13
-
iambg #13 Hááát, aki Lara kerek hátsójáért játszott, az most akkor a szívéhez kapott... -
#12 Engem pont mostantól érdekel. -
#11 Hát, ez a játék nálam - MOSTANTÓL! - felejtős.
Várom az IGAZI Tomb Raider-t!
-
#10 Az eddigi TR-ekben pont a "nézet" tetszett nekem a legjobban. -
endrev #9 De azért ne dőljön a kardjába a cikkíró, senki nem tudhat mindent, és az is lehet csak fordította a cikket és fel sem merült benne, hogy az eredeti cikk helytelen kifejezést használ. A fene gondolná, hogy nem csak fordítani, hanem szakmailag lektorálni is kellhet egy cikket... -
endrev #8 Látom más is fennakadt az "izometrikus szón". :D Ez a nézet a képek alapján helyesen: madártávlati. A Sims1 volt izometrikus, ha jól emlékszem. -
#7 Vagy rövidebben: Az "izometrikus" az nem a "60°-os felülnézet" szinonímája, hanem csak egy bizonyos teljesen 2D-s alapú megjelenítési mód.
-
#6 Kicsit furcsállottam a címet, be is kukkantottam. Hát ez a cím óriási nagy FAIL. A szerkesztőnek az égadta világon semmi fogalma sincs az izometrikus nézetről.
Javítsátok ki a címet, mert borzasztóan nagy hülyeséget írtatok.
Javaslom tanulmányozásra: Izometrikus axonometria -
Loverman #5 mintha Diablo 2-nek olyan szép grafja lett volna.. -
#4 PFffffff, tényleg hogy milyen szar fejlesző csapatot vett magának az Enix... -
#3 mi lenne? tomb rai...izé, lara croft -
kanduhr #2 Ez mi a szar? -
Loverman #1 "Hogy a Tomb Raider rajongók se dőljenek a kardjukba, a Crystal Dynamics elkottyantotta, hogy azért titkoban dolgoznak még egy játékon Lara főszereplésével, ami inkább Tomb Raideres lehet."