Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Csak nem kéne mindent belinkelni ... volt már errõl szó régebben, volt akit sikerült leszoktatni :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Petka
Jogos!<#eljen> Meg se próbálok szembeszállni a véleményeddel...

mindenki azt rak ki amit akar, ha ilyen videókat akarsz látni, akko csinálj és tedd föl, azt lesznek ien vidik is....
Petka
Ez már a sokadik videótok és még mindig csak az alap dolgokról meg a szerencsétlenkedéseitekrõl van szó. Mikor lesz már valami értelmesebb? Mondjuk redstone áramkörök, megaépítmények, modok bemutatása, vagy valami olyan aminek sok ember venné hasznát? Pl szerintem hasznos lenne egy "Hogyan csinálj Bukkit szervert!" (szigorúan LAN környezetben vagy szerverteremben elhelyezve!) "Hogyan konfigold a Permissions/Essentials/akármi plugint!"

Angol példa:
http://www.youtube.com/v/gL2YrYGP7g0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Szóval tök jó, hogy van ilyen kezdeményezés meg minden, csak így semmi értelme szerintem.<#shakehead>

http://www.youtube.com/v/ZVk9ozXQR20&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Permissions... de még nem jöttem rá hogy kell beállítgatni.

Fortes fortune adiuvat.

tud vki olyan pluginról, amivel tudok csinálni moderator csapatot, és megtudom adni, hogy milyen parancsokat tudjon használni?

Fortes fortune adiuvat.

elbirom indítani??
Trollyeah :D

Fortes fortune adiuvat.

Petka
<#idiota>

Malakai
Honnan tudjuk mi azt, hogy te mennyit bírsz emelni és milyen nehéz a szerver? <#idiota>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én elbírom barátom szerverét???
Petka
Figyeljetek arra, hogy elvileg a kis és nagybetû is számít!

nah igen oda beír és mégsem vagyok admin..:(
Petka
ops.txt-be kell írni, nem mappába.

Beír az ops mappába és akkor sem vagyok admin
2 új 1.8 kép:

Fortes fortune adiuvat.

Aki ennyit nem tud az elöször is ne csináljon szervert 2x /op....

Fortes fortune adiuvat.

Hát hogy pl barátom csinált szervert,és adminnak akar egnem tenni,de nem tudja hogyan kell
Gerguson, nem értem a kérdést :D.

Ha valaki már admin az csak tudja a parancsot stb....

Fortes fortune adiuvat.

Ha van egy törtszerver akkor annak hogy lehet több adminja??
Õszintén? Semmi :D

byzhouse
értelme?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Grr1234
Nemár... tök poén. :D

Nem vagy egyedül :D

Malakai
Nem bírtam túl sokat nézni belõlle, a csávónak a vinnyogásait hangját úgy rühellem. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mé enyém jobb? XD GhostCraft... XD ugyan olyan selejtes név, nem jutott jobb eszembe.

Grr1234
Hero-Craft... aztadejónévez.

Ez a skyhosting...szart se ér.

Fabio Capello
ahhoz képest hogy nonstop,

Laza
Jah, és az ingyenesekhez képest a szolgáltatási szint is 0 (a weboldal szerint) ... se térkép, se semmi.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ki a fene akar fizetni egy MC szerveren, amikor dögivel van ingyenes ahol szinte bárhová építhetünk?
Ráadásul törttel is fel lehet menni ... valaki ellopja a játékot és fizet azért, hogy a Te szeródon játszhasson? Agyrém ...

Persze mindent lehet, csak nem feltétlen itt reklámozni.

Zsír :D

http://www.youtube.com/v/cPWyGGA0mLk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

De támogatásér lehet plussz telket kapni... Tehát kap 1 telket és annyi nem építhet csak oda...

Grr1234
Top komment... :DD

aki nem értené

lesz orra a malacoknak <#taps>

új malac
xXtamasXx
Lehet, hogy van rá pénze csak fenntartja a lehetõséget, hogy ha valakinek tetszik akkor támogatja

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

De ha nincs rá pénze mer támogatást szed akkor minek neki szeró?

de az meg az õ szervere, õ dönti el, hogy mi hogy legyen....
Petka
Akkor mehetek rombolni?<#idiota>

Elég ratyi már boccs :D támogatásér lehet + telket kapni? Én szerómon oda épít a player ahova akar xD És támogatást se szedek, ha nincs elég pénzed szerverre és így gyûjtögetsz, inkább ne is erõltesd.. :D Ez az én véleményem, nem akartalak megsérteni vele.

Itt most nem egy hamás borzalomról van szó hanem egy jól mûködõ lagg mentes jól kidolgozott 0-24 órás szerverrõl van szó!

Neve:Hero-Craft
Honlap:www.hero-craft.tk
E-mail:[email protected]
White-List:VAN (minden nap ellenõrizzük a e-mailt!)
IP:91.82.84.205:25601

Gyere és gameljünk együtt!
na ja, csak én attól félek, hogy az elsõ ilyen az a glowstone alapú állandó lámpa lesz és akkor jól megszívjuk a fáklyákkal...
szerintem kisebb, egyébként szerintem a tök sem a legsikerültebb dolog a játékban, nyilván amikor berakták, akkor ott jópofa volt, de az, hogy azóta is alapállapotban tökfej-lámpás skinnel jön számomra kicsit idegesítõ, a méretérõl nem is beszélve. (mondjuk legalább ritka)

nyilván ez az én véleményem és nem vagyunk egyformák...

a farmolásra én is nagyon kíváncsi vagyok, a magam részérõl abban reménykedek, hogy olyan dolgok lesznek, amibõl/amikkel gyártani lehet, nem pedig csak kaják.
pl. bambusz, len, vagy esetleg valami amibõl olajat vagy alkoholt lehet csinálni (mondjuk a cukornád arra jó lenne) üzemanyagnak. (a kõolajat, amirõl sok fórumon beszélnek én nem tudom jól mûködõen elképzelni)
Én azt szeretném hogy nethernek kitalálnának valamit...
Nether szett v vmi hogy legyen értelme gombán kívûl lemenni...

Fortes fortune adiuvat.

Malakai
Mi, legyen nagyobb kocka?
Vagy kissebb? Ami egy blokk az egy blokk. A tök(lámpás) is egy kocka.

Egyébként sokféle egyéb dolgot, rengeteg mindent belerakhatnának, mármint növényeket, amik hasznosíthatóak valamire (étkezés csak egy dolog). Gondolom sokan többet várnak ezen a téren. A farmolást majd meglátjuk, mármint, hogy kakaóbabon, tökön és dinnyén kívül esetleg bekerül-e még valami új.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mi a bajod a dinnyével?...

Fortes fortune adiuvat.

java platform mûködése leállt.