90
-
WorldTorrent #10 csak aki eddig azt sem tudta mi az a bongeszo az telepitesnel tuti az E betut fogja valasztani:D a tobbi azt sem tudja mi -
#9 Én azt akarom, hogy Paint helyett választhassak Photoshop CS4 Extended-et, Passziánsz helyett pedig CoD 6-ot. Amíg ezt nem adja meg a Microsoft, addig visszaél a hatalmával!
...ja, hogy eddig is választhattam, ahogy böngészőt is? Akkor mire ez a hiszti?
-
#8 Tegnap raktam fel az Operát (sok-sok év FF után), eddig sokkal gyorsabb, mint a FF. Nem is értem, miért ez a nagy hype a FF iránt:) -
#7 Az FF és a Google is beállt melléjük úgy mellesleg.
Amúgy ki fordította a szövegeket? FF már megint a marketingbullshit, kb azt sugallja hogy a többi böngésző egy trójai, ami átveszi az irányítást a géped felett, nem mellesleg az eredeti szöveghez semmi köze nincs a fordításnak. -
pixx #5 Nem is kell, csak az Opera rohant a bíróságra, és szívatta az MS-t, hogy miattuk egyenlőtlen a verseny, mert folyton, csak explorer nyomja az MS. Emiatt lett a döntés, hogy valamit csinálni, kell az MS-nek.
Persze ettől az Opera számai nem fognak növekedni, mert mostanra, úgy néz ki, hogy az FF lesz a nagy szörny, és az ellen nem tud semmit tenni az Opera... -
Reg5 #4 Nyilván nem egyik napról a másikra lesz érezhető a változás, de szép lassan fog az látszani. -
#3 Szerintem aki váltani akart másik böngészőre az már megtette magától... Nem várok ettől földcsuszamlásszerű átpártolást egyik böngésző irányába sem. -
#2 GG jó ajánlást kapott, gyors... nesze használd:D meglepő módon nincs agyon fényezve az IE, és a GG-t leszámítva elég korrekt a marketing duma a többinél is. Lehet jönni szidni az ms-t mert, még így is lesz elégedetlen ms hater:D -
WilliamMcKinley #1 No, ez jó!