Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13 éve itt. Szép idő.

http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/images/minecraft_bridge2.jpg
Ghost: Köszi 😄
13 éve itt. Szép idő.
És így is bénán néz ki kissé. 😛
A kapuhoz kéne egy sticky blocks mod, hogy több blokkot tudjon húzni a sticky piston. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tegnap szervert ki is fagyasztottam kisérletezések közepette.Állo piston rajta kõ és rátettem egy torchot és bumm 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
13 éve itt. Szép idő.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
13 éve itt. Szép idő.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
13 éve itt. Szép idő.
Mer megöli a szervert!!!!!!!!!!4 (elvileg singleben javítható csak a map)
Belsõ:
Új, hátsó rész:
Szembõl:
Kövezzetek meg, de nekem tetszik...😄D
13 éve itt. Szép idő.
Aki tudni adni egy linket a minecraft 1.6.6 letöltéséhez annak nagyon megköszönném!
Kandallóval, de már legalább nem ég le az egész 😄 😛
Ennyi kép többet nem lesz. Eskü 😊
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Csipem az alapra abszolút hasonlító, csak letisztultabb (egyszerûbb) ShortStuf7's Clean Design Pack-ot pl.
Amik még viszonylag tetszenek a CUBISM, RomeCraft, Jolicraft, JohnSmith, Xenocontendi. Ezek jutottak eszembe.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
3 db kép a külsõrõl:
egy-egy véleményt elfogadnék 😊
(az ajtó még cserélve lesz)
13 éve itt. Szép idő.
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma