2126
Új licitálós oldal
  • szee
    A [email protected] - nak.

Én nem megyek se rendörségre sem bíróságra.
  • szee
    Kérem válaszoljanak !!!

Választ nem kaptam a 8. levelemre sem, ezért szépen kérném Önöket, hogy az átutalt összegeket utalják vissza !

Ez a 9. levelem, többet nem írok az embereim megkeresik magukat a ..............

Üdv és jó egészséget.

Tc.

Tisztelettel érdeklődnék a Sennheiser vezeték nélküli fülhallgató iránt amit 2010.dec.29-én nyertem.
    És a rengetek maradt kredit után (1600 a családban).

Várom megnyugtató válaszukat.
  • cell01
    Hova tüntetek???
    Ennyi volt a felháborodottságotok???
    Én még mindig nem akarom annyiba hagyni!
  • 10S
    Szerintem se. Ezek az oldalak mind ugyanúgy működnek. Amíg működnek.
  • cell01
    Nemrég volt egy másik oldal is "origolicit", Erről tud vki vmit???
    Ők is eltüntek!
  • cell01
    Ha vki jogi utra viszi a dolgot, akkor beszálok. Többen kevesebbért talán el tudunk érni vmit.
  • cell01
    Egyébként legalább ilyen helyzetben ne ajánlgasson senki semilyen más oldalt. Még 2010 februárban nekem se volt gondom a yoodlival, nyertem is és meg is kaptam. Most meg........
  • cell01
    Sziasztok! Mivel nekem is sok maradt benn, ezért én se akarom hagyni a dolgokat. Szerintem ,ha van vkinek jogi kapcsolata kérdezze meg, mit lehet tenni ilyenkor. Ha a kft-t nem is lehet számonkérni, a csalás gyanúja (dec-i kredit akció) szerintem nagyon nagy és a tulajnak el kell számolnia.
  • kotroervin
    Sziasztok! Ha már így alakult, ajánlom figyelmetekbe a youwin.hu-t. Hasonló, viszont korrekt működés, és ügyintézés jellemzi őket. Nekem bejött
  • zohanna
    Hát igen!
    Azért Ők korrektebb módon fejezték be!!!!!!!!!!!!

"Tisztelt xy!

A xxxxxx.xx oldal hétfőn (2010. október 11-én) az utolsó aukció befejezésekor felfüggeszti működését.

Az APEH SZJ megítélése szerint ez a fajta játék szerencsejátéknak minősül. Más országokban erről nem így vélekednek, de mivel Magyarországon élünk, így nincs mit tenni, engedelmeskedni kell a hatóságoknak, ezért hétfőn az utolsó aukció lezárulta után nem indítunk több árverést.

Mielőtt azonban végleg bezárjuk az oldalt, a hozzá méltó módon szeretnénk elbúcsúztatni, ezért egy nagy akció keretében, vasárnapig mindenkinek dupla krediteket írunk jóvá. Ezen felül a hátralévő időszakban aukcióra bocsátjuk azon termékeinket, melyek még elérhetőek, így sokkal több aukció lesz, mint amit eddig megszokhattál.

Használd ki ezt a lehetőséget, mert most a legnagyobb az esély, hogy a Tiéd legyen valamelyik termék. Ha még nem nyertél, akkor most itt van a legjobb lehetőség.

Egy úttal arra is szeretnénk kérni, hogy annyi kreditet vásárolj, amit hétfőn az utolsó aukció lezárultjáig fel is használsz. A megnyert termékeket természetesen kiszállítjuk attól függetlenül, hogy az oldal már nem fog működni.

Üdvözlettel:
    xxxxxx Team"
  • 10S
    Emberek! Komolyan nagyon sajnálok mindenkit, de ezt, amióta volt ősszel az "ügyünk", azóta lehet tudni, sejteni, csak az ideje volt kérdéses. Itt, a fórumon is többször, többen leírtuk, hogy ha valakinek játszani támad kedve, az óvatosan tegye. Nagyon bízom benne, hogy rendezni fogják a pénzek sorsát /kreditvisszatérítés, kiszállítás/, de ezzel kapcsolatban sajnos szkeptikus vagyok. Ha bárkinek tudok segíteni, igyekszem - ahogy eddig is - hetente párszor felnézni ide. Nekem szerencsére nincs bennragadt pénzem, de egy barátomnak, aki szintén beleesett az őszi "szórásba", van még bent vagy 200 kreditje.
  • zohanna
    Én ugyanazt a levelet kaptam meg mint magus.
    De ez nem nyeremény tv! Teljes árat fizettem érte, mi az, hogy nem tudják, hogy mikor szállítják???????????
  • lehetetlen
    Hali
    Nekem nov30-a óta nem küldik a 3d-s tvt azt írták hogy nem tudják mikor szállítják. Nagyon kivagyok ezzel az infóval segítve.Szerintem mindenki ihatja a hidegvizet amegnyert termékeire és irány a rendőrség. Decemberbe kiszórták a sok félárú kreditet hogy legyen egy kis bevétel most meg bezárják a boltot miez ha nem szándékosság. Már novemberben tudhatták azért nem szállítottak.December óta meg egyszerűen nem is válaszolnak az emilekre.
  • magus1
    Én ezt kaptam ma válaszként:

