10467
  • Wreck86
    :)
    Back to Minecraft.
  • LeWyTy
    Nem azzal van a baj hogy gépeznek.Csinálják!

Csak aki írni olvasni... szöveg érteni... embermódjára viselkedni nem tud az szűnjön meg!
  • Wreck86
    Az új generáció már nem fogja megérteni milyen az a világ,amikor még nem volt számítógép,max tv.:)
  • LeWyTy
    Hát ha rajtam múlna én agyonlőném aki 15éves kor alatt hozzányúl vagy csak ránéz egy számítógépre. De tisztelet a kivételnek.
  • Wreck86
    Pedig csak tipp volt, de előfordul, mikor ovisok kapnak admin jogot. Hatalom vágy és kisebbségi kiélés, lásd élet.
  • LeWyTy
    Én nem érzem annak... és így újra van értelme a játéknak

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A banról meg annyit hogy egy idegbeteg admin napi agyfaszának az áldozata voltam. PONT.
  • Wreck86
    Pech és ban.:D
  • LeWyTy
    Főleg hogy survivalozok.. és már admin sem vagyok.
  • Malakai
    Egyik játékmód se lenézendő szerintem.
    A bányászat is elsősorban rászánt idő kérdése, valaki pedig csak építene és nincs annyi ideje a játékra, hogy ki is bányássza a hozzávalókat.

A különböző megalomán projekteket amiket láthat az ember azoknál se bányásztak ki minden blokkot (tisztelet a nagyon ritka kivételnek). Max azt mondják, hogy kézzel készítették, tehát nem worldedit, voxelsniper és társaik.
  • uscGhost
    Nem vagy leszarva :D Ja kifarmolod az invertoryból :D
  • LeWyTy
    Én le se vagyok szarva? Én farmolom amit építek.
  • LeWyTy
    Szerintem a minecraft lényege nemes egyszerűséggel a következő:

Kockák!

én nyertem
  • Wreck86

A birtok.:)
  • Wreck86
    :)
    The boys are mining in the mine.
  • uscGhost
    Mondjuk én már nem játszok mert egy rakás sz@r még módolni se lehet mer kifagy a modloadertől... Haver azt mondta rakjam be a mods mappába rar fájlként becsomagolva úgymeg oylan mintha be se raktam volna szóval nagy rakás sz@r lett a minecraft úgyhogy már nem nem nagyon érdekel a kockavilág :D
  • Bexter
    Tudom h nincs benne gond :D
    Van amikor rám is rájön hogy akkor bányásszunk meg hasonlók :)
  • uscGhost
    Én így szenvedem össze az építményem, te úgy ebben semmi gond nincs mert szépeket építesz :)
  • Bexter
    Persze, ezen nem vitatkozom veled.
  • uscGhost
    Jó de ugye abban egyet értünk, hogy a minecraft lényege az amit én mondtam?
  • Bexter
    Nézd én jobb szeretek legozni :D
  • uscGhost
    Nem az számít mennyit kell ásni érte hanem az hogy dolgozz meg érte!!!
  • Bexter
    Az egy álláspont. Viszont ha elkészülök gyere kérlek és nézd meg és mond meg kb mennyit kellet volna ásnom érte :)
  • uscGhost
    Én meg nem is játszok creativeba mert hülyeségnek tartom ugyanis:

"Ha nagy dolgot akarsz építeni, termeld ki a hozzávalókat" - Ghost
  • Bexter
    Az nem ugyanaz. Más az élvezet. Ezt tudom hogy minden egyes követ én raktam le :D JObban érzem tőle magam :P
  • uscGhost
    Egyébként fölösleges ugyan azt felépíteni többször XD Singleben singleplayer commandsal megduplázod, multiban meg worldedittel, ha így csináltad sorry :D amúgy szép :)
  • Bexter
    admin mod :D
  • Fabio Capello
    Alapvetően nem brahira megy a dolog. De olvass vissza három oldalt, ahol minden hozzászólás arról szólt hogy gyere az xy házi szerveremre, hamachi, blablabla. És körülbelül ennyi volt a topik tartalma, egy baszott nagy adag önreklámozás.

