Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UNATKOZOOOOM!!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A memóriahiány pedig szándékosan van a játékban hagyva... mivel már mondtam ez nem az 1.8!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

csak átírták a terepgeneráló algoritmust, hogy rendes legyen a terep akkor is, ha átállítják a magasságlimitet, meg beraktak egy független változót a limitre, így ha valaki magasabb terepet akar, akkor egy dolgot kell megváltoztatnia, nem pedig 80 helyen átírni.
kockánként 0-2 darabot
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Fortes fortune adiuvat.
Fortes fortune adiuvat.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De szerintem még 1-2 emberre bõven elég a hamachis 😊.
Fortes fortune adiuvat.

Téglalépcsõrõl szóltam
Kõtégla blokk szerintem egyértelmû
Kúszónövényt meg nem találtam sehol.
Fortes fortune adiuvat.
Dinnye
Téglalépcsõ
Kõtégla blokk
Kúszónövény
Üveg, Kerítés "ajtó", tégla dobbantó de van lépcsõ is, kõ dobbantó, vas rácsok(fogalmam sincs mire jó) és kõ lépcsõ

Fortes fortune adiuvat.