Munkakerülők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mosoporr
<#lookaround>
asszem e téren nincs lemaradásom és még a törihez is értek.

GregSB
Nem, újabb NWO topic ahol Frayer nyomatja az idióta összeesküvés elméletét.

Mike
csak kapjon mindenki ugyanannyit, meg a munkások vs tõkések, stb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
a legjobb hatásfokú tömörítés a törlés

Mike
talán kicsit játszani kéne a transport tycoonnal, industrial giants-cel, sok mindenre rájönnétek

Willenbrock
Részben szimpatikus a Jobbik programja,mindamellett a pártot vállalhatatlannak tartom.

Willenbrock
Mármint mit nem felejtettem el?A populista nacionalistáknak való bedõlést?Vagy mire gondolsz?

Willenbrock
Ez a 210-re ment.

"Máskor meg ugrottál neki az elmaradott begyöpösödött komcsiknak."

-Mikor?Most csak szánalmasnak tartom hogy nemzetinek gondolja magát miközben kommunista.Nem a kommunistákat vetem meg ha nem a kommunistaként gondolkozó komcsi utálókat.

Tõlem már jó ideje nem láthattál kommunistákat szidó posztot,persze ha visszakeresel fiatal koromra 1,5-2 évvel ezelõttre akkor igen,mivel akkor még áttudtak verni azok a populista nacionalisták,ezen a legtöbb fiatal átesik.Csak sajnos te úgy látom még 30 valahány évesen sem felejtetted el....

Willenbrock
Nem gondoltad?Akkor örülök neki hogy erre ráébreszthettelek.Egyébként mutasd már meg hol mondtam olyat hogy vegyük el a gazdagoktól amilyük van?A 165. hsz-ban azt írtam támogatom a luxusadót ha az tényleg a vagyonos réteget érinti.Ez így is van,támogatom.Továbbá említettem az önkormányzati "ballasztoktól"való megszabadulást.Ezt is támogatom.Ezekrõl egyébként gyakran szó esik a médiában is ha figyeled,nem a saját elképzeléseim.A mi önkormányzatunk is tele van semmirekellõ lógósokkal,még a felügyelõ bizottságokat is felügyelik jó pénzekért,olyanok akik jó családba házasodtak.Ezt írtam le a 165.hsz-ben és fenntartom.Ha ez alapján kommunista vagyok akkor legyek.De jelzem hogy a multi ellenes és politikuselszámoltató program a Jobbiknál dominál.

Willenbrock
Te mondod hogy az "ilyennel"(kösz) az a baj hogy identitászavaros?Látom más fórumon már megkaptad hogy változtasd Malinovszkijra vagy melyik ruszkira a nickedet,mert ott bõszen védted a szovjetet(II. világháborús fórum).Máskor meg ugrottál neki az elmaradott begyöpösödött komcsiknak.Mindezek után te mondod nekem hogy identitászavaros vagyok,nem érdekes?

Willenbrock
Te sem vagy igazán képben mi a kommunizmus lényege mikor elõjössz a kommunistázással.A kommunizmus fõ tétele a tulajdonviszonyokról szól.Nevezetesen hogy a magántulajdont ott a köztulajdon váltja fel,a megtermelt javakból pedig mindenki egyformán részesedik.Sehol nem írtam olyat hogy államosítani kéne.A kommunista ideológia a a bérmunka megszüntetésérõl is szólt,én sehol nem írtam hogy fel kell számolni a bérmunkát.Azt írtam hogy a bérezések nem állnak arányban egymással,hatalmas a társadalmi olló amit fel kell számolni.Ez hol kommunista?A Jobbik programját végigolvasva egy rakás tõkeellenes és gazdagsarcoló pontot találni,akkor õk is kommunisták?
Manapság nincs sok értelme kategorizálni a politikai oldalakat mert mindkettõ átvett a másiktól egy rakás programot.

mosoporr
Te valahol elcsavarodtál 😄

Sadist
És ebbõl neked nem tûnik fel, hogy te azt akarod, hogy az emberek fizessék mások olcsó albiját?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ugyanúgy, ahogy a tömörítõ algoritmusoddal gigabájtokat egyetlen bitre tömörítesz?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mosoporr
Ezt nem értem,én valami másra céloztam?

Frayer
Komolyan elhiszem, hogy nem robbanna be.
Mert eddig sem robbant be.
Már meglévõ, kifejlesztett technológiákat kellene összeilleszteni, nem kellene semmit sem feltalálni, csak egyszerûen legyártani a gépeket.
Amit ha beindítasz, nem áll meg.
De ez nem örökmozgó féleség. Egyszerûen addig mûködik, amíg van hõenergia a környezetében amibõl táplálkozik. Tehát amíg nem hûl le a bolygó 0 K-re addig ki lehet vonni energiát a környezetbõl, és a gépek mûködnek, és termelik a megawattokat.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Frayer
Abban a háztartásban ahol tulajdonrészem van, ott igen.
Ahol lakok, abban meg nem nyúlhatok a lakás mûszaki részéhez, mert nem az enyém.

