10467
-
#4038 Az tuti hogy valami jól optimizált kis gépigényű játékmotoron röhögve menne. Talán majd a minecraft 2? x_X
Na mindegy, egyenlőre örülök hogy nálam gond nélkül fut. -
#4037 most mért? :P -
#4036 Dugja fel notch a javaját... :D -
#4035 Nálam is hasonló gépen vannak problémák.
Az a gond, hogy kitűzték ugye ezt a novembert és most meg kapkodva hajigálják bele az új rendszereket. Bugfixek meg majd jönnek a final 1.0 után? :P -
#4034 Azér java mer notch koma ahoz ért... ha meg más alapot akarnának neki, akkor át kéne írni mindent arra a formátumra szóval nem valószínű hogy megcsinálják.
(Pedig megvehetné a mojang a BF3 forráskódját) -
#4033 Nabazki.... te nem vagy normális -
#4032 Most kipróbáltam Java 7-et, azzal is ugyanúgy kidob. :/ -
#4031 De legalább nem akad, gondolom... -
#4030 i5 meg 12gb rammal is kibaszkurál :P -
#4029 A Java az ilyen, nem erre lett kitalálva. Nem is értem hogy gondolták a fejlesztők, hogy ilyen összetett játékot fognak készíteni javaban. Persze beta verziókban nem beszélhetünk stabilitásról, viszont így elnézve a kész verziók sem lesznek sokkal jobbak. Ha nem is a bugok meg az out of memory témák miatt, de a gépigénye miatt sokan fognak csalódni benne. Nevetséges, hogy egy ilyen egyszerű felépítésű, nem is túl csicsás grafikájú játékhoz egy core2 vagy egy core i3 proci 2GB RAM-al és OpenGL támogatott VGA-val nem elég. Én is megvettem és nagy rajongója voltam a játéknak, de kb fél év után abba kellett hagynom, mert játszhatatlanul akad, kidobál, stb. A bérelt szerverünk is üresen pang, mert az ismerőseimnél is ugyanilyen problémák vannak.
Komolyan azon gondolkoztam már, hogy ez vagy valami hardverlobbi miatt lett ilyen, vagy BOINC projectet futtat a háttérben a játék, vagy egyszerűen leszarják a fejlesztők, hogy nem mindenkinek telik 16magos XEON szervergépre, amin esetleg gond nélkül tudna játszani...
Szóval szép volt, jó volt, de részemről ennyi volt. Talán egy másik mineklónnal folytatom. (megnéztem már linuxon párat)... -
#4028 MineEngine :D -
#4027 kéne ennek egy saját motor :) -
#4026 Szerintem az egész java egy vicc... és ezzel én nyertem -
#4025 Áá, engem egyjátékosban is kidobál, okra nem tudtam rájönni.
Valamivel meghosszabbítja, ha butítok a videó beállításokon, de egyrészt vicc, hogy ilyet kelljen, másrészről 5 perc, vagy 15.. Még mindig nem játszható kategória. Ahogy persze eleve az out of memory üzenet is vicc, hisz rengeteg van még szabadon, az allocatedet se éri el. -
#4024 Nálam bírja... de rájöttem... nálam akkor dobált ki vele mikor más playerek voltak a közelemben. Egyébként elég jól bírja. -
#4023 Ja és nálam 1.9 Pre Release 2 is öt percen belül out of memory-val fagyott. :P -
#4022 @#4017: Eh.. :/
@#4021: Eh.. :D
Ezt legalább nem siratod, ha elviszi a hardcore mode. :) -
#4021 Csődbe mentem... ebben a kis rozzant házban élek vidéken faluban... kicsit fura a várak meg paloták után
-
#4020 -
#4019 Sajnálom a dolgot :( -
#4018 "Ne én szenvedjek már ha más idióta." -
#4017 Jaaa.. így már leesett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye admin voltam... egy másik tag akivel együtt lettünk adminok elszállt az agya... pattogott hogy nem segítek... és mikor csinálnék valamit akkor az volt a baja hogy segíteni akartam, pedig "ő akar csinálni mindent"... elvette a jogaimat... meg ugatott... én elkültem a k**** an****ba hogy hogy lehet ekkora pa****t és bannoltattam magam. ennyi. Ne én szenvedjek már ha más idióta. -
#4016 Dehogy, csak érdekelt, hogy mi volt a problem, amin így kiakadtál. -
#4015 Kéne? -
#4014 Ok? Vagy inkább nem teregetsz szennyest? -
#4013 Újrafogalmazom:
Az MH.hu ra nem megyek többé. -
uscGhost #4012 -
W B #4011 A műveletlen tanára -
#4010 Nyehehe
-
#4009 Oké, köszi!
Akkor én is kipróbálom! -
#4008 eddig még nem volt -
#4007 memory error? -
#4006 nálam nem, semmi lag -
#4005 Ez is laggol? -
#4004 1.9 Pre-release 2 -
#4003 Kint van az 1.9 Pre-release 2
http://t.co/4bhb6ie6 -
#4002 ez velem is így "wool"t :D -
#4001 Ez valami bug a játékban vagy mi?
Kellene 25 stack wool..gondoltam elmegyek messzire keresek rohadtsok bárányt és szerzek woolt...elindulok...jó messze járok már spawntól,mikor kiérek egy mező biomera...Sok domb síkság meg tall grass..Találok vagy 30 bárányt..MIND PUCÉR!!!!
Hova lett róla a wool?Farkas nem volt a közelben...
Meg maúgy is amit láttam báránt,kb. 4-5%-ról tudtam mit lenyírni,a többi mind csupasz volt az egész mapon amerre jártam... -
#4000 ték -
#3999 Én el akarom kezdeni, add nekem a géped :D