10467
-
W B #3798 Már észre vettem XD első dolgom az volt, hogy leássak odáig. Ki is estem :p -
#3797 Fasza :D
Am csak megjegyzem, nemtudom feltünt-e valakinek, de creative módban lehet bedrockot törni, és bedrock alá menni (modnjuk sokminden nincs ott :D) -
#3796 Grat, ez nagyon jó lesz. Itt az én készülő szigetem, csak modern stílusban:
(remélem átméretezi) -
#3795 Ez az uj wow kiegeszito amin evek ota dolgoznak? :D -
uscGhost #3794 Derossssz -
#3793 Dejóóóó -
MaRee #3792 Hát ez valami eszméletlen durva :D: D:D
-
#3791 Gondolom, de igazából nem hajt a tatár a frissítésre. :)
Hogyha lenne egy nagy adag játékos, akik követelnék az 1.8-at, akkor más lenne a helyzet persze. -
#3790 A lényeg hogy rengetegen jötte ez miatt -
#3789 Kétlem, mivel privát szeró, ilyen mindenki ismer mindenkit stílusban és tudtommal senki nem játszik innen nálatok. :) -
#3788 Legalább egy csomó player átjött hozzánk a magyar szerverekről akik várnak... tehát köszi szépen hogy vártok -
uscGhost #3787 Jó sok szabadidejük van egyes embereknek... -
phamerik13 #3786 -
#3785 Ahogy érzitek :) -
#3784 RB (Recommended Build) viszont még nincs, mi pedig azzal szoktuk tolni, sok plugin meg is várja az RB-t, mi is így teszünk. -
#3783 Mi már napok ota toljuk bukitoson :P -
#3782 Mi meg még várjuk Bukkitból az 1.8.1 kompatibilis RB-t... :/ -
uscGhost #3781 Te valami überkocka lehetsz -
nagydee #3780 valami trükkös dolog készül a nether körül...
a videó végén ott van ugyanennek a képnek a feljavított változata...
-
#3779 Lol mos fogok pihenés képp wowozni -
#3778 Wow... azért néha pihenj is. :D -
#3777 Akkora nagy hogy már magát sem meri tegezni. -
#3776 Lewyty szeret harmadik személyben beszélni magáról? -
#3775 Lewyty ezzel foglalkozik 2-3 napja
Már csak épületek kellenek a szigetre.
A map meg átlátszóval jelöli a rengeteg Stone Brick-et
-
#3774 Volt magyarítás hozzá, mod-ként persze, mivel hivatalos localization támogatás nincs, hogy friss verziókhoz is van-e jó kérdés, mivel eleve nem használtam. :)
De úgy egyébként ez egy teljesen jogos felvetés, annó, amikor még csak "al-projekt" volt a fő minecraft wikin a magyarítás, akkor volt is téma.
Ha én vezetném a wikit, akkor valószinüleg bevezetnék minden oldalon eredeti kifejezéseket is, tehát, hogy a magyarítotton kívül mindenhol ott legyen az angol kifejezés és persze minden oldalnak legyen az angol megfelelőjéről átirányítás a magyarítottra (legalábbis amelyiknek van értelme, van játékban is kiírt kifejezés rá). -
nagydee #3773 van ebben ráció, csak mivel nincs magyarítás (vagy csak én nem tudok róla) a játékhoz, a kezdő felhasználó eléggé el tud keveredni.
mivel a program angol, lehet barátságosabb lenne az angol néven hivatkozni a dolgokra, vagy legalább azt is kiírni. -
#3772 Ahogy ezt annó már itt is írtam, az alapelv továbbra is az, hogy ha valaminek nincs honosított verziója (mint pl portal->portál), akkor valamiféle fordítás kell.
Persze néha meghazudtolják magukat, hisz a creeperen kezdetektől megy a vitázás, hogy mi legyen és azóta is Creeper a wikiben. :D
Hozzáteszem lény oldalakkal én nem is foglalkoztam, tehát egyik nevéhez se járultam hozzá, :) de mindig onnan szoktak kiindulni, hogy Notchék mi alapján nevezték el és nem feltétlenül tükörfordítás.
Viszont magánvélemény, hogy a Bevégző nem rossz fordítás egyáltalán, hogyha az ember túllép azon, hogy szokatlan ugyebár a magyar szó egy jólhangzó angol kifejezés után (amit nem értünk, annak mindig sokkal könnyebben jól hangzania). -
#3771 Megjegyzem, nagyon rosszul hangzanak egyes mobok fordításai (Bevégző), tán jobb lenne őket az eredeti nevükön hagyni... :) -
nagydee #3770 -
#3769 Gyors összedobtam:
Minecraft Wiki - Éhség ;) -
#3768 ja,hogy azért lesz zöld a kaja csíkom :D -
nagydee #3767 ezt én is értem, ami kifogott rajtam az a foodSaturationLevel. az mi? -
#3766 a lényeg: ha 90% fölött van a hunger lassan tölti az életed.
ha 30% alatt van nem tudsz sprintelni,továbbá ha sprintelsz gyorsabban fogy.
ha kimerül a hunger lassan elkezd fogyni az életed.
ha szar kaját eszel(rotten flesh,raw chicken)akkor megmérgez és sokkal gyorsabban fogy a hunger csík. -
nagydee #3765 valaki végigrágta a kódot és visszafejtette, hogyan is működik az éhség.
valaki aki jobban tud nálam angolul lefordíthatná
Minecraft Wiki - Hunger -
nagydee #3764 -
tooman #3763 Kicsit túl kontrasztos, de a zene miatt kapsz egy "Tetszik"-et.
Plusz a zene címét megkaphatnám? :) -
#3762 Kicsit több kéne az épített dolgokról arányaiban, meg ha YT-ra töltesz valamit a sötét (esti) részeknek érdemes feljebb tolni a gammáját.
Márha vélemény is érdekel és nem csak a like-gyűjtés miatt írtál. :) -
#3761 jövök este segíteni! :) -
#3760 Az 1.8ban lévő új blokkokat a 2D-s map feketével jelöli a 3D-s pedig átlátszónak. -
nexus007hun #3759 http://www.youtube.com/watch?v=grmAdH4uank&feature=channel_video_title
Élső vidim. Légyszi dobjatok rá egy "Tetszik"-et.