10467
-
#4763 Nem árul, hanem infot közöl egy közösség által kedvelt szerverről. -
komonyi #4762 Csak úgy mellékesen ez miben is tér el a többi reklámtól? -
#4761 Nincs tűz -
#4760 Vigyázz a szikrákra!:P -
#4759 Felettébb örülünk. -
#4758 Lewyty visszatért
-
Nelson85 #4757 hello mindenki kérhetek egy kis segítséget? kéne szavazni/likolni vagy megosztani et a postot 9gagen előre is köszi -
#4756 Múltkor írtam, nálam a legújabb JRE 7 x64 segített persze 64bit-es win alatt. Hozzáteszem előtte teljesen lekaptam minden java-t a gépről és nem simán csak updateltem.
Néha még így is fagy, de mostmár legalább 1-2 órát is megy folyamatosan és nem csak 1-2 percet. -
uscGhost #4755 Már értem mit akartál. Elkezdtem játszani énis így 2 hónap után megint és gondoltam feltuningolom módokkal, berakom a modloadert (módot nem) indítanám és behal az egész minecraft :D aki tud erre megoldást pls írjon már :D -
#4754 Tudom hogy az eszi a leg kevesebbet.... én csak azon vagyok kiakadva hogy nem értem a külömbséget -
#4753 Chrome powwa :D -
#4752 Érdekesség:
Ha rendesen futtatom a játékot és közben megy a firefox akkor a firefox elveszi a ramot a játék(java) elől, és 5percenként kidob out of memoryval.
De ha a firefoxban futtatom a játékot a minecraft.net en akkor tökéletesen fut. -
#4751 Íjat lehet enchantolni? -
#4750 Visszatértem -
#4749 :D
Jópofa. -
#4748 2 hsz el lejebb ott tudsz amit linkeltem -
simonhusi #4747 gyerekek, tudtok még minecraft fórumokat, ahova linkelhetem a csatornám :) És ha ti is megosztanátok megköszönném :)
http://www.youtube.com/user/simonhusi -
#4746 -
#4745 Minecrafterek! :D
Egy hónapos kihagyás után újra éledt a Minecrafthungary servere. Várunk mindenkit sok szeretettel :)
Weblap
Server ip: 213.253.200.135
-
simonhusi #4744 http://www.youtube.com/user/simonhusi
Nézzétek PLS osszátok meg :) Köszzii!!! -
fusti123 #4743 XD kb 5 perce elértem hogy a ModLoader-el is elinduljon a játék és most megint nem megy vele OMG
-
#4742 "környezeti változói közt (Environment Variables) a rendszer változókban a java elérést átállítod a 64bit-esre" -
#4741 win7 alatt ezt merre keressem? Nem nagyon értek ilyenekhez.:( -
#4740 Több megoldás lehet, egyrészt a windows környezeti változói közt (Environment Variables) a rendszer változókban a java elérést átállítod a 64bit-esre, vagy készítesz egy megfelelő parancsikont/bat filet a minecraftnak.
Shortcut esetén pl ez legyen a target:
C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe -jar "%appdata%\.minecraft\Minecraft.exe"
Márha ezek az elérései a 64bit-es Java-nak és a Minecraftnak, vagy a akkor a minecraft.jar-t indítani úgy, hogy megadod, hogy hol van a Java. Az %appdata% jelzi a júzer\AppData\Roaming mappát.
Extraként, hogyha több memóriát szeretnél hozzárendelni Minecraftnak hozzáteheted ezt is:
C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe -Xmx2048m -Xms1024m -jar "%appdata%\.minecraft\Minecraft.exe"
Ez 2GB-on maximalizálja pl.
Hogyha környezeti változóban adnád meg inkább, akkor Start menu kereső : environment variables > System variables angol esetén, ott pedig a PATH-on belül meg kell keresni a 32bit-es verzió elérését (alapértelmezett C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\, Java7 esetén) és átírni a 64bit-esre (alapból C:\Program Files\Java\jre7\bin\).
