Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ugyanazzal a seedel generálsz egy másik pályát a régire, a módosításokat tartalmazó fájlok megmaradnak, így azok 'beépülnek' az új világba.
Ha nem jól mondom akkor valaki majd kisegít 😉
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
az az alapvetõ változó, ami alapján a program a világot generálja. a világot, nem azt, amit én csináltam benne.
mellékesen mindegy, mert baszhatom, a level.dat és a level.dat_old is nulákkal van tele, azaz nincs meg a seed-em.
neked ettõl függetlenül köszi a nagy semmit...
ha kiszedem a seedet a régi level.datból, akkor le tudom generálni ugyanazt a világot, de mitõl lesznek benne a már felépített cuccaim? ha meg nincsenek benne, akkor ez nulla segítség, mert így is, úgyis újra kell kezdenem mindent... másoljam rá az újragenerált világra a korábbi mentést? vagy mi?
megszakadnál, ha egy mondatnál többet kellene írnod, vagy fogalmad sincs, csak beböffentettél valamit, amitõl okosnak tûnsz?
volt egy áramszünetem, éppen, amikor játszottam. most a világlistából hiányzik az a világ, amivel játszottam. hogy lehet visszahozni?
PLZ SUB
/////////////\\\\\\\\\\\\
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(1.7.3 eredeti!)
http://minecrafthungary.com/index.php
IP:89.135.122.28
(TeamSpeak3)van. Szerver adatokat a játékban adunk!
Új szerver csapattal.
Szeretettel várunk mindenkit.
Ma délután 14 órakor live adás lesz a livestreamen.
Itt a link: http://www.livestream.com/bajancraft
PLZ sub
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ahoz meg kell arany, mi?😄
nem történik semmi amikor a 2 kocsi elmegy egymás mellet, csak továbbsiklanak😞
Van az a piston bug hogyha felette van valami akkor kifagy a szerver.... erre van valami megoldás vagy plugin vagy akármi?
Szeretnék érdeklõdni egy tört roleplay Minecraft szeró után. Valaki esetleg tud?