Áru visszavétele
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Lenne egy történetem (másolni fogom emrt egy topikban már legépeltem) és szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mit lehet tenni.
Tehát:
"Sziasztok visszajött a telefonom szervízbõl!
SEMMIT NEM CSINÁLTAK VELE!
Bevittem azzal, hogy kibilleg a csatlakozó és nem hallatszik a zene. Csak gyári headsettel volt használva elég sokat és zsebben. Mivel elektronikus vagyok láttam a csatlakozót, és tudtam, hogy a fõpanelról leszakadt.
2 hétig ott volt, majd visszaküldték, hogy mechanikai sérülés nem rendeltetés szerû használat miatt. Na most a zsebben fülhallgatóval tartás zenehallgatás közben nem rendeltetésszerû használat?...
Utána is jártam.
Felhívtam a szervízt, aztán kapcsolták az LG HUN kft.-t aztán egy másik szervízt, ahol elmondták, hogy akkoris ezt írják rá (hogy nem rendeltetésszerû használat), amikor a fõpanel károsodik és igazából rendeltetésszerû volt a használat csak annyira drága lenne javítani, hogy nem javítják. Na hopp...
Ezekután felhívtam az LG Magyar KFT.-t mivel azt javasolták, hogy vetessek fel reklamációt. Mivel tudom, hogy rendeltetésszerûen használtam, csak a csatlakozónak (szar dobozolás miatt) vagy 1-2-3 tized miliméter játéka, ezért eltört a lába meg leszakadt a forrszem. Namost mivel tudom, hogy nekem van igazam, ezért felvetettem a reklamációt. 15nap az elbírálás, ha érdekel titeket a fejleményekkel jelentkezem.
Jelenleg nem lhet a cuccot tölteni úgy ha nem fogom a csatit és zenét hallgatni sem."
Na most a kérdés:
Ha az elbírálási idõ 15 nap utána kérhetem, hogy térítsék vissza az árát, ha a 15 nap alatt nem kerestek?
Tehát van jogom ahhoz, hogy árvisszatérítést kérjek?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
.: mobilize.hu :.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Írásban tájékoztatni kell az õket minden internetes kereskedelmi forma esetén megilletõ elállási jogról.
Ezen uniós irányelv által elõírt fogyasztói jog lényege, hogy a fogyasztó nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerzõdéstõl. Ezt a nyolc munkanapot csomagküldés esetén az áru átvételétõl kell számítani. Szolgáltatás esetén a határidõt a szerzõdéskötéstõl kell számítani, de a letöltéses szolgáltatások esetén ennek nincsen jelentõsége, mert az elállási jogot – mint látni fogjuk – e téren nem kell biztosítani. Ha a kereskedõ a fogyasztót nem tájékoztatja az elállási jogáról (írásban), a nyolc munkanapos határidõ három hónapra bõvül.
Csomagküldést érintõ elállás esetén általában a fogyasztó köteles a termék visszaküldésével kapcsolatos költségeket állni, de ezen felül a szabály szerint semmilyen más díj vagy költség fizetésére nem köteles. Legkésõbb harminc napon belül a teljes díjat vissza kell fizetni a fogyasztónak."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nekem ez kissé bûzlik, mert kizártnak tartom, hogy ennyi adattal érvényes szerzõdést lehet kötni akármire. Se egy kézi, vagy akár digitális aláírás.
Meg továbbra is ott van, hogy webshopos rendelésnél, ahol nem nézheted meg az árut él a 8 napos visszavásárlási gari.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
1. nek meg legközelebb ne vegyél másnak semmit saját pénzböl
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Aztán hívtam is õket, aztmondta a faszi, hogy mivel már megrendelték, lehet nem mondhatom vissza, de mivel nem nagy értékû van rá esély hogy jóváhagyja a nemtudomkicsoda. Jóváhagyásról még nem kaptam semmit.(Ezért is telefonáltam)
#67: Olyan életkort ad meg az ember, amilyet akar, ez nem jelent semmit sem.
#1:Ha egy haverod megkér, hogy vegyél meg neki egy 20k-s játékot, akkor elõre kérd el tõle a pénzt...
A heavy cost. I pay it gladly.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Webáruházunk termékeinek zöme rendelhetõ státuszban van, azokat Kifejezetten rendelésre, a termékek befoglalása után a vásárlók igényeinek megfelelõen kérjük be beszállítóinktól üzletünkbe. Ennek megkezdése után visszalépési, visszamondási lehetõségünk a beszállítónk felé nincsen. A webáruházunkban leadott megrendelés a vásárló, megrendelõ részérõl a 2001. évi CVIII. törvény 5.§-a alapján hivatalos, írásos szerzõdésnek minõsül (mely elektronikus iktatásba, nyilvántartásba kerül), mellyel a webáruházban, a megrendelt termék(ek) beszállítására bízza meg a megrendelõ Luxméd Kft.-t, ezzel a két fél szerzõdéses viszonyba kerül egymással. Amennyiben a megrendelõ a kifejezetten számára beszállított termék átvételét megtagadja, ezzel szerzõdésszegést követ el, mely békés rendezésére mindenképpen lépéseket teszünk, ennek sikertelensége esetén jogi úton érvényesítjük a megrendelés teljesítését.
ami igen értelmes hozzászólásodat illeti:
pont leszarom hogy mi van odaírva az üzletszabályzatába, elég a törvényt ismerni, ha annak nem felel meg, kitörölheti vele a seggét. nehogymá egy üzletszabályzat felülírjon törvénykönyvet mert behugyozok (jaj, elnézést, még a végén ez is elpityeredésre késztet, korrigálok) - bepisilek. és nézz utána mielõtt osztod az észt a törvényi szabályozásnak. mindenki jobban járna.
MJ rulz Pink Team The Only One
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
azzal, hogy pultból kihúzással fenyegetted, és visszavetetted vele az árut, amit nem lett volna köteles visszavenni, simán ez alá tartozol - ha rendõrt hívnak, lehet, hogy meglepõdtél volna.
és a legfõbb gond, hogy te is elhiszed félig-meddig, hogy kemény vagy...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MJ rulz Pink Team The Only One
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."