És igen, értelmes, igényes szerverek esetén teszek kivételeket. Az viszont, hogy gyere, az első két ember kap modjogot, de amúgy csak hat embert bír el a szerver, és amúgyis whitelist, csak TB és telefonszámmal engedlek be - nulla eredmény, sehol egy kép a szerverről, hogy mi minden van ott, csak egy halom szöveg hogy tulajdonképpen neked miért is jó ha odamész - ez számomra nem meríti ki az igényességet.

De akkor csak hogy tiszta legyen: Ha képes vagy igényesen bemutatni a szerveredet (rendesen leírod az infókat, nem MLM-es marketingszöveget nyomsz le, csatolsz képeket), akkor nem törlöm ki a hozzászólást. Ha ennyit számít, hogy emberek legyenek a szervereden, tegyél is érte valamit, ne csak bebikkants ide három sort. De akkor is nagyon szépen megkérem az illetőt, csak egyszer írja be, ne naponta háromszor. Ha ezt megszegi, vagy továbbra is a süket rizsát nyomatja, akkor továbbra is a zéró tolerancia van érvényben.
  • komonyi
    Nem kell semmi extra, tört változat is simán megy. A fórum képe alatt van link, ott van pár magyar szerver, csak annyit kell várnod, amíg felírnak a whilte listre, már ha van. Viszont annyi lényeges, hogy a verziószám egyezzen.
  • komonyi
    Eddig se árulta senki a szerverét. Nem hosting cégek írtak ide, akik árusítják a szervereiket, hanem szerver tulajok, akik szeretnének embereket toborozni.

Capello egyszerűbb lett volna, ha azt írod, hogy haveri alapon megy:)
    Mivel ez a duma, hogy amatőr laggos szerverek max a 13 éves hozzászólóknál játszik, vagy aki nem vágyik nagyobb közösségre.

Azt meg végképp nem értem, miért baj, hogy ha van több fajta szerver is, mindenkinek más az igénye, és így könnyebb megtalálnia. Vagy az ilyenek le vannak nézve?

Petka, már bocs, de igen gyorsan a skyhosting sorsára jutnál:D

Bexter kösz nem, amúgy sincs eredetim, meg nem is érdekelnek nagyobb szerverek.
  • LeWyTy
    Akkor már itt az én művem is
  • hkzonda
    tudna passzolni *
  • hkzonda
    Üdv mindenki! Új vagyok a minecraft terén, most singlebe nyomom, mert sajnos nem tudok multizni. Tud valaki egy olyan oldalt, linket, ahol működő játékot (működő multi) tudnék letölteni? És tudna egy passzolni egy olyan szervert, ami jó? És ha jelentkezni is kell, akkor nem kell sokat várni? Köszi!
  • Wreck86
    Gondolom nem túlélő mod.
  • Bexter
    Pár nap alatt ennyire futotta :D
  • Wreck86
    Nice!
  • Bexter

• Bexter
    HOgy ez egy igen nagy szerver sok rajongoval ami egy hónapra eltünt az étermben és ben sijat tudtunk róla. És most újra üzemel.
    LÁtogass majd el :)
  • Petka
    Az a baj(vagy nem), hogy már fillérekért lehet bérelni hosting cégektől minecraft szerver. Havi 1000-2000ft-ért már 30 vagy akár korlátlan slottal. Ez viszont azt hozta magával, hogy minden usernek kell egy saját szerver, ahol kiélheti uralkodó admin vágyait.

Egyébként biztos van benne biznisz :D. Gondolkodtam már én is azon, hogy berakok egy szervergépet az Ilka utcába vagy valahova, aztán fillérekért osztom a 256MB rammal meg egy kis CPU idővel a virtual servereket :D Ahogy elnézem, van rá igény...
  • Fabio Capello
    van különbség presztízs jellegű, tényleg nagy forgalmú szerver és pistike házibuherált 0.5-ös netével futtatott szerver között.

Az, hogy mi számít reklámozásnak és mi nem, hadd döntsem el én.
  • atosz15
    akkor énis kirakhatnám a szerverem hogy: még mindig fut a szerver, gyertek minnél többen! ?