10467
-
#4479 Ha! Ebédidő! :D -
uscGhost #4478 Azta k*rva
-
#4477 00-as id számú block ami a levegő :D -
#4476 Mi az a skyblock? -
#4475 Nemérted a viccet -
uscGhost #4474 Járjam a tengereket skyblockon grat XD -
#4473 O most nézem 1 Day, 04 Hr, 00 Min, 26 Sec -
#4472 járd a tengereket -
uscGhost #4471 Valaki segítsen már, skyblockozok, már csak fekete színezék kéne, de polipok nem spawnolnak. Valaki ötlet hogy kéne megcsinálni? Eddig így néz ki a dolog, de szarnak spawnolni
-
atosz15 #4470 ez a játék kicsit sem egyszerű, talán a grafikájára lehet mondani ezt és a fizikájára, de gondolj csak bele hány kocka állapotát figyeli folyamatosan a játék, hogy melyiket ki hol módosítja....
egyépként nekem 1.5 gb ram van a gépemben és még soha nem dobott ki out of memoryval, pedig csináltam olyanokat is amitől meghalt a szeróm meg ienek :) -
uscGhost #4469 Hát most én sem találom de pont 1 hete hogy rátaláltam :) -
Sonda14 #4468 Minecrafter007 vanilla szerverbe nem tudsz pluginokat rakni, csak bukkit tudja kezelni őket. -
Sonda14 #4467 Van már magyar minecraft toplista? én eddig sehol se láttam -
Minecrafter007 #4466 Helló!
A segítségetek re lenne szükségem!
Hogy lehet pluginsokat beteni egy olyan szeró ba amit a minecraft.net-ről töltötem le!
-
uscGhost #4465 Nem az első, van már ilyen. -
Sonda14 #4464 Helló!
Elkészült az első magyar Minecraft Szerver Toplista és szeretném ha megnéznéd és ha látsz benne jövőt akkor regisztrálnád a szervered.
Regisztrálás után csak egy kódot ki kell helyezned az oldalra és ha a látogatók rákattintanak akkor szavaznak vele a szerveredre. Minél több szavazat van a szerveren annál fentebb van a toplistán.
És ha valaki szavaz valaki más szerverére, vagy feltéved a toplistára akkor ott látja a többi szervert és tudja nézegetni őket.
http://mchun.tk/top -
#4463 Egy google keresés biza segít, ha az nem, többet szerintem itt se tudunk, ezért se válaszolt senki. -
#4462 Teljesen töröld le a javat és rakd újra. -
#4461 mst fejből nem vágom de keress rá youtubeon,az a megoldás működik amikor egy minecraft.bat file-t kell kreálni abba beleirni pár dolgot,majd ezzel inditani a játékot. -
Ballu97 #4460 Tudtok segíteni?? "Could not create the Java Virutal Machine" <--- erre mi a megoldás ha ezt írja ki mikor elindítom?
Nagyon kéne! -
#4459 Takarogymá!
Mér kell hetente egy ilyen idiótának ezeket a kamu szarokat minden topicba beírnia??? -
Ballu97 #4457 Tudtok segíteni?? "Could not create the Java Virutal Machine" <--- erre mi a megoldás ha ezt írja ki mikor elindítom? -
#4456 Én már nézegettem...
Ahogy belépek elkezdi felfelé számolni a memóriaigényt... és már 30%nál is kidob szóval érdekes. -
#4455 Egyedüli játékban friss világon ott hagyom, nem mozgok is kifagy idővel, csak nem olyan hamar, mégcsak új chunkokat se kell töltögetnie, semmi. :) -
#4454 Én azt vettem észre ha a városban mászkálok fagy ki.
Vagy a sok módosított blokk a gondja, vagy a playerek, esetleg valami új blokk nem tetszik neki. -
#4453 Nálam speciel már akkor írja, hogy kifutott a memóriából, amikor a felét se használja a neki kirendeltnek, valami más a gond az 1.8-al.
Mellesleg meg van 8GB... -
#4452 Tudom hogy a gépemben van kevés ram.... de mégis csak 1.8óta dobál ki 5percenként, ami elég zavaró.
És nem vagyok hajlandó játszani egy olyan játékkal ami ennyire egyszerű de mégsem bírja el akármilyen gép. magyarán bekaphassák hogy java. -
Ballu97 #4451 Sziasztok!
Nekem olyan bajom van az 1.8 -al , hogy mikor elindítom ezt írja ki: "Could not create the Java Virutal Machine" .
Tudtok valami ötletet, mit csináljak? -
#4450 A gép nem gyenge, ott biztos nincs gond, a win stabil, tiszta, ott sincs.
A minecraftnak van valamilyen hardver/szoftver környezettel gondja, Bexter esetén gondolom hardver, ha friss rendszeren is fagyott neki.
Egyébként nem titok, hogy Notch hozzáállása a programozáshoz (inkább készít hóembert, minthogy valami unalmas rovarírtást végezzen) és a Java környezetnek köszönhetően egy eléggé tákolmány a játék. :)
Szóval az, hogy egy kissebbségnél jelentkezik az még nem jelenti azt, hogy ne a játékkal legyen probléma. -
uscGhost #4449 Hát akkor csak nálatok van a hiba :D xfire-n megkérdeztem haverokat és 10-ből 1-nek fagy ki rendszeresen :) -
#4448 Egyébként nálam is, de nálam csak 1.8 óta fagy ki, elég véletlenszerűen, van hogy fél percen belül, néha meg egy fél óra.
Elég sok mindent próbáltam (alacsonyabbra venni grafikát, java újrapakolás, x64/x86, 6/7, több memóriát adni neki, pár elméleti tweak, ami segíthet, mint pl 1-2 szálra korlátozni a processt, process priorityt állítani, stb), de én meg nem installálok emiatt újra wint.. :P
Egy ideje alig játszok most, részben ezért. -
#4447 az is volt :D teszteltem az xp-t win7 32 meg 64 bites verzioját :D -
#4446 hát nemtudom, nekem max csak akkor fagyott ki mikor 1.8-ba megpróbáltam 512*512 textúrapackot berakni :D
esetleg egy windows reinstall megoldja :) -
#4445 Okés, akkor regeltem a szervert :) Akinek van kedve nyugodtan jöjjön, Homegrown a neve. -
#4444 Ez úgy kb 10 embert elbírhat, de valószinüleg nem lesz lag mentes. -
#4443 Ezt nem tudtam :/
Nem tudom pontosan mert most jarkaltak a netemmel de csinaltam egy speedtestet
Gondolom ez nem bir el 10 embert, de ha valakinek van kedve jatszani a legelejetol, az csak szoljon :) -
#4442 header kép alaltt reggeld servered -
#4441 Elég sokat kér ám a szervertől a minecraft.
Mekkora az upload sávszéled? -
#4440 Hali!
Lehet itt a forumban reklamozni, hogy inditok eppen, egy kb 10-15 ( attol fugg hany embert bir a netem, meg nem teszteltem) kis szervert? Nem akarok tul nagy felhajtast csinalni neki, csak azert inditom, mert nem szeretem, hogy amikor felmegyek egy szerverre, mar minden ki van epitve meg ilyenek, es nem nagyon tudok mit kezdeni magammal azokon a nagy szervereken :/ -
#4439 Te ezzel annyi kört futtottam :D Elöször álitottam csomo mindent amit mondtak, nem volt elég, vettem egy uj gépet, az 1.6 al jol ment majd 1.7 óta fagyi ki állanóan, megint álitottam mindent amit irtak, nem nálam lesz a hiba :D