A memória használatot is be lehet ide írni, azt a user variables-be, valószinüleg még nincs olyan bejegyzés, hogy _JAVA_OPTIONS, hozd létre és értéknek megadhatod, hogy -Xmx2048m -Xms1024m.
Viszont a környezeti változók az összes java alapú programnál alkalmazásra kerülnek. -
atosz15 #4739 mik az értékei annak a szintnek ami a képeden van?:D -
#4738 Mivel lehet beállítani a 64-est? -
fusti123 #4737 köszönöm a segítséget © uscGhost ha nekem szólt.
én pl.: az 1.8-as minecrafthoz mindig az 1.8-as modloadert rakom be már próbálkoztam kifejezett modolo progival is de nem jó lehet hogy magával a játékkal van gond amit leszedtem?és már rengetegszer olvastam el hogy mi van a modok alá írva és szerencsére megértem mert tudok valamennyire angolul -
#4736 Ahogy írtam, autómatice a 32bit-est indítja. -
uscGhost #4735 Szerintem fölösleges megkérdezni naponta 2x ha senki sem válaszol és gyanítom te voltál a HeinzGuderian nevű ember is aki ilyesmi kérdéssel jött :D
Na de visszatérve a kérdésedre:
És szerintem a problémád az hogy 1.0-ás modloadert raksz bele. A módnál meg javaslom olvasd el az utasításokat, mert nem mindig csak bekell dobni a jar fájlba a cuccokat :D Remélem tudtam segíteni. -
#4734 Én feltettem mindkettőt win7-re,32est,64est ahogy írták. Win7 64-bitesem van,mégis kiírja azt a piros szöveget nekem is,bár megy. -
#4733 Nekem most JRE 7 Update 2 64bit-el, Win7 64bit alatt és az 1.0-val jól fut. Kop-kop-kop.
Ha azt írja ki, akkor nem 64bit-es javat használja - amit szerintem nem is fog 32bit-es windows alatt - akkor nem azt használja. Ha több java van a gépen, akkor environment variablesben érdemes megadni, hogy melyiket indítsa alapértelmezett. -
komonyi #4732 Ha nem lenne jó, akkor nem is menne a játék. A 32 bites van fent neked. -
#4731 De akkor meg semmi értelme. MIvel 32bites a win7em akkor mér nem jó egyik verzió sem? qrvajáték -
komonyi #4730 Ugye azt az állításod, hogy 64 bites nem a képre alapozod? Mert ha igen akkor tanulj egy kis angolt:D
Nem mondtam, hogy rosszat tettél, csak te hiszed azt, 64 bites van fent neked.
Ja, onnan származom. -
#4729 Akkor kifejtem érthetőbben mer már eléggé felhúztam magam az egészen!
A KIBASZOTT 32BITES WINDOWS7RE A KIBASZOTT JAVA TETTE FEL A KIBASZOTT64BITES VERZIÓT AMI MIATT NEM JÓ AZ A KIBASZOTT JÁTÉK.
tehát a kérdésem: szerinted mikor tettem fel rossz verziót? mikor fél napig ezzel szenvedtem?
És kisvárdai vagy? lol -
fusti123 #4728 Helló mindenki én az 1.8.1-es minecraftot használom és olyan problémám lenne hogy ha beleteszem a ModLoadert vagy egy modot amihez ModLoader csak fekete képernyő jön be. Miért lehet ez? pls help. Előre is kössz
-
komonyi #4727 Értettem mit akartál, viszont a java telepítőjét már megcsinálták bolondbiztosra, hogy az olyanok, mint te ne tudják feltenni a rossz verziót:)
Szóval elnézted a telepítőket, de semmi baj, megesik. -
#4725 @Porcika
Sajnálom, a reklámot nem tűrjük az SG fórumain. -
Porcika #4724 Helyesírásomra legyen mentség , hogy csak félig vagyok magyar :))) -
#4723 Szövegértésből egyes!!!!