1575
-
#695 Véletlenül sem lovagolok, csak nem láttam hogy mit írtál mert utána frissitett az oldal, de vedd sértésnek ha gondolod. :) -
#694 Konzolra nincs is warez, vagy legalábbis elenyésző. Nem tudtad? -
#693 Fedezéket azt kell használni azzal nincs gond mert itt pillanatok alatt leszednek ha nem használod magyarul KÖTELEZŐ mert anélkül 2 másodpercenként halsz (legalábbis közepes "veterán" szinten)
Debil az AI.Észrevesznek akkor jelzi csíkkal előbb fehér aztán piroslik hogy mennyire látnak.Kb arcába vagyok már és nem jelez simán le lehet szedni őket.
-
gosumofo #692 Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier.XBOX360-iMARS
rohadék konzolosok már warezolják -
#691 az a gond, hogy lehet rambozni? valami konkrét példát irj pls! :)
-
#690 Nem vezetek meg senkit! Lassan a végén járok már a gamenek és azzal hogy egy "Max Payne 3"-at hoztam fel taktikázásnak azzal mindent elmondok mennyire nyomorék lett ez a játék.És képzeld nem easy-n nyomom.
GRAW 1-2 jobbak voltak szerintem.
NFOhup forumába is bele lehet olvasni ott se nagyon írtak róla jót! -
#689 ha a játék többi részével EGYÜTT készül valami, akkor az a játék része
ha a játék kiadása UTÁN készül valami, az lehet esetleg valódi extra tartalom -
#688 igen be is ismertem a tévedésem... ha szeretnél ezen lovagolni nyugodtan, de az üzletpolitika rész teljesen igaz és szerintem nem a mi látókörünk szűk... de ez már kezd személyeskedésbe átmenni.
különben ha megnézed a játékokhoz sokminden adott előre csak bele kell pakolni a dolgokat, nem azt mondom hogy ez nem időigényes,
de amit a dlc-kkel kapcsolatban írtunk az teljesen igaz, az meg hogy te ezt nem látod be nem a mi bajunk
részemről én is befejeztem ezt a témát... -
#687 Egy költő veszett el benned. -
#686 Persze szük látóköröddel le vagy ragadva egy pókhálónál, de tovább kéne nézni van ott még más is. :) -
#685 "most se több 1 játék fejlesztése mint régen,"
Nana...asszem olvasni kell a híreket, de ezt a szemeddel is észreveheted, ha valami részletesebb szebb, az bonyolultabb, illetve több munka!!!!
1 játékot 20-30 fejlesztőcsapat csinál akár. -
#684 ez mondjuk igaz :) -
#683 Értelek, mutass bizonyítékot hogy ha nem léteznének DLC-k akkor a most DLC név alatt futó dolgok benne lennének alapon is.
Ha megmutatod bebizonyítod akkor oké addig minden csak elmélkedés és szubjektív vélemény.
Nem kötelező belemenni a sok marhaságot megvenni pluszban én sem veszek ilyeneket, de ez nem egyértelműen bizonyított hogy a játékokban amúgyis benne lenne..
Szóval ezzel én zárom is a témát részemről. -
#682 "most se több 1 játék fejlesztése mint régen"
na azért ez súlyos tévedés :) ma nem ritka az 50-100 millió dolcsiból készülő játék, korábban volt h egy játékot 1-2 ember megcsinált 1-2 hónap alatt -
#681 tuuudom, szerinted fizix nélkül nem fért bele a pókháló a gépigénybe :DDDDDDD -
#680 most se több 1 játék fejlesztése mint régen, egész egyszerűen kell a bevétel, ez egyszerű üzletpolitika, majd egyszer megérted -
#679 A Physx-el meg igen az extra ficsőr.
Mivel a játékot betervezték valamilyenre, hogy adott konfigon elfusson.
És a többi effektet ha nem a vga venné a vállára akkor az nem lenne.
Mivel a VGA + erőforrást jelent, ezért amit az generál az csakis extra lehet, hiszen megoldhatták volna aapon is csak éppen MÁS EFFEKT VAGY FÍCSÖR róvására!
Kápise. De szomorú hogy ezt még máig nem értik az emberek. -
#678 hihetetlen, hogy valaki nem érti a különbséget, mit jelent az, amikor egy játékhoz UTÓLAG(!!!) készítenek extra tartalmat és azt, amikor egy játékból megjelenés előtt KIVESZNEK tartalmat és azt adják el mint "extrát"
bár, annyira mégse hihetetlen, hiszen a rendszer működget, biztos van pár birka aki benyalja a propagandát... kell lennie.... -
#677 megcsinálták a játékba, ezért is van ott a lemezen. akkor csinálták mint az összes többi tartalmat. aztán a kiadó ugy dönt, hogy "ezt meg ezt majd csak dlcként adjuk oda" és készvége
-
#676 persze és a pókháló is extra, plusszeffekt a batmanban :DDD
te állandóan fordítva ülsz a lovon... -
#675 Nem kell ecsetelni értem én hogy rövidek a játékok, de ti nem értitek, azt mutassátok meg mi a bizonyíték hogy az a DLC benne lenne a játékban alapból ha nem léteznének DLC-k.
Nem érted mit írok, régen egy szar játéknak elég volt pár hónap idő fejlesztés, mostaniaknak ha tartalmat akarnak akkor idő kell.
Vagyis egy 1 évenként cirkuláló játéktól ne várjatok sokat.
Vannak játékok amiket több évig csinálnak SOK fejlesztőcsapat nah azokat meg lehet nézni.