Sadist
1. Õ (ti) skatulyázzátok be vele saját magatokat.
2. Kommunizmust már próbáltak páran csinálni, kevés sikerrel. A többségnek valamiért nem tetszett.

Sadist
Csak egyetlen kérdés:
Te már termeled otthon a kis háztartásodnak az ingyen energiát?

Sadist
Az önkormányzatnak szerinted honnan van pénze? 😊 Igen, pontosan, a dolgozó emberekbõl.

A fórummotor meg mondjon le, hogy nem lehet szerkeszteni utólag a hozzászólásokat 😞
" Régen használhatnánk már olyan hõerõgépeket, melyek 100% nál nagyobb termikus hatásfokkal üzemelnek, és üzemanyag nélkül mûködnek."

Szóval legalább annyira értesz a hõtanhoz, mint a tömörítõalgoritmusokhoz. Zsír 😄 A

zért vicces, hogy miközben a gazdaság nagy értõjének szerepét alakítod, komolyan elhiszed, hogy nem robbanna be pillanatok alatt a piacra egy a jelenlegieknél minden paraméterében jobb energiatermelési alternatíva, ha az valahol létezne. Az általad leírt örökmozgó meg jelenleg minimum egy Nobel-díjat, és elképzelhetetlen gazdagságot érne.
"Kit érdekel mi a kommunizmus definíciója?"

Na ezért pont ezért olyan szánalmas ma Magyarországon a politikai viták színvonala amilyen. A nagyhangúak olyan kifejezésekkel dobálóznak össze-vissza, amiknek nem csak hogy nem ismerik a jelentését, de igazából le is szarják azt...
mosoporr
na jó ez már sok volt,de ebbõl tisztán látni h szükség lesz 1 újabb világégésre e felé tartunk.

mosoporr
A tõkések,mert irigyek,reggel felkelnek és azt látják h a szomszédnak zöldebb a gyepe.
és ami pénzt hoz azt nem kell bolygatni,nem érdekli õket kin vagy min gázolnak át.
amég olaj van a földön ez nem fog változni,mintha az az övék lenne és nem közkincs,mi meg fizetünk érte...
bár utána meg a vízzel fogják ugyan ezt eljátszani azt jön a levegõ,mert valaki úgy érzi több joga van hozzá mint másnak...

Frayer
Ebben a világban nagyon sokminden nagyon kis hatékonysággal mûködik, pazarló módon.
De nem azért mert nem lehet jobban csinálni, hanem szándékosan történik ez.
Például sok munkahelyen olyan dolgokat csinálnak, melyet egy másik munkahelyen lévõ emberek csinálnak vissza, takarítanak el.
Úgy is felfoghatjuk az egészet, hogy mondjuk A csapat minden reggel kimegy a határba és kiásnak egy bazi nagy árkot délután négyig.
Majd 5 kor megérkezik B csapat, mely hajnalra visszatemeti az árkot.

Amíg A csapat mindig azt találgatja, hogy ki az a rosszindulatú állat aki állandóan visszatemeti a munkájukat, és ezért nekik állandóan dolgozniuk kell.
Addig B csapat szintén szitkozódik, és találgatják, hogy melyik állat ássa ki állandóan ezeket a gödröket.
Ez megy globálisan, de annyira jól meg van szervezve, hogy sosem jövünk rá, hogy mi magunk, emberek vagyunk azok.

Az energiatermelésben ugyan ez van. Már régen megtermelhetnénk az ingyen energiát. Régen használhatnánk már olyan hõerõgépeket, melyek 100% nál nagyobb termikus hatásfokkal üzemelnek, és üzemanyag nélkül mûködnek.
Ugyanígy már régen használhatnák az üzemanyag tenyésztõ reaktorokat, de mégsem tesszük. Miért?

Egyszerûen nem akarunk hatékonyan élni, nem akarunk boldogulni, nem akarunk könnyebb, jobb, szabadidõben gazdag, boldogabb életet élni???
Nemhinném.
Akkor mégis mi az oka neki? Kik akarják, hogy ez mégis így legyen?

mosoporr
Bár úgy lenne,de azért szerel a kívánság listán 😄

Bandew
Nem veszed észre, hogy ezzel a kategorizálással csak saját magadat csapod be? Kit érdekel mi a kommunizmus definíciója?
Csak hogy megértsd mire gondolok:
Megnézel egy ultra-brutál horrofilmet. Patakokban folyik a vér, belek, végtagok mindenfelé. A film elsõ felében mondjuk elcsattan egy poén. Akkor az onnantól kezdve már vígjáték?
Felõlem kommunistázhatjátok egymást, de azzal nem juttok sehova. Engem annyira nem izgat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nagyon rákattantatok erre a földmûvelésre.
De ha már ennyire erõszakosak vagytok, akkor meg ne a gazdasági földmûvelést vegyétek alapul, ha saját élelem megtermelésérõl beszélünk.
És bizony, ott meg lehet védeni a termést!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Olvastam.

mosoporr
Félre értesz,ugyan mért akarnám h bármely rokonom meghaljon,de sajnos erre kényszerít az élet mert máshogy nem jutok olyan dologhoz amirõl szó van,kivéve ha bevállalom h fizetésem felét életem végéig valamik banknak adom. Ilyen rendszer van ma Magyarországon.tán nem csak itt,rendszerválás elõtt anyámék úgy kaptak lakást h volt 2gyerekük és ahoz képzeld járt a lakás is,ma meg ugye csak a hülyék mernek bevállalni gyereket az albiba de persze ha e helyett mégis a hitelt választom kb ugyan ott vagyok,tán az albi olcsóbb,lényegében az élettõl foszt meg ez a rendszer,és nem ezzel van a baj hanem azzal amit keresünk.

