10467
  • uscGhost
  • Fabio Capello
    Két új pont a bannerban:

-a szervered felírása az sg-s listára
    -a felírt szerverek listája.

Remélhetőleg ezzel megszűnik a sok szerverreklám, kérek mindenkit töltse ki inkább a kérdőívet, és így regisztrálja a szerverét.

További pofásítás várható (adhattok hasznos MC oldalakat, olyan szervereket, amiket érdemes a bannerba kirakni, stb.)
  • W4z3
  • Bexter
  • phamerik13
    ne genyózzááá :D
  • Bexter
    Nem tuti de lehet megyek de mondom nem tuti :D
  • phamerik13
    Haverral lehet belekezdünk egy full magyar roleplay szerverbe ahol szigorú szabályok lesznek, de ez még nem biztos!:D Akit érdekelne az írjon már valamit, csak kíváncsi vagyok kik jönnének.
    De mondom ez még nem tuti!
  • Bexter
    Nemcsak nálad, és nem szar géppel :P
  • Tokra110
    Eddig az összes minecraft verzio(1.4+) tökéletesen futott max beállitásokkal 70-80 fps-el.A single még mindig ennyivel megy de a multi valami iszonyat :(
  • uscGhost
    Nekem nincs ilyen hiba, valószínűleg a géped a szar.
    Én csak 1 generálási bugot vettem észre 1.8ban, egyszerűen sehol sincs rózsa :/
  • Tokra110
    Hello!

A minecraft egy elég különös "bugot" produkál.Single tökéletes azonban ha multiplayerbe mennék ott annyira kegyetlenül fps laggol hogy az valami hihetetlen!Java ujratétel volt,virusirtás is megvolt tüzfalon át van engedve, egyszerüen nem tudom már mit csináljak!!Akinek volt már ilyen kérem segitsen megoldani!
  • Bexter
    csontporral megnöveszted aztán darabolod és lesz sok kis gombád
  • Baxo
    Gombát, hogyan tok tenyészteni? régebbi verziókban működött a 8at lerakok egymás mellé és terjed, de 1.8ban nemtok ilyet. Meg, hogyan tudom megnöveszteni nagy gombára? 1.8ban lehet valahogy nem?
  • Bexter
  • Petka
    Szerintem meg zárjuk le a fórumot amíg meg nem jelenik a végleges verzió :D
  • uscGhost
    Felőlem legyél :) Úgyse érdekel ki a hg... :)
  • Malakai
    Az is volt a köv csiripelése:
    Yes, cow eggs. Is that really that strange? ;D
  • Petka
    Legyél!
  • Petka
    Nem túl életszerű, hogy a tehén kimászik a tojásból :D
  • Bexter
    Spore hut errőle szembe :D
  • unamito
    Notch Twitter:
    "You know what would be fun? If every single animal in minecraft came from eggs. Breeding would involve moving egg blocks around."
    about 11 hours ago
  • Malakai
  • taki0003
    :D
  • Bexter
    Jah akkor jo gyerek jöhet :D
  • taki0003
    oő a joska gyerek a Monika show-ból:D
  • Bexter
    Te ki is vagy? :D
  • papi08
    Igen, igen, igen. :)
  • Fabio Capello
    Akkor átveszem én, de annyit kérek, hogy mindenki aki egyetért egy igent, vagy valami egyetértő szöveget írjon be, mert ez szükséges a jog adásához/átvételéhez.

Ha nem bíztok bennem. Akkor így jártam. :D
  • papi08
    Igen...így este olyan világos lesz a szobában hogy biztosan nem alszol be a gép előtt... :DD
  • Petka
    Igen, vedd úgy! Na de mostmár jó lenne ezt abbafejezni!

ON:
    Ha XP-d van, akkor futtatásba írd be: %APPDATA% és egyből az nyílik meg.
  • Bexter
    Büntetés?
  • Venom
    Igen ezt észre vettem. azért kerestem meg a képet, máskülönben azt hittem volna hogy az én készülékemben van a hiba. :)
  • uscGhost
    Idézném Lazát "A kép a saját tárhelyemen van, törlöm." nos ezért tünt el :D
  • Venom
    Eltűnt fórum hátteret megtaláltam itt.
    Remélem valaki visszarakja.
  • Venom
    Windows-od tartalmazó merevlemezen Felhasználók/"Felhasználóneved"/Appdata/.minecraft ha ott nincs akkor Appdata/Roaming/.minecraft
    Az Appdata alapból rejtett mappa szóval láthatóvá kell tenned.

Szájkaratésok pedig tessék privátba megbeszélni a dolgokat. szerintem a fórum olvasók többsége nem azért jön ide hogy a ti pofázásotokat olvassa.
  • Sponnyabob
    Hello!
    Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a singleplayer módban hova rakja a játék a mentéseket? Szeretném átvinni a mentésemet egy másik gépre. Ezt meg lehet valahogy oldani?
  • Laza
    A kép a saját tárhelyemen van, törlöm.
  • Laza
    Milyen igazság? Szeretem az ilyen kis hülye gyerekeket, akik dobálják az alaptalan vádakat egy nick mögé bújva, de bizonyítani semmit sem tudnak.

Egyébként pedig lécci akkor kérj rajtam számon bármit, ha fizetést is adsz érte ... addig meg az van amit kapsz.
  • Laza
    Megint kezdődik ... milyen tisztasága miatt? Hol volt olyan, hogy törölni kellett volna, és az nem lett kitörölve? Honnan a kis pöcsötökből szeditek azt a hülyeséget, hogy szartam bele? Igen, mikor elmentem 2x egy hét szabira, valószínűleg 'szartam bele', mert nem fogok minden bugyuta hozzászólást elolvasni senki kedvéért.
    Tudod, Én önkényesen nem törölgetek hozzászólásokat, mert egy fórum nem arról szól, és az a hg, aki össze-vissza törölget, az nem normális. Mikor felmerült az egész hg téma kérdése, akkor is kizárólag a bugyuta reklámok miatt. Azok pedig törölve is lettek. És megmondtam, hogy ha szigorúbb hg kell nektek, aki minden böfögést töröl, akkor rakjatok ide egyet.

És Ti szartok bele, mivel hetekkel ezelőtt megmondtam, hogy vegye át valaki, és még mindig rajtam figyel. Én azóta nem gyakorlom a jogot.
    Úgyis sok itt a nonlifer tizenéves, valaki kapja fel aztán hajrá.
  • papi08
    Én nem is szeretném, de ha ez az igazság akkor...:)