Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Ötlet h valami bukkit segítségével szerón megakadályozzam a víz fagyását? Csak olyat találtam, ami egy kockán váltja át a biomot, nekem az egész mapon kéne.
Köszi😊 <#vigyor2>

Malakai
Jah, not gate, érdemes wikit nézegetni, habár elsõre sok lehet, ha most elõször hallasz a logikai kapukról. 😊

Vöröskõ-áramkörök | Redstone Circuits

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Caliph
és tényleg😄 köszi a válaszokat,mûködik😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Pistike 007
Redstone torchal csinálj egy fordítót, így mikor átmegy a detectoron, akkor nyílik a piston, lényeg, hogy fordítva mint alapból😄

Bexter
meg lehet cisnálni

Elöszõr felszinen piciben készitsd el makettjét, egy detektor rail kis redstone csik meg a piston

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Caliph
lehet úgy lerakni pistont hogy ki legyen tolva áram nélkül? olyan érzékelõs ajtót csinálnék ami pl egy detector railra nyílna. ha átmegy a minecart a detector railon akkor nyilna ki az ajtó. egy órája próbálkozom már de nem megy sajnos.
bocsi ha hülyeségeket kérdezek,nemrég kezdtem neki az egész játéknak

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
ty

Pistike 007
Caliph
a blokkos redstone torchos megoldáson kívül van más módszer messzebbre vinni 15 blokknál egy redstone vezetéket ?

skate00
Aki jó minecraft szerón akar játszani az nézzen be ide.

Azzal végtelent is lehet shift+katt arra az anyagra ami kell és bead 111-et és míg benem zárod a toomanyitems ablakát adig végtelenségig 111 marad 😊

REPS0L
köszi 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

xXtamasXx
Too Many Items-el adhatsz magadnak mindenféle anyagot 😊

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

REPS0L
Mi is az a mod ahol kapsz végtelen alapanyagot mindenbõl és csak építkezni kell? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DLCk lesznek, megígérte Notch, egyszer egy grafikajavításnál még kijöhet 😄
Ja meg márcsak 1.8 lesz utána jön a full game 😄

Deronda 😄

LeWyTy
Csak szólok hogy ottvan az információban a tracklist<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pistike 007
Addigra kiadják a 16.3-at amiben ilyen lesz a graf

<#hehe>

Mi ez a szar mix? xD Az alap zene a jó (ha nem ismernéd: Link)

Amúgy én szerómra majd jöhetsz 1 hónap múlva talán lesz, csak most nincs rá pénzem <#szomoru1>

Az ennyi vagyot a korodra értettem 😄
Ha ténylegesen ennyi vagy, akkor írj a Plastik szerver fórumára jelentkezést, fél nap alatt elbírálják és mehetsz is fel. Talán még nincs 1.7,de nem vagyok benne biztos, rég néztem, ha nem álltak még át akkor a napokabn átállnak. Adminok nagyon rendesek, van fõadmin, õ nagoyn jó fej és vannak RH-k, segítõi, azon kívül vannak még gmek és privát tagok is(pl én).

Ajánlom neked a szervert, szeretettel várunk, csak ne csinálj ilyeneket a pályára dühödben 😄D
LeWyTy
Egy kis nyugtató zene mindenkinek Föleg nekem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
A map amire csináltam meg állítólag ideiglenes szóval...<#zavart1>

LeWyTy
Így jártam... nem vagyok gyerekes... csak szándékosan ugatok az adminnal...
aki "olyan mint egy rossz függõ aki nem ismeri be a problémáját"(hogy nagy ívben szarik az egészre)

Többnek érzem magam a 20évemmel a tizenpáréveseknél akik csak szétbaszni tudják a játékélményt.

Zomil
ezzel a gyerekes megoldásoddal aligha látnának másik szerveren szivesen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Kihez menjek játszani? Melyik szeróra?

LeWyTy
Semmi... ezzel a szerverrel mindíg van valami gond.
Az admin is szarik bele, és másnak nem akarja engedni az irányítást...

Most vissza lett állítva egy héttel egy piston bug miatt...

Még az Moderátor jogomat is leszarom De én szerintem itt nem játszom többé!

Grr1234
Mi történt?

