Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
A MinecraftHungary Újra megnyitja kapuit... új map.
Anno egész jó kis szerver volt... és most ismét publikus.
Ha valakit érdekel http://minecrafthungary.com/index.php Kéne egy pár szóból álló bemutatkozót írni hogy még is ki vagy.

Remélem találkozunk 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valaki linkelne valami nagyon király texture packot? Melyik a legjobb? Ne terhelje annyir a a gépet 😊 Köszi

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

😄DD 1:25-nél jól nyomatja a tehén 😄DD

Pistike 007
Ha 969 nézõbõl 7164-nek tetszik, akkor nem lehet rossz;D

papi08
Ohh, köszönöm 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

minecraft.jar-ban tekerj lefelé és ottlesz a terrain.png fájl, az lesz az 😄

papi08
Neem tudjátok véletlen(vagy direkt) hogy melyik fájlban tudnám módosítani a fehér wool item textjét? Nagyon kellene.. kösziiii 😊

13 éve itt. Szép idő.

Malakai
Csináltam egy gyors tesztet, hogy tuti legyen. 😊
Netherrack begyújtva, fadeszkákkal pakolom körbe. Vízszintesen a megszokott 2 blokk kell, az után már nem gyullad ki. Felfele viszont 5 blokk.
A láva távolságra úgy tûnik nem különbözik, csak sokkal gyorsabban gyulladnak be a dolgok.
Függõleges-diagonálisan lehetne még tesztelgetni, de azt majd valaki más. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
Nem úgy. Várj😄

OOO <- stone, wood, akármi
OOO
OOO
FFF<- fire
így mindig meg fog gyulladni😄

OOOO
OOOO
OOOO
xFFF

így már nem😉 (x = üres blokk)

papi08
4 blokk volt a tûz teteje felett, és az 5. illetve a 6. blokkban egy-egy téglakocka volt. Mégis lángra kapott a piszok 😄

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
Ha a tûz blokkja egy vonalban van akár 5 blokkra is a fentiekkel, akkor is meggyullad. Szóval a tûz ne érjen blokk élt.

papi08
A tûz felett vagy 5 blokk távolság volt, mégis égett a tetõ mint a Reichstag..😄D

Egyébként ITT megtekinthetõ a házamról jelenleg 12 darab kép..észrevételeket, ötleteket szívesen fogadok...😄

13 éve itt. Szép idő.

Malakai
Ja igen, írtad, hogy a 2 blokk távolságot betartottad, arra is figyelj, hogy az égõ anyagtól (netherrack pl) és a felette lév tûztõl is számold.

Bár számomra ez mind nem egészen egzakt, mert valahol meg látni néha, hogy 2 blokknyi közel van valami, mégse gyullad ki. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Köszi.
papi08
Köszönöm mindenkinek a válaszokat 😊

13 éve itt. Szép idő.

A láva úgy jó, ha a láva szintjét nem látod, például vmi szobor szemeként, ha alulról nézed. Azért jó, mert folyamatos fényt ad, nem vibrál mint a tûz. Ha tûzzel akarod akkor mindenképpen a Netherracket ajánlom én is.

Mellesleg én is egybõl Furnacera gondoltam 😄
Malakai
Ja kandalló, azt hittem, hogy csak egy újabb rossz fordítás a furnace-hez. 😊

Ja oda nem a legjobb ötlet a láva, hanem begyújtott fa, vagy ami mégjobb a netherrack, mert az örökké ég, ahogy Capello írja. És igen, 2 blokkban éghetõ anyag ne, akkor se ha van köztük valami.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

papi08
Díszkandalló lett volna, de nem értem.. úgy volt megcsinálva hogy a netherrack körül csak téglakockák voltak. Igaz hogy azok mellett volt fa, de a tûztõl minimum 2 object távolságra volt éghetõ anyag..no mindegy, inkább leteszek róla, mert a végén leég az otthonom 😄D

13 éve itt. Szép idő.

Fabio Capello
Ha díszkandallót csinálsz, a netherrack az, ami örökké ég. Lávánál, tûznél alapszabály, körülötte két blokkban ne legyen éghetõ anyag, mert akkor lehet tûzoltani.

papi08
Na...elsõ próbánál, a mennyezet is lángra kapott...xD
De most legalább gyors voltam..az elõzõ próbálkozásnál a ház összes fa része bánta a begyújtást..xD

13 éve itt. Szép idő.

