Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kár hogy kattog a bill és beleugat néha<#eplus2>#eplus2>?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
egyrészt aki ért a programozáshoz az minek nézné(engem legalábbis nem igazán érdekel), aki meg nem ért, az meg ugyse érti mi történik :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
<#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint>
Viszont a mysql adatokat honnan szülöm meg? Mert van egy bukkit.yml amibe van valami olyasmi, de azokkal az adatokkal nem akar csatlakozni.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ki hol játszik? Csak mert most minden jó szerver megszûnt vagy elcseszték valamivel...
Huncraft szintû óriás szervereket meg nem szeretem mert nem is foglalkoznak az emberekkel :(.
[email protected] várok szervereket IP vel / honlappal hogy a többieket ne zavarja a sok hírdetés :).
Fortes fortune adiuvat.

Én meg anno ezé kaptam bünti pontot. <#pias>#pias>
Amúgy kellet nektek civakodni :D...
Fortes fortune adiuvat.
Fortes fortune adiuvat.
Remélem nem baj hogy az ötleted alapján hamar firkantottam egyet :$ :)
(Az oldalán TNT rudak lennének, csak kicsit elcsúsztam...:))

13 éve itt. Szép idő.
De túl béna vagyok :( .
Fortes fortune adiuvat.
13 éve itt. Szép idő.