Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lesz 1.8?
Tud-e ennek a problémának a kiküszöbölésére valaki megoldást?
Elõre is köszönöm.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Égõ fák a láva mellet:
Nagyon ritkák a hegyek végre egyet találtunk:

http://bexter.hu Szép Fényeket!
Vízbõl kinövõ fák:
Kanyon:
Narancssárgás fényvilágítás:

http://bexter.hu Szép Fényeket!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Just leaked from http://assets.minecraft.net/1_8-pre/minecraft.jar
erre irta notch :>
@notch: If you do use it, remember to report bugs, and to feel slightly bad. 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
2.Igen, 1.7.3-as a szerver jar
2.1.7.3-as a szerver jar fájl?
A másik pedig az, hogy nem a szerverre való bejutás a probléma, hanem a hangsúly a hamachin van. Elvileg mindenkinek zöldnek kéne lennie (elérhetõ), de ehelyett kék lefele mutató nyilacskák fogadnak, ebbõl kifolyólag nem tudok felmenni a szerverre. Õk csak engem látnak kéknek.
Ez itt a kérdés, hogy vajon ez mitõl lehet? Miért nem tudok csatlakozni a többiekhez? Ismétlem: eddig mûködött! Talán a netváltás?
Kérlek segítsetek!
Segítségeteket kérném egy hamachi-s ügyben (nem reklámozni akarok, nyugi).
A barátaimmal szeretnék játszani, és hamachin meg is van hozzá a szoba, meg minden, de amikor csatlakozok, akkor mindenki egybõl kék színû lesz
Fél évvel ezelõtt rendszeresen játszottam ezen a szerveren, aztán egy jó idõre abbahagytam a minecraftot. Azóta változtattunk invitel 2Mbit-es netrõl T-home csomagban 5 megás netre. Nem tudom, hogy talán ennek tudható-e be a hiba.
Kérlek segítsetek! Elõre is köszönöm
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Tudna valaki segíteni nekem pár plugin nevet adni? Plugin mellyel ingame tudok cuccot addolni (inventoryt megnyitva jobb oldalt váalszthatóak ki a cuccok). A másik egy olyan csákány amivel 1 ütéssel mindenféle blokkot kiütök. Szerver pluginnak tenném be õket, remélem tudtok segíteni 😊
Valaki tudja annak a pluginak a nevét amivel még a törhetetlen blockokat is kilehet ütni?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
2. Hamachi IP van megadva propban?
Fortes fortune adiuvat.
Hamachin fent vannak,én is,és mégsem tudnak.Berakõm õket adminnak,white-listra és akkor sem..
Nem tudom mi lehet..😞
The new "good guess" for a Beta 1.8 release date is 12th of September (this monday)