Frayer
<#hehe>

Senki sem mondta hogy rend4lkezni kell saját lakással de Budapesten (a kisvárosokról nem tudok nyilatkozni) általában irtó drágán talál az ember rendes albérletet. Kiadni is rizikós magánemberként, kollégám kiadott egy lakást és 3 havi albérlet pénzt bukott, és még arról nem is beszéltünk hogy sokan mivel albérlet irtózatosan le tudják lakni a lakást. Itthon egyszerûen nincs meg ennek a kultúrája. Persze szerencsés példák is vannak de azt hiszem jóval kevesebb.
Pont a magas bérleti díjak miatt ha valaki elkezd osztani szorozni akkor kb ott van hogy az albérletre költött pénzbõl ki tudja fizetni a havi törlesztõt is... nah akkor miért ne a saját lakásomért fizessek.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

mosoporr
Látom neked aztán van tapasztalatod...
szerinted melyik kerül többe ha az önkormányzttól bérled vagy ha magánszemélytõl???

Csacsi
Én miért nem akarom, hogy bármelyik rokonom meghalljon, hogy a sját érdekeimet nézzem? Rosszul gondolkozom? Nem hinném. De ahogy olvasom, te majd biztos így fogsz gondolkozni, vagy majd az unokáid. 😊 Szép jövõd lesz. Csak nehogy odáig fajuljon, hogy nem akarják megvárni, és elébe mennek a dolgoknak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Igen, orrba-szájba emelnek, mert a tulajnak az a jó, ha kéthavonta új bérlõk jönnek, le van szarva a hónapok, évek óta ott lakó, megbízható régi.
Próbáljunk már meg elszakadni az emós világfájdalom diktálta marhaságoktól és próbáljunk már meg gondolkodni kicsit.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mosoporr
Lakásbérlet... még más europai országba az önkormányzatok kezében van a lakások 80% és az önkormányzat-tól bérli a nép addig magyaroknál 90%-ban magánkézben és úgy emelik az árat ahogy épp nekik tetszik és szarba se néznek,és nem az államot gazdagítod ezzel hanem 1 olyan senkit akinek 2lakása is van,ezek alapvetõ problémák a magyar gazdaságban,dehát rendszerváltás után az volt a jelmondat miénk az ország ezt sok hülye elis hitte és a tõkéseké lett.

Mike
miért, most mit csinálsz? csajokat futtatsz?

#216?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mike
nana, éppen elõbb mondta, hogy máshogy nem jutna lakáshoz
ergo kénytelen nyújtozkodni
ahitel pedig ha deviza, ha forint, rizikós
de mást nem nagyon tud tenni

mosoporr
A pénzel sokmindent most sem érsz,megkapod a felét befizeted számlákra a másikból meg kaját veszel.
10évig meloztam kõkeményen tudom mirõl beszélek.és e 10év alatt a helyzetem nem javult semmit inkább csak csúsztam lejjebb,azt 1szer csak kinyílt a szemem azóta élem az életet.

Mike
és ezerrel sibolják a közpénzt

<#idiota>

Hja kérem, akkor viszont biztos nem járt a szád, mikor a 25 millára felmenõ jen alapú lakáshiteled törlesztõje meg nevetségesen alacsony volt. Talán mégiscsak jobban át kellett volna gondolni a devizában való eladósodást. Rémlik még a mondás a takaróról meg a nyújtózkodásról?

Ki mondta, hogy mindenkinek kell rendelkeznie saját lakástulajdonnal? Miért büdös Magyarországon a lakásbérlet?

Akkor jobban tetszene az hogy?
- ingyen lakás
- nincs adó
- jegyrendszer
DE:
- nem érsz sok mindent pénzzel
- ugyanúgy kell dolgoznod

Mert a kommunista rendszer így müködik.
Amit meg kifogásolsz a világon mindenhol úgy van kivéve néhány mini államot vagy néhány olajból gazdag arab országot.

mosoporr
Persze lakás hitel... mire kifizeted a 10m-et észbe kapsz h 25m lett a vége és 1 életen át csak fizettél.
de csak akkor h a nem döglesz bele hamarabb.

Sadist
Ahhoz képest jó néhány embernek összejött a lehetetlen.

Sadist
Nézz utána a kommunizmus definíciójának, és akkor jó esetben rájössz.