Black Prophecy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Swedish people are albino monkeys
Mekkora gép kell ehhez amúgy?
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
jobb a játék mint a freelancer amúgy?
és még van aki játszik?van magyar klán vagy valami?érdemes letölteni?
PSN ID:misi2mezei
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
érdekel a játék csak nem tudom,hogy most ezt miféle képen kell letolteni?
a hivatalos oldalon van 6 link.az utolsó egy BPClient setup a másik 5 pedig linkek 1.4 Gb-os letöltésekhez 1a,1b,1c,2a,2b megjelõléssel.
most akkor ezt,hogy kell letölteni?
PSN ID:misi2mezei
Van ez olyan jó, mint a Freelancer, hogy kezdjem a lényeggel! 😄
Nekem az nagyon bejött, valaki léci foglalja már össze, hogy mivel tud többet ez, mint a Freelancer?
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
A játék eleje szép, és jó és izgalmas, és mindenkinek bejött. Viszont, amikor végigvitted az elején a történetszálat, na utána viszont már semmi sincs igazából, vagy pvpzel, ami mint lentebb irtam számomra nagy csalódás volt. A másik pedig hogy pve küldiket tolsz, de azok meg unalmasak, mert ugyanazt csinálhatod, plusz volt olyan amit egyszerûen meg se lehetett csinálni a túl erõs ellenfelek miatt.
Szerintem ezért hagyta abba mindenki aki eddig játszott.
"Ez egy rakás szar ez a játék, nem tudom mi értelme annak h kapod a kurva lehetetlen küldetéseket, 20 genide gép ellen, + vmi csatahajó 10 lövegtoronnyal és persze mindezt lõdd szét 5 perc alatt, aham...."
-Hmm.. ha arról a küldetésrõl beszélsz, amikor a Tyi vadászt megkaptam a nõtõl (egy küldetés erejéig), akkor az szerintem pont hogy viszonylag könnyû volt (nekem legalábbis)...
Mert ott csak nagyjából kellett célra tartani, nem annyira, mint lézerrel, és ennek valami iszonyat brutális célkövetõs fegyvere, volt amivel a kezdõ genid vadászokat fél másodperc alatt szétkapta!!!
De nekem a párral elõtte lévõ küldetés volt nehéz
egy kicsit, amikor egy bázist kellett védeni és belekamikazézott teherszállítókat, meg ott jött pár keményebb veterán vadász, elsõre azok ellen szoptam én is.
Meg most a létezõ legnagyobb csata közepén vagyok, utolsó küldetések felé, amikor a gömbbõl kiszarja a három cirkálót és azokat lõjem, meg a nyakamba ad egy csomó tápos vadászt, de azt a kibaszott (jó) Tyi vadászt ide nem adná, amikor itt van az egész egyesített ember+ Tyi+ genid flotta az ufó gecik ellen, mehetek a saját szar trabantommal a csillagromboló ellen, kurva anyját. 😄
Ezért most próbálok rátenni valami redvás fegyvert, mert amikor fejleszteni akartam az embert, akkor elbasztam, mert fáradt voltam, és nyomtam vagy négy pontot feleslegesen a "pajzs képességre" pedig a fegyverre akartam, visszacsinálni meg nem lehet(???) a pontokat!(???) Ezért most rohadt sok tapasztalati pontot kell gyûjteni épp, ha jó fegyvert akarok annál a szívósabb küldetésnél!
Szerintetek milyen fegyverzet összeállítás a legjobb?
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Sajnos engem is rohadt sokszor kibasz! De amúgy kurva jó lenne maga az egész, ha rendesen megcsinálnák, az biztos! Nagyon bele lehet jönni!😄
Amúgy rohadt jó hangulata van helyenként az átvezetõ filmeknek (szerintem), ezeket nem lehet valahol visszanézni? Vagy valami programmal kiszedni?...
Fõleg most, hogy eljutottam addig a küldetésig, amikor a Tyi flottához kellett menni.
A hangulata az szerintem igazi ûrszimulátoros! Legalábbis nekem teszik lényegileg, a hibái ellenére.
Az irányítás egérrel elég jó szerintem, csak itt meg sajnos nem ismeri fel valamiért a botkormányomat.
Szóval szerintem a hangulata elég jó, fõleg a gyönyörû átvezetõ filmek miatt! Meg az is jó, hogy van külsõ nézet is.
Fenébe, hogy sok emberrel már szaggat! Mert csapatban is kipróbálnám, de ez így meg felejtõsnek tûnik... Fenébe! Vagy ez a hálózati sebesség, ami nekem van, az már nem elég? Vagy szimplán csak nem optimalizálták rendesen a játékot szerintetek?
Fene ebbe a rohadt T-cum ba is! Pont mostanában akartunk gyorsabb vonalat beköttetni, de itt meg nem engedik kertvárosban, pedig a hálózat megvan hozzá készen, csak egyszerûen rohadt gecik! Kurva édes anyjukat!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tyi oldalon csinálok madj egy klánt csak gyujtenem kell mégrá 😊 Adelyn néven meg találtok😛
Chlovis néven én is csatlakoznék. Rákerestem a HUN-osokra de mindenki offline volt.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Most választotam a Genides oldalt és szivesen csatlakoznák a magyar klánba.Lvl6-os vagyok Toni néven.
majd fél év múlva visszanézek
Jó lenne ez a játék ha nem lagolna nagyon sokat és még szaggat is.
A választ lõre is köszönöm.
Egyébként lesznek benne nagyobb hajók?
Vagy csak vadászgépekkel lehet csatába indulni ?