Kedves Felhasználónk!

Szeretnénk Önt tájékoztatni a Yoodli.hu kapcsán kialakult helyzetről:

Igyekezetünk ellenére sajnos az oldalt jelen formájában nem tudjuk tovább üzemeltetni, a korlátaink határát elértük.

Folyamatosan keressük annak a lehetőségét, hogy hogyan működhetne tovább az oldal, és tárgyalunk partnerekkel ennek lehetőségéről, amely megoldást adna a kreditek felhasználására is.

Sajnos vannak termékek, amelyek kiszállítása elhúzódott, de próbáljuk ezt orvosolni, és amint lehetőségünk van rá, a terméket küldeni fogjuk, ez azonban sajnos elhúzódhat.

A kialakult helyzetért megértésüket és elnézésüket kérjük.

Mondjuk ettől nem nyugodtam meg!
  • magus1
    Hali!

Meg kell keressem a telszámot,de ha meglesz felteszem ide még ma este.

Üdv
  • zohanna
    Valaki kapott meg valamit mostanában?
  • szee
    Nem kaptam, írtam de nem is válaszoltak.
  • zohanna
    Kaptál értesítést a fejhallgató szállításáról? Nekem csak egy erősítsem meg a vásárlást emailt küldtek semmi mást és két hete nem hajlandók válaszolni egy levelemre sem.
  • zohanna
    Képzeljétek a facebookról is törölték magukat!
  • szee
    Sziasztok!

Nekem 1600 kredit és egy dec.29.-én nyert fejhalgató, ezt biztos nem hagyom !
  • zohanna
    Sziasztok!
    Ezt nem hagyhatjuk ennyiben! Nekem konkrétan egy teliáras 279.000 tv, egy 27000 fejhallgató és 1300 kreditem áll bent. A szállító cég telefonszámát meg tudnátok adni? és senki nem tud semmi elérhetőséget?
  • molnartomi
    Sziasztok.
    Szerintem senki nem fog kapni semmit. Se árut se pénzt vissza. Szépen eltünnek aztán kész. Azért is rossz mert Kft. Én is ihatok hidegvizet az árura.
  • magus1
    Sziasztok!

Nekem megvan egy ottani vezető mobilszáma, érdemes lenne megkérdezni kaptak e kiszállítási megbízást tőlük!
    Egyébként kva nagy gáz van.
  • atonika
    Szia!
    ROYAL-SPRINT Kft
    Az előzőekhez:
    Tegnap még ahogy láttam teljes gőzzel ment a licitálás, és semmilyen jelzés nem utalt a bezárásra.
    Tavaly valamikor októberben a BidKingről -ahova be voltam reggelve, de soha nem játszottam- egy héttel előre küldtek E-Mailt, hogy az APEH miatt bezárás lesz, mindenki csak annyi kreditet vegyen, amit egy hét alatt el fog költeni, ezt elősegítendő, sokkal több aukciót fognak indítani.

• babzsak1
    Sziasztok!
    Tudja esetleg valaki, hogy melyik futárcéggel szállíttattak eddig? Már ha szállítottak egyáltalán!?!?
  • bub01
    Itt volt az ideje.
    Elég sokat küzdöttem a hatóságokkal, hogy egy ilyen egyértelműen csaló oldal miért működhet, végre látom van eredménye is. Nem hinném, hogy az én jogi hercehurcám miatt zárták be, de azért belül valahol remélem sikerült elősegíteni.
  • magus1
    Hali Mindenkinek!

