10467
-
#4599 http://pitforge.com/minecon-live-stream/ -
W B #4598 Nem, nem tűnnek el az állatok, de nem is rak le újakat a gép. -
taki0003 #4597 jó lenne -
#4596 Ma adják ki a gamet ugye? :D -
#4595 A mobok még mindig despawnolnak ha távol megyünk? rég nem követem a releaseket, aztán most elgondolkodtam. Csirkefarm meg hasonló ötletek miatt kérdezem :D
-
PeTakii #4594 Pontosítok, felnőtt állat kelt ki belőle régebben, mostmár csibe, csak rosszul olvastam el a kommentet :) -
PeTakii #4593 A csirke a tojásból kb 1.6 óta kel ki, csak szólok :) Már elég régóta bent van ez a feature a játékban. -
#4592 Nemár,dejó!:D -
W B #4591 Lehet tojásból csirkét nevelni... Jobb egér gombbal el kell dobni, és hát... úgy 10-20% az esély, hogy nem szét fröccsen hanem csibe lesz belőle.
Szal, úgy tűnik a csirke a leggazdaságosabb kaja, ha már nagy üzemben megy. -
#4590 Kapa van,még kasza is lehet! :D -
#4589 igen,kapával,kaszával :) -
#4588 Mint pl a falusiak? -
#4587 igazi npc mikor kerül bele ? -
#4586 Tuti kierőszakolják magukból az 1.0-t, más nem ugyanolyan bugos lesz, mint egy béta.
Persze azért fagyasztották be már egy ideje elméletben az új dolgok bepakolását, hogy a bugokra koncentráljanak. -
#4585 Jövőhéten lesz a MineCon ami miatt Notch és Jeb megpróbálják befejezni a Minecraftot. Szóval jövőhéten már a teljes verziós 1.0 fog kijönni (az elmondásaik alapján). -
#4584 Ez most mi? A végleges? Nem lesz 1.9? -
#4583 Candidate 2 -
#4582 OUT MC Final Release candidate 1 -
uscGhost #4581 Nem hiszem, de ha tenyészted akkor lesz gyapjúd és miután megnyírtad megölöd xD -
#4580 Gyapja xd -
#4579 Köszi :D, am báránynak visszanő a szőre? -
#4578 Nem kell nekiadni, hanem csak tartsd a kezedben, akkor követ. -
#4577 Lehet noob kérdés de én megcsináltam ezt a pre relase 5 ös cuccot és hiába adok búzát a báránynak nem akar követni :(, valaki tudja mi lehet a problem? -
#4576 Szerintem indítsunk polgárháborút. -
taki0003 #4575 jaj de kedves valaki -
uscGhost #4574 Plussz te meg kirámolod Pistike szomszédjának a pincéjét XD ezennel végeztem az offal :D na jó8 álmodjatok blokkokkal xD -
uscGhost #4573 Humor király szerint van olyan szerver és bannolni is lehet róla :D Ne kötekedjünk vele mer még a végén palacsintát süttet velem xD -
#4572 pffff, milka tehén?:D miért pont én?:D mellesleg a game nickem nem is böö. :/ valaki nagyon vicces:P mellesleg SG fórum, mint szerver? vagy onnan lehet bannolni?:D -
uscGhost #4571 Már ahogy nézem sehol, mert el lett távolítva. Kössz Fabio Capello! -
W B #4570 Pistike 007 szomszédjaira szűkül a kör :p
ezek a táblázatok, hol jelennek meg? -
uscGhost #4569 Már elnézést, de igazán leállhatna az a vicceskedvű illető aki banlistára kiír mindenkit a fórumról.. a másik meg, hogy nem is tudok sütni -.-' de a milka tehénesen röhögtem egyet xD ip címet nem lehet lenyomozni vagy valami és egyeztetni a fórumozók ipjével? csak mert nagyon érdekelne ki ez a Humor Herold
-
#4568 Valaki vegyen már le bannlistról! Nem vagyok bannolva sehonnan. -
#4567 Nem akarom lelőni a poént :D
Keressétek meg a világ végét és küzdjetek meg a sárkánnyal :) -
#4566 ? -
#4565 Eléggé 'szívhez szóló' lett a szöveg amit lenyomnak miután végigvitted a gamet ;) -
#4564 pl. nem lehet becsukni az ajtót :)
Eyes of Ender now lead you straight to above the ring room. Be careful, as this could drop you in the lava.
End now has a big "Boss Health" bar.
End spikes now have these really nifty things!
Way to beyond the end.
Lily pads are solid now, and placement is no longer restricted to the swamp biome, but lily pad placement animation is a little fast.
Stairs drop stair blocks.
Many blocks now break faster with appropriate tools, have had their "health" fixed.
Fences under farmland no longer stop crop trampling.
A Repeater bug was fixed.
Powered Minecarts now push in any direction.
Game Option: Particle effects.
Bugs:
Lily pad placement animation is a little fast.
End portal exit fountain reflects in the atmosphere. Try getting above the fountain looking for an odd ring while near the fountain, in direction 2.
Wooden Doors cannot be opened manually, they are behaving like iron doors.
End portal blocks are still broken by water, leading to possibly being permanently trapped in the end.
-
taki0003 #4563 MIK AZ UJAK ?:d -
#4562 Ha még valakit érdekel kint van a 1.9 Pre-release 6 -
uscGhost #4561 -
ktomi22 #4560 nem rosszbol de ott nics semmi :D