1575
-
#655 na, magyarázd el, amikor a lemezen is ott a tartalom, készen és csak egy 20kbyte-os engedélyező fájlért fizetsz, az mitől "így képzelték el"
vagy inkább ne reagálj és nem ásod magad méllyebbre ;) -
mester1987 #654 Nagy kár érte, pedig azért volt egy csöpp remény, nade még a PC-s odébb van.
Ha nem is taktika terén de mondjuk egy Advanced Warfighter-rel felér?
Szerintem az nagyon el lett találva (belevéve, hogy 2006-ban az elsők között levő látványosabb fizikai támogatást nyujtó játék) -
#653 Hát jobbat vártam.A max payne 3 ban kb többet kellett taktikázni mint ebben.
Grafika néhol elmegy néhol pedig átmegy kb ps2es szintre.
Talán az egyetlen pozitivum a fegyverösszerakosdi,de ezt az sem menti meg.
Egy jóindulatú 70%-ot adok neki.
Pedig trailerek alapján kimondottan jónak tünt. -
#652 A poén, hogy a PC-s is júliusban fog megjelenni :( -
#651 Amire te gondolsz hogy a DLC benne van ritkábban van, azt se lehet eldönteni, mert az sem feltétlen kivágás, ezt csak sejtitek, ezt az tudhatja akik először megtervezték a játékot. -
#650 asszem nem vagy képben :)
tehát, az adott tartalmat kiveszik a teljes játékból, letiltják és megjelenés után dlcként "visszakapod". nagyon gyakori eset, rengetegszer kilóg a lóláb.
gta4 tényleg a másik jó példa! sőt, számomra a legjobb, azokat meg is vettem :) -
#649 GTA 4-et még megemlíthetjük. -
#648 Miazhogy az eredetiből kivágott.
Nem vágnak ki semmit sehonnan.
Te összekevered azt mikor egy külön csapat a játék kiadása előtt elkezd DLC-ket gyártani, azt nem kivágják.
Amikhez nincs DLC azok a játékok sem hosszabbak vagy tartalmasabbak. -
#647 állítólag annyira nincs benne olyan nagy pénz... szal nemértem a politikát -
#646 a dlc általában az eredeti játékból kivágott tartalom, nem pedig extra cucc
nincs minek örülni, a dlc = lehúzás. rdr az üdítő kivétel, az eddigi legalja pedig a dirt3 volt -
#645 Tudom kevés a jó példa erre.
De egy példaértékű játék pont erre az RDR.
Na ott igen, ott azt mondom hogy megért minden FT-ot a cucc.
Aki végigvitte a sima RDR-t, utána jött az Undead Nightmare, ami szerintem volt vagy 15 óra...érted 1 DLC 15 óra.... -
#644 Meg azért sokan ám velem együtt örülnek is ha támogatva van egy játék, most nem fegyver meg skin dlc-kre gondolok, hanem mondjuk multi pályák, vagy single részek...
Hogy ha végigvitted a játékot, a dlc-be kaphatsz még a story-ból... -
#643 a dlc-ben van a pénz, így persze, hogy csinálják...nem túl meglepő :D -
#642 Apa kezdik ők is! -
mester1987 #641 Jaja, az kaffa volt. -
#640 azért graw-al a 7900gs-en egész jól elvoltam ... -
#639 Azt azért ne kiabáljuk el!:) A graw is úgy jött ki, hogy csak a 8800gtx vagy melyikkel bírt annak idején menni maxon!:D -
mester1987 #638 Mondjuk mily érdekes, hogy a Ubisoft manapság nem liszencel sok grafikus motort, mindig sajátja van. -
mester1987 #637 Gépigénye se lehet... -
#636 Nem világmegváltó a grafika de majd a hangulat kárpótol! -
#635 Fészbukosok láthatják a pc-s képeket, majd ha belebotlok más oldalba (vagy valaki más) majd berakom!:) -
#634 bent meg asztalon... -
#633 Kint van konzolon -
Tomy Lee #632 Akkor eltévedtem,elnézést:/
-
#631 Az a Ghost Recon Online lesz! -
#630 a future soldier eredetileg sem volt az...készül egy másik játék is pc-re, na az lesz f2p... -
Tomy Lee #629 Most mégse F2p lesz a játék?Eddig úgy tudtam az lesz most meg látom,hogy meg kell majd venni. -
#628 bannernak? -
gstup #627 Köszönöm. -
#626 a zene -
Tomy Lee #625 Nagyon várom már!
Valami banner jó lenne ide. -
gstup #624 Nice.Milyen zene szól alatta?Tudja valaki? -
Spartan117 #623 Ez után a launch videó után, még nagyobb késztetést érzek hogy előrendeljem a játékot! Valahogy egyre jobban tetszik ez nekem! -
#622 Launch video
-
-
#620 -8 hsz ;) -
Ulthane #619 Ghost Recon: Alpha rövidfilm
Ez állatra sikeredett! Tűkön ülve várom a játékot. :) -
#618 Szerintem lenne azért igény rá, bár kétségtelen, hogy valószínűleg nem döntene bevételi rekordokat. -
#617 Szerintem azért, mert ott mások az elvárások! Látod, hogy az átlag nép beéri valovilággal és hiradóval! Meg legyen fészbuk a telóján! Arra elég is a hálivúdos produkcijó! -
#616 Miért nem tudnak ilyen filmeket csinálni Hálivúdban is? Komolyan mondom a legjobb akció amit hosszú ideje láttam.