Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fortes fortune adiuvat.
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
És egy aktívabb HG-t kinevezni<#nyes>#nyes>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
1 hozzaszolas miatt elkezded szidni az anyamat. Tuti valami wannabe troll tizeneves kis geci lehetsz. Ha esetleg megse, akkor azon a szellemi szinvonalom vagy, az biztos 😄DD
Swedish people are albino monkeys
Majd ha lesz belole normalis verzio kiprobalom. Mondjuk nevetseges, hogy ezert penzt kernek, aztan a proba verzio se mukodik normalisan 😄D
Nem hozzászoktam hanem ez az alap elvárás.
Fortes fortune adiuvat.
próbálj egy frissebb vidkari drivert.. haveromnál is ez volt... de egy frissebb vidkari driver helyre rakta 😊
am W4z3
az h hozzászoktál vmihez az egy dolog végeredményben megtudod, hogy mennyit kell fizetni és nem csak az a hosting csinálja ezt... 😊
egyszerû a válasz is erre: nagyon sok hosting indult el mostanában ( bõven a hostok felét én be is zárnám ) és vmivel védekeznie kell a konkurencia ellen 😊
Mindig is mondtam, hogy tudok hibázni Csak egy ember vagyok és ez az én mentségem
Csao, azert koszi.
Fortes fortune adiuvat.
Fortes fortune adiuvat.
Fortes fortune adiuvat.
Bongeszovel se megy, windows 7 64 bit.
Van fent java..

Fortes fortune adiuvat.
Mindig is mondtam, hogy tudok hibázni Csak egy ember vagyok és ez az én mentségem
Fortes fortune adiuvat.
Akkor csak a skeleton marad... drága de megéri és igen a sky 1 szar
Komonyi: Skyhosting.hu
meg van valami skeleton hosting is, ha googlezel kicsit szerintem rátalálsz, õket nem nagyon ismerem.
Fortes fortune adiuvat.
(\__/) ( X.x) ( } . { )