10467
-
#4640 1.0 random seed. ráspawnoltam egy kibaszott kanyon tetejére, A SEMMIBE. INSTA FUCKING DIE. újra. és újra. és újra. és újra. -
#4639 Itt az 1.0 hol a Bhava-Agra???desu? -
#4638 Ok,lesett! :) -
#4637 én a gyönyörű természetre mondom. házam elvan keritve azmiatt nem aggódok :D engem a tereprongálása idegesit :S
#4635: Wut! na eza mod megy a favoritba asszem. -
#4636 Köszi!
Átolvasom. -
#4635 Water Shader -
#4634 Nem tudjátok hogy a víz textúrája (fénye) a videó elején melyik csomagban van? -
#4633 Igaz, nem is azt mondtam hogy nem tudja. :) Csak nehezebben. Vagy építsen obszidián házat! :D -
#4632 Attól hogy a házam kőtéglából van őkelme még mindig szétk**ja a terepet :D
Na mindegy közben találtam modot erre csak az 1.8.1-hez van. Remélem updatelik hamarosan :) -
#4631 Valami gond van a minecraft.net-en? Nem enged belépni, pedig tuti jó a jelszavam. -
#4630 http://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki -
#4629 Ugynugy mint single-ben csak ott más jáétkosok is vannak :)
Vannak közösségi és építési szabályok azokat kell betartani. -
#4628 Nem tudok róla,de minél erősebb dologból építkezel,annál kevesebb kárt csinál. Ilyen pl a kőtégla,a mi 4 kőből jön ki. -
#4627 Hali. Van valami mod singleplayerhez ami megakadályozza hogy creeper széttúrja a terepet a robbanásával? -
#4626 Használtok textura packot minecrafthoz? Kijött már valami normális az 1.0-hoz?
Én John-Smith féle packot használtam,de 1.0 update még nincs neki. -
#4625 játékal kapcsolatos/multizni hogy kel? -
#4624 Játszani kell vele :)
felfedezni épiteni harcolni
de ha van konkrét kérdésed ird meg :) -
#4623 Mármint?
A játék maga, install, felépítés? :D Melyik? -
#4622 vki lenne olyan rendes és elmagyarázná hogy működik a játék? -
#4621 remek. remélem hamarosan frissitik a Minecraft Hungary servert ha kijön a többi cucc. -
atosz15 #4620 már bukkit is van az 1.0-hoz de pluginok még nincsenek és rec. build se -
#4619 XD -
uscGhost #4618 Bolondok :DDD
-
mumeen #4617 Sziasztok!
Megin' elkezdenék Minecraft-ozni,de van egy kis problémám.Mikor elindítom még megkérdezi a felhasználónevet,de után jönne a logo betöltése,de egész egyszerűen kilép.Mindig ezt csinálja.A bin-ben lévő java-s minecraft-ot meg meg sem nyitja.Mi lehet a gond,esetleg tudtok olyan torrentet,ami biztosan jó?
A segítséget előre is köszönöm! -
#4616 @Minecrafter007
A bannerban található szerverlistára regisztráld a szervered, azért van. A saját szervert hirdető, reklámozó postok törlésre kerülnek. -
#4615 nem lehet updatelni hiba van :SSSSSSS -
#4614 Öö azt valaki megtudja mondani mért van az hogy ha egy modot felrakok a szerverre miért van az hogy ha craftolni akarom látom a kész terméket viszont nem tudom kihúzni és átteni az inventory ba :/ -
#4613 Mit csináltak? -
Ken91 #4612 MineCraft Hungary megint csak alkotott... grat nekik... remélem a mailemet komolyan veszik mert komolyan is gondoltam -
Minecrafter007 #4611 ? -
#4610 ? -
#4609 Sajnos nem tudok most belépni, de belépek, nem! -
Minecrafter007 #4608 Ja még valami Rengetek plugin van benne pl World edit Esentails -
#4607 -
#4605 -
#4604 üdv
új vok ere felé meg a játék téren is
vki vmi leírást le írna?(meg hogy kel vele multizni?)
előre is kösy a válaszokat
-
#4603 yeah! na akkor update. reméllem kedvenc textúra packom és a single player commands mod is naprakész lesz hamarosan :) -
#4602 Jaj jöjjön már az 1.1 :DD :) -
#4601 király :D -
#4600 Uraim, az 1.0.0 hivatalosan megjelent.