22
  • kanduhr
    #22
    Értem, szóval te túl drágának tartod egyszeri végigjátszásra egy játékszoftvert, ezért ellopod. Egyébként neked is megjelent pár játék, csak épp nem a sokmillió dolláros cuccokat kellene letöltened, hanem megvenni boltban az egyszerűbbeket. Ja persze... Azok rondábbak, bugosabbak.
  • Sanyix
    #21
    és a a szép hogy eközben a maxi imaget daemon tools-ban mindig elsőre elfogadja, de az eredeti lemezt azt nem...
  • Sanyix
    #20
    én is, főleg mikor a secufos védelem kiírja 1 perc vizsgálgatás után az eredeti lemezemre hogy NEM EREDETI, majd 5. próbálkozásra végre elfogadja.
  • Skynet
    #19
    Nos a védelem még nincs feltörve...Az Assasins creed mindenféle mentett állásokkal működik csak,az SH5 perdig nem enged tovább a játékban.
    ha a turorial-t csinálod és kikötsz utánna akkor nem tudsz missziót vállalni,ha pedig a tutorial-t átugrod akkor misszió vállalás,teljesíted a missziót és az után nem tudsz újat felvenni.
  • n0k0m
    #18
    Nekem 3 eredeti jatekom sem indul el a vedelem miatt. Persze crack segit, de mi ez mar? Ezek utan mondjak nekem, hogy ha megvetted, akkor mit erdekel, hogy milyen a vedelem rajta? Raadasul meg en fizettem ki a jatek araba, hogy aztan amiatt ne fusson.
  • runny
    #17
    Azért milyen remek móka a programozó csapatoknak, hogy egy feltörhetetlennek vélt védelmet feltörnek, beleröhögve a fejlesztők arcába. Már csak a kihívás miatt is feltörik...
    Mert hát ugyebár nem mindenkit a játék köt le. :)
    Én pedig ennek felettébb örülök, bár a poén az, hogy már fél éve nem játszok. Nem köt le. Félek, kinőttem belőle. :(
  • DAK3
    #16
    váááááááááááááááXDDD akkor tudtap valamit:D:D:D elégé kemény defens lehetet:D:D:D
  • opeca
    #15
    Jaaaj, hagyják már ezt a warez témát, komolyan mondom ezek már ezzel fekszenek, ezzel kelnek.

    Akkor majd le estem a székről röhögésemben, amikor A Splinter Cell valamelyik kiadásánál megrohamozták a játéktulajok az ubisfot hivatalos fórumát, mert annyire komoly védelmet csinált az Ubisoft a játéknak, hogy az eredeti sem akart elindulni :DDD
  • chase
    #14
    Én nyilván csak szubjektíven a magam szemszögéből tudok nyilatkozni.
    Egy játékprogram = néhány óra szórakozás. És teljesen életszerűtlen, hogy a 400 eurós fizetésemből 60 eurót költsek egy Modern Warfare 2-re, azért a néhány óra játékidőért.
    Nálam egy sikeres játékprogram így néz ki: letölt, végigjátszik egyszer, uninstall, töröl. (én nem szoktam multizni, annyi időm nincsen)
    És sokat megvásároltam Steam-en, amikor az ára 10 euró köré/alá ment, amelyiknek meg nem, ott marad a warez.
    Viszont nekem kell, hogy beépítsék az árba a DVD gyártási költségét, csomagolását, szállítását, árrését, miegyebet, legyenek a játékok legálisan letölthetők normális áron a gyártótól, én az utóbbi 10 évben egyetlen játékot sem írtam ki lemezre, mert minek, ha egyszer végigjátszom, akkor úgysem veszem elő többé, megy a kukába, ne foglalja a helyet a gépen és pláne ne foglalja a helyet és gyűjtse a port a polcon.
    És ezekért simán kifizettem volna azt a 10 euró körüli összeget, amennyit szerintem érnek, mint ahogy azt meg is tettem jópárszor Steam-en.
    Azon kellene elgondodniuk a gyártóknak, hogy kik vannak többen, kikre lehet építeni az üzletet, a hardcore gamerek, gyűjtők, akik napokat/heteket/hónapokat/éveket játszanak egy-egy játkkal, multiznak és igénylik a szép csomagolást+extrákat a polcra, vagy az átlagemberek, akik szeretnének néhány órát minőségi játékprogramokkal szórakozni és ezért hajlandók is fizetni egy reális árat. Persze tudom, azok vannak a legtöbben, akik szarnak bele és warezolnak.
    Ahelyett, hogy milliókért hiperszuper védelmeket fejlesztenek ki, amit úgyis feltörnek néhány nap alatt, el kellene kezdeni a helyükön kezelni a játékprogramokat és akkor mindenkinek jó lenne.
    Hangsúlyozom, ez a szigorúan szubjektív magánvéleményem, én az átlagot képviselem, szeretek játszani, de nem erről szól az életem.
  • Dzsimbao
    #13
    Az ubisoft a legutóbbi Prince of Persia-t védelem nélkül adta ki, de nem volt sikeres.
    Azt azért hozzá kell tenni, hogy az új képi világ(cell shaded) és a játékmenet (ugyanazokon a helyszíneken mászkáltunk, unalmas volt) miatt nem volt az igazi, de ebből ők csak azt szűrték le, hogy a warez miatt nem fogyott.
  • zola2000
    #12
    Egy fajta hatékony másolásvédelem van: egy hatalmas szerverparkot kell építeni, és a kód egy nélkülözhetetlen (de nem túl erőforrásigényes) része onnan fut, az tényleg törhetetlen lenne. Úgy látszik itt most nem ez történt.