Malakai
Egy pár napja, ja. 😊
Kell is, minden 1.x verzióváltáskor több bug kerül bele, mint javítás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Upgrade van! -> V 1.7.2
Ennyire javítgatják? <#taps>
Malakai
VIP hülyeség, csak ha fizetsz (támogatod az sg-t, hö).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Még McEdittel lehet átrakni karaktert, amúgy nem SPCommando, hanem SPCommands. Keress rá az MCEdite, elmagyarázni nehéz, hogy hogy kell használni.
Igen, mert utánanéztem gyorsan a Coalnak 😄 De amúgy kinek engedi szerkeszteni? Mert pl nekem nem 😄
érdekes az SPCommando, de nem megoldás.
A kari a kapuban áll, és lefagy a játék..
A mentésbe kellene belebuherálni, vagy esetleg nincs backup (elõzõ) mentés valahol a save mappában?
Malakai
Szerkesztettem, de akkor sokáig fogalmaztál, mert egybõl hozzáfûztem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hoppá, nekem elõbb csak annyit írt ki a hozzászólásodnál, hogy Szén 😮 A többit lehagyta...
Nemtalált, a láva, 1000mpig ég, a szén csak 80mp. A lávát vödörben kell betenni,de a vödör is elúszik asszem, de megéri.
Malakai
Szén, vagyis a láva mostmár egy ideje.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

papi08
Még egy furcsa kérdés. Kandallóban melyik anyag ég leghosszabb ideig? 😄

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
õõõ. netherben régóta robbanik az ágy?
XD

papi08
Ez mondjuk nyilvánvaló is lehetett volna számomra...😄

Köszönöm mindenkinek! 😊

13 éve itt. Szép idő.

...mély a medence... sry csak fáradt vagyok

Én úgy szoktam hogy pl 2 block mély a víz és az alsó blockot befedem földdel aztán rá a vizet utánna meg kiütöm alóla a vizet 😄

Malakai
Elég macera, itt egy tutorial video, jobban elmagyarázza, mintha leírnám. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
Addig öntögesd a vizet a folyós részre, míg ki nem simul az egész😊

Grr1234
Nem szoktam multizni, de erre felenged.

188.241.247.159:25565

papi08
Sziasztok. Hogy tudok sima állóvizet kreálni? Medencéhez kellene, de ha vödörbõl öntöm akkor van sodrása, pedig egy szintben van az egész alja....Köszi 😊

13 éve itt. Szép idő.

Melyik szerveren szoktál lenni? Megadod az IP-jét?
Pistike 007
De Bozoncot igen^^
jajistenemmár.😄

Hát de nekem nincs rá szükségem engem nemérdekelnek ilyenek 😄

Grr1234
Nekem se eredeti, de tudok multizni.

Laza
Zsebpénzed van? 😊
Vagy itt a nyár, menj el nyári munkára ... már a Mekiben eltöltött 2 nap után is simán meg tudod venni 😊))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Pistike 007
Hát csak hogy ma éjjel jön😛

Mitkezdjek vele? 😄

Pistike 007
The MC1.7 version of SPC should be out between 8-11.59pm AEST (UTC+10) tonight (Monday 4th July). If you can't wait there is a very buggy development build out on page 526 which will work on MC1.7

Thanks for all your support.

Hali.Hát elvagyok itt magammal single-be,már egész jól haladok de egyszerûen nem tudom,hogy most mit csináljak. Multizni nem tudok mert nem eredeti,és én szívesen megvenném de a szüleim egybõl azt mondanák,hogy "minek neked megvenni,letudod tölteni az internetrõl" Na ja csak hiába magyaráznám nekik,hogy nekem az eredeti kell és,hogy ez egy tört verzió úgysem értenék meg.Már tört szerókat próbáltam hamachival de szinte már egyiksem létezik,csak is egy be tudtam még belemenni de az IP beírásánál azt írja connecting to server és nem történik semmi...
Pistike 007
Jaja, sztem már nem kell sokat várni.

Érdekes nekem a legelsõ találat az 😄 de még nincs 1.7-re