96
Segítséget kérnék.
-
karajjj #16 akkor vannak még normális emberek is a világon :D -
#15 Amúgy igazán okos barátod van, megkér, hogy vegyél neki egy nem olcsó játékot, közben megveszi magának :DDDD
-
Mindenhisztor #14 Arról már én is hallottam, hogy levásárlásra nem kötelezhetnek, de én még mindig a törvényi vonatkozásra vagyok kíváncsi. Erről tud valaki biztosat??? -
#13 Nem köteles visszavásárolni, ha nem hibás a termék...
A 3 napos szabály nem kamu, ha 72 órán belül meghibásodik, kötelesek ugyanolyan termékre kicserélni
-
#12 *terméket = pénzedet
sorry -
#11 kötelesek visszaadni a terméket, és ne fogadd el ha azt akarják, hogy levásárold. A fogyasztóvédelmi törvényben nincs olyan, hogy "levásárlás" erre 100% ig hivatkozhatsz, múltkor egyik rádióműsorban volt egy emberke aki a fogyasztóvédelmi dolgokról beszélt és direkt ilyen kérdésekre adott választ. Szal pénzt vissza kell adniuk. Legyél határozott, aztán sokat ne vitázz, csak jöjj el. Nem fogja nekik megérni, a sok százezres büntetés a párezres PC játékért... -
n3whous3 #10 Ez kamu, max annyit csinálnak, ha rendesek, hogy levásárolhatja és kész. -
CseNo #9 Visszaadják, ha megvan a blokk, a termék csomagolása bontatlan és sértetlen. Téves vásárlás címén vissza kell venniük, bár kérdés melyik multi.. -
Fidolorous #8 hát pedig a budaörsi auchan ebből a szempontból nagyon szépen teljesít. egyszer egy orion hdready tv-t vittem vissza, mert "túl nagy volt az alap fényereje" (igazából a képminősége se tetszett annyira) és egy fél órás tesztelés után visszaadták a pénzt :) -
#7 mindig ez jut az eszembe róla :D -
#6 Ha nem hibás a termék akkor nem köteles visszavenni.
A 3 napos szabály meg kamu. -
#5 Biztosan vissza kell adniuk, bontott esetén reklamálhatnának, de a normálisabbak ekkor is visszaveszik. Blokk legyen mindenképp nálad, és annak fényében kötelesek cserélni, ha három napon belül viszed.
Nem tudom melyik multi ez, de ezeknél igazából a kasszás nem fog tudni tenni semmit, mindenképp az ügyfélszolgálatukhoz menj, vagy vevőszolgálati pult, mindenhol másképp hívják. Itt előbb segítenek, meg még jobban hat rájuk a fogyasztóvédelemmel való fenyegetés. Az ember azt gondolná, multi, mit neki egy ilyen fogyasztóvédelmis balhé, de mégis félnek tőlük azért. -
Mindenhisztor #4 Tuti, hogy vissza kell adniuk? -
#3 Kötelesek visszaadni a pénzedet három napig, ha nyugtával és bontatlan termékkel rendelkezel.
Fogyasztóvédelem, ill. előtte azzal fenyegetés - ez lehet, hogy gyorsabban hoz eredményt. -
#2 Hívd fel a fogyasztóvédelmet, hogy ilyen esetben mi van. -
Mindenhisztor #1 Üdvözlök mindenkit!
Tegnap vettem az egyik multinál egy PC játékot, még a kocsiba sem száltam be és telefonált a barátom, hogy ő már megvette magának. Én is neki vettem volna, mert megkért rá, de közben ő is meg tudta vásárolni. Rögtön visszamentem a kasszához és elmondtam, hogy egy barátomnak vettem volna a terméket, de közben ő is meg tudta venni, ezért szeretném visszakapni a pénzem, a blokk is nálam volt, de nem cserélték vissza.
Tudja valaki az ide vonatkozó törvényt? Vissza kell fizetniük a pénzt, vagy nem? A vásárlás után kb. 10 perccel mentem vissza. Bontatlan volt a termék és a blokkot is bemutattam, de nem adták vissza a pénzem. Ha 1-2 ezer forintról lenne szó leszarnám, de egy 20-asról van szó...
Tud valaki segíteni?