10467
  • Malakai
    Kíváncsi leszek Jeb vezetése érezhető lesz-e az updatek tartalmán.
    Bár az már jó lesz, hogyha végre valahára a mod api elkészül így. :)

Cinematic effectsről jut eszembe ha már különböző egyéb shadereket beletolnak kétlem, hogy nagyon nehéz lenne egy tone mappert is hozzádobni, amivel hasonló színvilágot el lehetne érni.
    Bár nem mintha most használnám a GLSL modot, nincs egy szép textúra pakk, ami kihasználná, így meg csak a mélységélesség és a szél fútta búza marad kb.
  • ktomi22
    kár hogy androidos mobillal ne lehet felmenni szerverre :S .. szal nem cross platform.. hiaba van droidra is minecraft.. (meg is vettem amugy)
  • Bexter
  • LeWyTy
    Ez meg csak úgy
  • LeWyTy
    Holy fakking OMG!!!!
  • LeWyTy
    Jááá olyan komplikált és összetett hogy rendesen elment a kedvem
  • Bexter
    csak hasonlo volt linkelve, de ugyanazokrol az épületekről :D
  • maffi
    az RP iránt érdeklődők itt nézelődjenek.
  • Venom
    Márpedig ez linkelve volt. :P Amúgy én még egyszersem használtam RP-hez voice chatet :)

EDIT: bocs mégse volt linkelve :D videóképről azt hittem egy másik. Na mindegy :)
  • ktomi22
    az a video hol van ahol en is benne vagyok? :D
  • Bexter
    :D ugy volt hogy ez a proba aztán élesben vette a srác... :D
  • LeWyTy
    De az mindenesetre jó érzés hogy az én építményem szerepel benne a legtöbbet köszi
  • LeWyTy
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!
    az egy dolog hogy ez régi... de ezt mér nem linkelted eddig? vagy csak én nem láttam?
  • LeWyTy
    Mire való a voice chat?
  • Venom
    már csak arra vagyok kiváncsi hogy van-e valami RP chat mod. tudod ahol nem látja az egész szerver amit pofázol csak ha beirod hogy /ooc "blabla"
    Bár gondolom van ilyen :)
  • Wreck86
    Jah! okés,tudom mit jelent, csak a rövidítés nem volt tiszta.köszi!
  • LeWyTy
    role-playing - szerepjáték
    WIKI
  • Wreck86
    RP?
  • LeWyTy
    Kéne egyet alapítani

Vagy egy normál szerveren kérni egy lezárt részt a map szélén.
  • Venom
    Ez engem is érdekelne :)
  • LeWyTy
    Létezik magyar RP szerver?
  • uscGhost
    Ja meg még hotelekbe meg nagy építményekbe amit építetek hasznos :D
  • uscGhost
    Itt a liftet ajánlom minden bányászkodó elvtársnak :D nagyon hasznos tud ám lenni, jó kis találmány :)
  • Wreck86
  • uscGhost
    Működnek, azóta beraktam jó pár módot.
  • Malakai
    És működnek is a ModLoaderes dolgok, vagy csaka ModLoader van bent magában? :D
  • uscGhost
    Hm ez tényleg érdekes ha valóban így van :D Nekem csak úgy megy ha benthagyom... :D
  • Malakai
    Azelőtt is kell egy másolat róla, mert nálam meg kinullázott egy világot mcedit ugyanígy. :D
  • Petka
    Mcedittel megnyitod a mapot, rámentesz és kész. Nekünk szerveren szállt el egyszer a map és ezzel a módszerrel sikeresen visszaállítottam.
  • Wreck86
    Próbáltam anno én is ezt az átírást, nem ment,de próba cseresznye.
  • Malakai
    @mumeen: Sajnos ez egy erős problémáj a minecraftnak, futtatás közben ha valami probléma van hajlamos sérült módon otthagyni a fileokat.
    Azért van mivel próbálkozni helyreállításhoz.
    A sérült világ mappáról készíts egy biztonsági másolatot.
    Próbáld meg, hogy bent a level.dat_old-ot átnevezed level.dat-ra és felülírod a sérültet.
    Ha így nem megy, akkor készíts egy új világot és annak a level.dat fileját másold be a hibásba. Legjobb, ha a sérült világról pl egy régi mentés másolata, vagy ha ugyanaz a seed, ha megvan. A világnév az új lesz a listában, de azt csak át kell nevezni. Egyéb gondok még adódhatnak sajnos, mint pl a spawn point átkerülhet máshova, azt meg kell oldani, level editorral átpakolni, vagy vmi moddal.

Ezt majd mindenki a saját kárán tanulja meg, időközönként készíts biztonsági másolatot a világról! :)
  • Wreck86
    Nem mentett automatikusan. Pont egy olyan periódusban kapott el az áramszünet. Sajnos az elveszett.
  • Bexter
    Ilyen velem is volt, és nem is lett meg :(
  • Fabio Capello
    Akkor miért vagy itt.
  • Farkassacred
    ez egy fos játék
  • mumeen
    Sziasztok!
    Volna egy problémám: multkor nagyba tolom a játékot,aztán volt egy áramszünet.Újraindítom,de nem mutatja a mentésem,mintha nem is lenne semmi abban a mappában,pedig ott van.Mi lehet a gond?
  • Malakai
    Az érdekes, mert továbbra is törölni kell... :)
  • uscGhost
    Istenem! -.-' Rájöttem mér nem bírja a modloadert ez a csicska játék xD Eddig mindig törölni kellett a META-INF mappát most meg benne hagytam és egyből elindul...
  • Wreck86
    John Smith textúrát használok, a legújabbat 1.0-hoz, de adok linket. Nézz szét, szerintem van korábbi verzióhoz is. klikk
  • HeinzGuderian
    Wreck86 ,mien texture packot használsz? hányas verziohoz van?tudnál linket küldeni ha esetleg 1.8.1 es?