Munkakerülõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak arra próbálok rámutatni h tisztességes munkából ilyen alapvetõ dolgot lehetetlen elérni!
Szerinted egy sikeres vállalkozás a profit nagy részét odaadja a felsõvezetésnek? Nem, inkább befekteti, újabb munkahelyeket teremtve.
Elvennéd a felsõvezetõktõl a Ferrarijukat? Ok. Megint csak megszívattál néhány száz kétkezi munkást, akik Ferrarikat raknak össze.
Egyszer majd gondold végig részletesen, hogy az ilyen kommunista világnézet hova is vezet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vagy majd anyuékkal lakik 30évesen is? ez ám az élet...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyáltalán milyen feltételezés az, hogy minden ember meg akarná magának termelni ezeket? Én spec egyáltalán nem akarok gazdálkodni. És igen, örülök, hogy bemegyek egy boltba, és csak leveszem a polcról, ami kell. És, hogy ezt megtehessem, dolgozom. De ettõl még nem tûnik el az életem.
.: mobilize.hu :.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem tudom, én hol hangoztattam fasiszta nézeteket? mutass rá
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
és ott ahol élsz
a jövedelmed után kell adóznod
a tulaj nem öli meg
szal nem csak a karám cifra
és miután végiggüriztél 10-12 évet napi 10-12 órányi melóval, mert azért egy céget elvezetni nem csak abból áll, hogy döglünk egész nap, és van elég pénzed, akkor azt mondod, no ebbõl elég irány Hawaii, kifexem a napra, a cég megy nélkülem is, a fölös pénzemet itt-ott befektettem, mert ugye több lábon állni kevésbé rizikós, innentõl kezdve mi vagy: mocskos befektetõ
nem fizetünk adót, mutyizunk
olyan az ország vezetése, amilyen az ország
közülünk jöttek azok az emberek, nem a Marsról
vállalkozói lét: izgalmsabb, változatosabb, és ami a lényeg sok faszkalap megrendelõhöz kell igazodni
(persze vannak enm fazskalap megrendelõk is, meg nem faszkalap fõnökök is)
a bûnözõ az bûnözõ, mindegy milyen szinû
attól pedig hogy valaki vmilyen náció tagja, még nem lesz automatikusan bûnözõ
na itt a cigánybûnözés szó rákfenéje
mert a cigánybûnözés azt jelenti, ha cigány vagy bûnözõ vagy
egyébként meg ki a bûnözõ? bûncselekményt követ el? bûnözésbõl él?
azért mert nincs állásod, enm vagy alkalmazott, attól még dolgozol
mondogathatod magadnak, hogy én, á nem
hacsak nem lopni, betörni jársz, bár az is munka, ha szó legszorosabb értelmében vesszük
amirõl te írsz az az alkalmazotti lét
a mai világban senki nem kívánja tõled, hogy alkalmazott legyél, nyitott a vilg, tehetsz amit akarsz
persze lehet tartani mindenkit erõvel 6 évig
max csõdbe megy a cég
akkor meg nyasgem munkahely

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ok. Mibõl szeretnéd finanszírozni?
Szeretem a cicákat
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."