Vagyis ez csak egy feltételezés hogy ha nem direkt dlc-t akartak volna a fejlesztők akkor is világrajöttek volna a mostani DLC-k.
Akkor neki sem álltak volna, mert nem ismerték volna hogy mi az a DLC.
Vagyis míg nincs rá bizonyíték addig cálfolva van.
Egyedül az Assassin Creed 2-nél volt ilyen, ahogy tényleg a fejlesztési idővel hogy ne csússzanak meg 2 scene-t utolag adtak ki DLC-ként. -
#674 nem kellett előrendelni feltétlen, pont ezért írtam ezt példának...
boltokban lehetett kapni egy darabig a megjelenés után annyi hogy aki boltban vette előrendelés nélkül nem kapott hozzá fém dobozt...
de hogy jobban értsd mit akarunk elmagyarázni: megveszed a játékot dlc-vel mindennel felrakod játszol vele de nem az igazi aztán egy hónap múlva benyögik hogy itt a dlc hozzá, megint kifizetsz valamennyi pénzt és kb egy kódot kapsz amit beírsz és fel van oldva az amit már egyszer megvettél csak eddig nem volt elérhető és nem volt az igazi a játék nélküle...
anno ott voltak a kieg lemezek pl MoH:AA-hoz na az tényleg adott pluszt, vagy CoD1+UO az is sokat dobott az élményen és az nem is volt akkora lehúzás mint ez a dlc biznisz, de most a Fallout-okhoz is dlc-k voltak, de azok sem voltak igazán lehúzások mert az alapjáték teljesen játszaható volt a dlc-k nélkül is. -
gosumofo #673 itt arról van szó hogy átutalsz-e egy cég számlájára még több dollárt azért, ami elkészítése nekik nem volt különösebb befektetés, vagy nem -
#672 Nem!
Te nem érted ha nem terveztek volna DLC-ket akkor a DLC fájlok eleve nem is lennének a lemezen!!! -
#671 Ennek semmi lényege nincs. Ez full logikus. Ha előrendeled kapsz extra ajándékot ennyi ez nem bizonyít semmit. -
#670 Miért lyukas és félkész?
Mert kapkodnak, 1 vagy félévente kiadnak 1 játékot, annyi idő alatt képtelenség egy hosszabb hangvételű játékot csinálni, nézd meg a nagyokat, ott hogy az alapjáték mennyire tünik gyenge eresztésnek.
PL nézd meg konzolokra GT5 és Forza hány évig készültek, és ott aztán DLC-k is vannak, de még nem panaszkodott senki hogy maga az alapjáték mintha csonka lenne.
Szóval kevés időt szánnak a játékokra ennyi. -
#669 áhhh mindegy inkább nem próbálom megmagyarázni...
pont emiatt a felfogás miatt éri meg ez a dlc hülyeség a kiadóknak... -
#668 te nemérted. ha nem terveztek volna dlcket, akkor MINDEN lemezen levő tartalmat megkaptál volna a játék áráért. -
#667 erre egy jó példat a BF3 aki megvette a limitedet 10eFt-ért annak ott volt alapból a Back to Karkand dlc, aki nem tudott limitedet venni csak alapot az is kifizette a 10eFt-ot és majd újabb 4-5 ezret a dlc-ért amiben volt 8 fegyver amiből 2-3 kapásból használhatatlan plusz 4-5 pálya, viszont az a 5-6 fegyver ami benne van erősen jobb mint az alapok... -
#666 Nem kötelező mint írtam. -
gosumofo #665 nem kötelező, csak egy lyukas félkész játékod van nélküle, nem tudsz a barátaiddal játszani, hátrányba kerülsz mert nincs meg a fegyver amit ad stb
egy tökéletesen felépített átbaszás a DLC biznisz, sikerült vele megduplázni sok játék árát. -
#664 Pont ezért szemétség amit csinálnak a dlc-kkel, sok játéknál ott van a lemezen fel is rakod és majd ha kifizetsz érte 4-5eFt-ot az alap 10-12eFt-os ár mellé akkor használhatod azt az 1-2 plusz pályát vagy fegyvert ami a nagy dlc-ben van, ez az igazi lehúzás. -
#663 Akkor úgy mesélem hogy értsd, ha nem terveztek volna DLC-ket az a + nem lenne alapon ott, vagyis az alapjáték akkor is ugyanannyi lenne.
Valamint nem értem a problémát a DLC-ket nem kötelező megvenni. -
#662 áhá, szóval szerinted a játákban már meglevő, de oda nem adott tartalomért fizetni jó, mert nem kell legalább letölteni :DDD
milyen fasza lenne, ha 5 ezerért csak a lemezt kapnád, és az EGÉSZ játékot meg kéne ujra venned... de legalább nem kéne letölteni - LOL! -
#661 Bocs de ezt határozottan cáfolom, ha még nem az agyatlan MP3-at említetted volna akkor oké, az más dolog hogy valaki rányom az EASY-re és nem használ semmi taktikai elemet kiegészítőt, persze EASY-n lehet futni azt összevissza lőni.
Szóval nehogy itt valakinek ezt komolyan elmeséld mert eléggé megvezeted őket ezzel....:D -
#660 Nem a 20k-ért fizetsz ne égesd már magad, annyi az egész hogy nem kell utólag töltögetned, és ez csak NÉHÁNY JÁTÉKBAN VAN. :) -
#659 Nagyon adja -
#658 -
#657 Mástól, bár nem túl bőbeszédű!:) -
#656 random ember leírja, h neki nem jött be, erre te "kár érte"? :D
neked minden random emberrel megegyezik az ízlésed vagy csak grebberével? ;)))