Izometrikus nézet az új Lara Croft kalandban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hááát, aki Lara kerek hátsójáért játszott, az most akkor a szívéhez kapott...
Hát, ez a játék nálam - MOSTANTÓL! - felejtõs.
Várom az IGAZI Tomb Raider-t!
Várom az IGAZI Tomb Raider-t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az eddigi TR-ekben pont a "nézet" tetszett nekem a legjobban.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
De azért ne dõljön a kardjába a cikkíró, senki nem tudhat mindent, és az is lehet csak fordította a cikket és fel sem merült benne, hogy az eredeti cikk helytelen kifejezést használ. A fene gondolná, hogy nem csak fordítani, hanem szakmailag lektorálni is kellhet egy cikket...
Látom más is fennakadt az "izometrikus szón". 😄 Ez a nézet a képek alapján helyesen: madártávlati. A Sims1 volt izometrikus, ha jól emlékszem.
Vagy rövidebben: Az "izometrikus" az nem a "60°-os felülnézet" szinonímája, hanem csak egy bizonyos teljesen 2D-s alapú megjelenítési mód.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Kicsit furcsállottam a címet, be is kukkantottam. Hát ez a cím óriási nagy FAIL. A szerkesztõnek az égadta világon semmi fogalma sincs az izometrikus nézetrõl.
Javítsátok ki a címet, mert borzasztóan nagy hülyeséget írtatok.
Javaslom tanulmányozásra: Izometrikus axonometria
Javítsátok ki a címet, mert borzasztóan nagy hülyeséget írtatok.
Javaslom tanulmányozásra: Izometrikus axonometria
mintha Diablo 2-nek olyan szép grafja lett volna..
mi lenne? tomb rai...izé, lara croft<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez mi a szar?
"Hogy a Tomb Raider rajongók se dõljenek a kardjukba, a Crystal Dynamics elkottyantotta, hogy azért titkoban dolgoznak még egy játékon Lara fõszereplésével, ami inkább Tomb Raideres lehet."