Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
- MW2 Ghost karaktere
- Splinter Cell: conviction mozgásrendszer, célkijelölés stb.
- MW3 afrikai küldetés
- GeoW fedezékrendszer
dehát a 'JÓ'-tól nem szégyen 'lopni' :)
egy dologról nem beszélt: lesz-e OFFline coop?
Just do it :)
de aztán rájöttem, hogy ez akkor nagyon gáááz, ha DEBIL lesz az enemy AI
ha lesz részükrõl csapatmozgás, taktika, fedezék, halálpontos lövések nehézségtõl függõen
akkor a GRFS egy TPS Crysis lesz
már pedig a Crysis az JÓÓÓÓÓÓÓÓ :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Ghost Recon: Future Soldier 10-15 évvel a legutóbbi Advanced Warfighter eseményei után játszódik, mikor a Ghost csapatot azzal a feladattal bízzák meg, hogy semlegesítsenek egy ultranacionalista szervezetet, melynek sikerült elrabolnia az orosz elnököt.
A feladat nem egyszerû, de szerencsére a csapat oldalán állnak a közeljövõ hadviselésének legmodernebb vívmányai, melyek között láthatatlanná tévõ álcaruhát, páncélozott robot segítõtársat, illetve egy lábra erõsíthetõ, külsõ csontvázat találunk, amely amellett, hogy lehetõvé teszi az eddiginél jóval több felszerelés cipelését, jelentõsen változtat a megszokott játékmeneten is. A kiegészítõvel ugyanis sokkal gyorsabban tudunk futni és magasabbra ugorhatunk, lényegében tehát igazi szuperkatonaként viselkedünk a harcmezõn, ám a csapatunkra még így is szükségünk van. A fejlesztõk ezért a teljes kampány során biztosítanak számunkra egy négy fõs kooperatív módot, melyben ugyan nem osztogathatunk parancsokat, de a különbözõ kasztoknak nagy szerep jut elsõsorban a bónuszaiknak (a mesterlövészek szívverés érzékelõt, a kommandósok vállról indítható rakétákat, a felderítõk pedig egy láthatatlanná tévõ köpönyeget kapnak) köszönhetõen, melyek megfelelõ kihasználása kulcsfontosságú szerepet játszik.
A program Xbox 360-as változata kinectes támogatással is fel lesz vértezve: fegyvereinket "kézzel" szerelhetjük szét és össze, továbbá a hangfelismerésnek hála szóban is adhatunk parancsokat.
kiálljon és elmondja ezt
Nekem nagyon bejön ez a videó, tuti vétel lesz ez a játék! :)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amíg sok ember képes fizetni (márpedig mindig lesznek olyanok) egyetlen egy játékbeli + tárgyért vagy akármiért addig lesznek.
Ott van most is a GCI ami alighogy kijött 11 euroért dobálják de már 34 euro értékû kieg van hozzá.
De engem nem érint én biztos nem fizetek + tárgyakért!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
BiA HH szerintem a mai napig a legjobb VH-s játék.
Driver nagyon nem jött be nekem.Splinter sose volt kedvenc.
többivel teljesen egyetértek.
Fallout 3 + NV amiben volt munka doszt.Szerintem.
-Driver: San Francisco
-Brothers In Arms - Hell's Highway (a szinkron + 1 kontra)
-Splinter Cell sorozatok a 3. részig
-Ghost Recon: Advanced Warfighter (a második része nekem már "steril" volt)
-Call of Juarez (a hangulat, a történet, a grafika szinte tökéletes)
-Far Cry (ill. Far Cry 2 persze, ha van türelmed)
-Rainbow Six sorozat (fõleg a Vegas 1. része történetileg nagyon ott volt, csak kár, hogy ez a grafikára nem mondható el)
-XIII
-Cold Fear
-Resident Evil 4 (ami igazából CAPCOM lenne, de PC-n Ubisoft intro van)
-Wheelman (ami igazából Midway lenne, de szerintem felvásárolta a kiadási jogokat az Ubisoft)
A szimulátorok és az esetleges RPG-k világáról nem nyilatkoznék, mert nem a stílusom :)
1) Silent Hunter 3 (+ GWX mod)
2) Splinter Cell: Chaos Theory
+1 Far Cry 3 (remélem) - coming soon
:)
Különben is, hálásak lehetünk, hogy életben tartották az ubit a pc-sek (még eleinte)! Nem? De! Naugye?:P