Egyedül slime van olyankor, ami ellenséges.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gondolom mert még régebbi textúra pack szedd le a legfrissebbet 1.7_01-re

papi08
A játékban található "békés mód" azt jelenti hogy nincsenek MOB-ok? 😮

13 éve itt. Szép idő.

Petka
Mi így szoktuk privát szerverünkön. Singleben sokat játszotta anno, aztán rájöttem, hogy lehet az addolást megoldani és onnantól kezdve pillanatok alatt meguntam a játékot. Semmi értelme úgy...

Sziasztok!
Az miért van,hogy John Smith textura packot használok,de a pokolban lévõ anyagot vízként jeleníti meg,pedig megnéztem a terrain-t,és megvan szerkesztve az az anyag...A másik probléma pedig az,hogy se alap textúrával,se John Smint-szel nincs tûz.Alap terrain-ba az van a tûz helyén,hogy Fire Text...ez van oda írva.Mi lehet a gond??

Remélem majd a pistonok fognak tudni ládát és kályhát tologatni a késõbbiekben 😄

Croano
Köszi 😄

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

LeWyTy
http://www.minecraft.net/

Regisztrálás után

Aztán simán LETÖLTÖD és elindítod.

LeWyTy
"ÚRISTEN"
Neked tényleg nem tûnt fel eddig hogy milyen torzítás van a játékban

Croano
Sziasztok valaki segítene és tudna egy pontos leírást adni arról hogy hogyan vegyem meg hogyan rakjam fel hogy regisztráljak meg ilyenek ?!

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Pistike 007
Most nem tudom ezen miért kell parázni, van kb 10 világom, abból 9en rendes gameplayel csinálom, egy van amiben hozzáadok dolgokat, pl. most a piston teszteknél.
-_-'

berlinboy6329

Ez a kép miért tûnik furának nekem?

Mintha fura blokkméretek lennénrk..Félblokk méretû fûblokk,negyedblokk méretû kõ...

Bal szélen nem kocka alaú a dirt,hanem kicsit szélesebb..Kb 2x olyan széles mint jobb oldalt az a "kõcsík",ami gy néz ki,mintha 4edakkora lenne,mint egy rendes blokk.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Malakai
Sokan tolják úgy, szerveren is, hogy nem adnak be úgy semmit, hanem mindent kibányásznak-kiégetnek, nem repülnek és esetleg még mobok is vannak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Grr1234

Holvanazmár 😄 Már singlezek és eléggé nagy terveim vannak amihez stone is kell jó sok.. és "unalmas" hát addig lemész még és szedsz követ vagy TV-zel 😄 és hogy ha engem kérdezel ez csalás mert beadtad a dolgokat.

Pistike 007
Ez nem csalás.. Eléggé unalmas volna 50000 stone-t kiégetni.
Gondolom te a nagy építményeid nagy részét a szerón is biztos saját termelésû anyagokból csináltad <#gonosz3>

LeWyTy
többnyire ketten... néha segít más is....!!!de nincs semmilyen addolás!!!

xXtamasXx
Te úristen...😄 Hányan csináljátok?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

LeWyTy
Várost építünk ... a bedrockig ásunk és a falban lesznek a házak 😄

Ügyesvagy! Jóérzés csalással játszani? Nem értem minecraftba mér kell csalni legalább 1 nagy dolgot építs már csalás nélkül! 😄

Sziasztok!
Eléggé új vagyok, ezért megkérdezném, hogy mit mutat az oldal tetesén lévõ visszaszámláló? Meddig számol vissza?
Pistike 007
Én úgy szoktam, hogy nem keresem ki a fájlt mikor megnyitom, hanem az Open gombon van egy kis nyíl, ha azt nyomod akkor kiadja a mapokat amik fent vannak, és ott kijelölöm. És oda pakolom a cumót.

Grr1234
Slimeos cuccost hogy kell hozzáadni INVEdit-tel? A level.dat-ot nyitottam meg, beraktam a slime izét, elmentettem, de a játékban a mentésem neve alatt ott van, hogy "must be converted", ha megnyitom üres invel rak ki.

Pistike 007
Na, a lényeg lemaradt😊