Már a neten az Assassin's Creed 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, meg ugye a "beleavatkoztak a politikába" alatt érted a koncepciós pereket, a bebörtönzéseket, a százas nagyságrendû kivégzéseket, a sajtócenzúrát, stb... Dehát kellett nekik másképp gondolkodni, ugye, kedves herényi úr?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ezt a szovjeteknek is nagyon jól tudniuk kellett, hiszen megegyeztek, ha felszabadítanak akkor átállunk és Németország ellen fordulunk.
De ami a lényeg az egészben, nem szabadítottak fel hanem megszálltak, elfoglaltak. Magasról leszarták õk a náci táborokat is (õk (_is_) több millió embert öltek meg munkatáborokban, és a német táborokat is lazán bombázták, az élelemellátást is megakadályozták, ami miatt a háború végén még többen haltak éhen).
Az elnyomás így utólag értelmezve mondjuk lehet tényleg nem a legjobb szó erre :o
Mondjuk az is igaz, hogy az országunk nem tudott volna átugrani a másik oldalra vagy hamarabb kiugrani a háborúból. Legalábbis nem könnyen.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
"Az oroszok teljesen érthetõen nem nagyon kedveltek minket, sõt még most sem."
Ja és jogosan utáltak minket az oroszok. Miután 6 millió embert (2. vh végére dupláját) küldtek szibériai munkatáborokba politikai okokból, vagy háború elõtt felosztották az érdekszférákat és megkötötték a megnemtámadási szerzõdést, illetve egymás háborújába be nem avatkozást (molotov-ribbentrop paktum, amit csak 1989 -ben! hoztak nyilvánossgára). Nyilván nem volt egyáltalán érdekük, hogy a Németországtól keletre esõ államokat elfoglalják, kifosszák, csak jótékonyságból léptek a szövetségesek oldalára... 1956 mint forradalom, hát felháborító, mit képzelnek a mocskos nácik...
<#falbav>#falbav>
És sok helyen vitatkoztam már errõl, msn-en, szüleimmel (velük elég sokat), torrentoldalon ahol szóba jött, stb.. Olyannal is aki hasonlóan ezt állítja, olyannal is akivel nem. Úgyhogy ne mond nekem, hogy nem lehet errõl normálisan beszélgetni. Nem ez az oldal kezd el állandóan náci, antiszemita, gyûlölködéskeltés meg mindenféle rágalommal elküldeni.
A választékos kifejezésbe meg ez belefér, ez nem akármi volt, hanem egy történelembõl mindenki által ismert tény, amivel helyetetsítette õket, ami felett szerintem legtöbben ha nem hozza fel valaki itt a hsz-eknél, nem ez lenne a téma.
az átsiklás meg elég béna érv, ennyi erõvel BÁRMIT lehet írni, csak át kell felette siklani.
MJ rulz Pink Team The Only One
<#wilting>#wilting>
Ennyi erõvel az ezen való fennakadás sem idevaló, ugyanis még mindig ezen a témán pörögsz egy "informatikai fórumon".
Az itteni játékhírek hangvétele alapvetõen nem szigorúan szakmai, így említés szintjén a lecsótól a francia polgári forradalomig bármivel találkozhatsz, ha ez nem tetszik, akkor meg keress az ízlésednek megfelelõ szigorúan szakmai oldalt.
Szerintem 2010-ben, az állítólagos "korrektebb" tájékoztatás és az információ korában elég szánalmas azon pörögni, hogy említés szintjén szóba kerül egy, a nemzet múltjával kapcsolatos tény.
Ezekre a dolgokra inkább csak szigorúan történelmi témájú portálokon asszociáljunk, ugye?
"A "lopott" változat az oroszoktól került fel és egykori elnyomóink nyelvén szólal meg a program"
Csak 1 összefüggés,ami ráadásul igaz is.Eddig azért szóltak le itt az sg-n cikkírókat mert ferdítenek meg nem a teljes valóságot írják,ehez képest már az is baj, ha igazat😄 Gratulálok nektek ... tisztelet a kivételnek
Arra kár bevezetni egy új témakört, hogy az elvakult téziseidet (mert olvastalak már) itt emlegesd. Így is napi szinten megy az anyázás.
A választékos kifejezés nem azt jelenti, hogy bármit leírhatok/elmondhatok.
Egy informatikai oldal legyen tárgyilagos. Nézd már meg a prohardver-t, ég és föld a különbség..és nem az sg javára.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De amúgymeg, a cikkíró cska választékosan akart szerintem fogalmazni, ez meg történelmi tény, semmi gond nincs vele (én alapból átsiklottam, csak aztán arra a hozzászólásra reagáltam).
és ahogy olvasod a kommenteket talán te is és a többiek is észreveszitek miért hibás a megfogalmazás egy játékhírnél.
Tanu címû film még ma is aktuális 😞
De ugye majd szólnak ha már lesz?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Only the dead have seen the end of war.
Remélem sikerül nekik!<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"drága jó szentséges felszabadítóink" talán korrektebb?
legalább már ki lehet mondani a tényeket
kár szépíteni
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Azért ez egy meredek megfogalmazás, nem túl szerencsés. A kurucinfóról szedtétek a hírt?
😄