    Mellesleg az alapból hülyeség hogy "csak az szív aki megvette", mert aki megveszi, az max felkrekkeli az eredetijét.
  • krajcsovszkig
    #11
    Ez csak 8000, annyit már megér. (Presze ha ez embernek van rá pénze...)

    Én lehet, hogy megveszem, aztán lekrekkelem róla a másolásvédelmet ha nagyon zavaró lesz :D
  • Csak77
    #10
    Hülyeség. A jó játékokat tömegek veszik(Modern Warfare 2, Mass Effect 2, stb...).
  • 2097
    #9
    Szerintem is ez lenne a megoldás. Egyébként én marhára utálom, hogy ott kell pögetnem a lemezt csak a vacak védelmük miatt mikor megvettem a játékot.
  • Szefmester
    #8
    csinálnák azt mint amit a Stardock csinált a galactic civilizationnal.. semmiféle másolásvédelem.. ha tetszik megveszed, és mehetsz online multizni. kész..
  • Locutos
    #7
    Es ez teljesseggel igaz! En is inkabb tamogatnek "legalisan" egy nekem tetszo jatekot, meg akkoris ha nemcsak a kitalalok es alkotok is kapnanak belole(mocsok hajhasz fonok)
  • chase
    #6
    Az eszükbe sem jut a játék-kiadóknak, hogy annyiért árusítsák a játékokat, amennyiért a tömegek már meg is vennék?
  • NEOreg3
    #5
    akkor is 10000 Ft-ba kerülne, ha semmilyen védelem nem lenne rajta
  • Matt0123
    #4
    soha nem fogom egy termékben megfizetni a másolásvédelmet (mert nyilván az árába ez is beépül...), így amíg a kiadók nem adják fel ezt a lehetetlen harcot nem veszek bolti szoftvert...
  • a_n_d_r_e_w
    #3
    Pfff, mekkora arccal allitottak, hogy csodavedelem, meg mostantol orokke benne lesz minden jatekban (gondolom a kiadas elott allo projektekben ujjongva urdvozoltek hogy semmi ido alatt bele kell ganyolni a rendszerbe :D

    Dogoljon meg az Ubi a hulye rendszerevel egyutt (hozzateszem miota tehetem eredeti jatekkal jatszok, nem vagyok warezparti, de nem is ellenzem, en is voltam csoro diak :D)
  • DaemoonHunter
    #2
    Kicsit szánalmas, hogy ezek még mindig hisznek a hatékony másolásvédelemben.
  • Narxis
    #1
    ennyi