LeWyTy
Az N-t meg tudom hogy elbasztam<#gonosz3>

LeWyTy
Elegem van:

Melyik a legnormálisabba magyar szerver?
A minecrafthungary egy szar csõd<#falbav>

dronkZero
Igen, pont erre. Nincs Minecraftom, az a legnagyobb probléma. És nem vagyok benne 100% biztos, hogy érdemes lenne megvennem...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Dwarf Fortress importot csinált már valaki? Megnézném az erõdömet 3D-ben is... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

-.-, attól h otthonról megy lehetne no-hamachis, én meg is tom oldani

_Atti_
én azt mondanám.. 'the shit'..this is THE shit!😄

merthogy fasza! próba cseresznye

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

LeWyTy
Disziz sit!

_Atti_
Még itt teszek egy utolsó próbát hátha akad valaki:

Ha valakinek eszébe jutott már hogy jó lenne egy frankó kis capture the flag lövölde játék minecraft-szerûen építhetõ rombolható pályán az lessen ide.

Ace of Spades

Csináltam neki nemrégiben topicot, de nemigazán került túl sok ember elé ahogy elnéztem.

Szerintem az év egyik legszórakoztatóbb játéka az egyszerû de nagyszerû kategóriában.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

NeedWoodmc

91.82.84.205:25591

Megint elindult!!!!!

Sziasztok! Covery vagyok. Lehet ismeritek a blogom lehet nem, minden esetre akinek van kedve segíthetne segíthetne, hogy minnél nagyobb adatbázist tudjunk csinálni a minecraft közösségnek.

Saját map-okat ajánlhattok, amiket ti készítettetek itt.
Minecraft Mappok

Saját tutorial videókat is szívesen kiteszek,vagy olyat amilyet érdemesnek tartatok (csak magyar):
Minecraft tutorial

És a végén a legfontosabb, ha valaki tud jó tört, vagy eredetis szervert azt is jelezze pls:
Minecraft Szerverek

Köszi mindenkinek a segítséget és légyszives aki tudja terjessze, hogy egy komoly infó bázis jöhessen létre!

Üdv.: Covery
Covery Kalandjai

Bocs a duplikálásért, csak tudom, hogy lusták az emberek a linkeket másolgatni... 😊 😛
Sziasztok! Covery vagyok. Lehet ismeritek a blogom lehet nem, minden esetre akinek van kedve segíthetne segíthetne, hogy minnél nagyobb adatbázist tudjunk csinálni a minecraft közösségnek.

Saját map-okat ajánlhattok, amiket ti készítettetek itt.
http://coverykalandjai.com/letoltheto-mappok

Saját tutorial videókat is szívesen kiteszek,vagy olyat amilyet érdemesnek tartatok (csak magyar):
http://coverykalandjai.com/minecraft-tutorial

És a végén a legfontosabb, ha valaki tud jó tört, vagy eredetis szervert azt is jelezze pls:
http://coverykalandjai.com/minecraft-szerverek

Köszi mindenkinek a segítséget és légyszives aki tudja terjessze, hogy egy komoly infó bázis jöhessen létre!

Üdv.: Covery
http://coverykalandjai.com
Malakai
Nem csak valaki, valakik, többen nekiültünk, begyorsult picit az oldalfordítás, de TunSha nyomatta Wynthystnél, hogy legyen aloldalunk.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kinek sikerült elérni, hogy legyen külön aloldal? A magyar fordítást én kezdtem el, én indítottam a Hungarian Translation Projectet, de valahogy abbamaradt, de látom valaki folytatta.Gratulálok neki 😊

((PeTaki néven szereplek benne, én írtam meg a project magyar oldalát))
Elektromos surrminátor <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

LeWyTy
SZerintem a creeper pusztán a hasonlósága miatt megérdemli a "zöld faszláma" nevet

Malakai
Alapvetõ indíttatás az volt, hogy ne maradjon ki semmi a magyarítás alól.
Bár egyelõre a mob például maradt mob. 😊
Creeper-nél ment — sõt még megy is — a vita, hogy mi legyen. Eleve azon, hogy maradjon-e az eredeti, de lásd elsõ mondat. 😊 Felvetõdött több minden, némelyik "kissé viccesen": surranó, kúszó, ijesztõ, frászhozó, sbumm, surrminátor. 😊
De nem hangzik jól? Elektromos surrminátor! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
A kúszó a helyes fordítás, csak kár hogy az nem szaladgál és robban a pofádba<#eplus2>

Pistike 007
Hát, és mint tudjuk, a mobok 9 vagy nagyobb fény esetén "megteremnek"
😄

Szerintem a creepereket Ijesztegetõknek kéne hívni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

LeWyTy
Mer a "krípör" és a "kúszó" az miaz?