Ha valaki nézte már ma az oldalt minden kételyt eloszlatóan vége a Yoodlinak. ha kiszállítják a megnyert termékeket, akkor korrekt lezárás, egyébként meg nem tudom mit tudnánk velük kezdeni, illetve a sok felhasználó a bentragadt pénzével.
  • bub01
    Van-e még valakinek baja velük kérdésre, már nincs.
    Lopnak csalnak hazudnak, és ennyi szerintem.
    Ez egy erősen irányított szerencsejáték.
  • zohanna
    Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy valaki kapott -e meg mostanában terméket? Mennyit várt rá? Én december 29.-én voltam kénytelen telibe megvenni egy tv-t és egy fejhallgatót, mert automatán egyszer csak leállt a licitálásom pedig volt még 570 kreditem és ár maximumnak is jóval magasabbat állítottam be, szóval itt úgy gondolom, hogy csalás történt. írtam a yoodlinak, de meg próbálták magyarázni. Azóta vagy 10 levelemre nem válaszolnak, bent áll a pénzem kreditben illetve a termékek árában és most úgy gondolom, hogy inkorrekt társaság. Ha a héten nem jelentkeznek a PSZÁF-hoz és a rendőrséghez fordulok. Van még valakinek gondja velük?
    A Tv2-ös barátom is kapna a sztoriért, ha nem lesznek korrektek én megcsinálom nekik az ingyen reklámot. Szívbeteg vagyok, napok óta nem tudok aludni, csak az jár a fejemben, hogy átvágtak.
    Mi a véleményetek? -ja és Székesfehérváron nincs is az inkubátorházban irodájuk mint ahogyan hirdetik csak egy postaládát bérelnek.
    Se telefonszám, sem telephely. Mi ez, ha nem csalás?
  • 10S
    Szia. Igazán nincs mit.
  • babzsak1
    Huhh!!
    Kedves 10S!
    Köszönöm válaszod!
    Valamilyen szinten megnyugodtam. Tehát akkor csak türelem, türelem, türelem.....
    Még egyszer köszönöm, és én is Minden Jót Kívánok Neked az Új Esztendőre!!
    babzsak1
  • 10S
    Szia.

Ne aggódj! Sok mindenben nem tartom korrektnek a céget, de ezt ki fogják szállítani. A megerősítésedre nem fognak (nem szoktak) újabb választ küldeni (főleg nem az ünnepek alatt), hanem majd kapsz egy hívást vagy sms-t (a futárcégtől), hogy másnap szállítanak. Amúgy is 15 (munka)napjuk van a szállításra, de először mindig a nyertesnek szállítanak, és csak utána a teljes áron vásárlóknak.
    Szóval, a leírtak alapján még várhatsz nyugodtan 2-3(-4) hetet, meg fog jönni a tévé.
    Remélem, megnyugtat a válaszom.
    Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
    10S
  • babzsak1
    Kedves "Régi motoros" fórumosok!
    A segítségetek szeretném kérni! Illetve kíváncsi vagyok a tapasztalataitokat illetően.
    Nem rég (egy hete) megvettem teli árban egy TV-t a Yoodli.hu-n. Eddig egyetlen e-mail-t kaptam tőlük, hogy erősítsem meg a vásárlási szándékomat. Ez meg is történt egy válaszlevél formájában, de arra még mindig semmi reakció.
    Kérem, aki már vásárolt tőlük, írja meg, hogy kiszállítják-e az adott terméket és hogy normális e ez a hosszú csend, ahhoz képest, hogy a Yoodli Support választ ígér legfeljebb 24-48 órán belül?
    Érdemes-e még türelmesen várnom, vagy jobb, ha már most felkeresem az ügyvédemet? (mert ennyi pénzt biztos, hogy nem fogok csak úgy veszni hagyni)
    Segítségeteket előre is köszönöm!
    Üdv.: babzsak1
  • YoodliHu
    Kedves Felhasználóink,

Szeretetben Gazdag Kellemes Ünnepeket és Sikeres Boldog Új Évet kívánunk!

Köszönettel:

Yoodli Kft.
  • szee
    Nzoltan02 !

http://href.hu/x/79xx
  • Nzoltan02
    Hi!

Nem csinálok belőle titkot, 29-ért sikerült megnyernem az utalványt, előtte az xBox gamepadot is gyakorlatilag teli áron vettem.
    Szerintem nem rossz a stratégiám...
    Sztem abbahagyom, mert ugyanolyan lehúzás, mint a yoodli.
  • Nzoltan02
    Hello szee

Épp most is küzdök az OMW-nél...kíváncsi leszek a végeredményre....
  • szee
    Nzoltan02 !

Probálgatom, de csak vesztek !
  • Nzoltan02
    Hello!

Licitál valaki a tutilicit.net-en?
    Vagy tud valaki valamit az oldalról?
  • 10S
    Köszönöm, én is meg voltam vele elégedve, kár, hogy igazán nem nagyon tudtam belőle profitálni. :( Ami "nagyobb" nyereményem volt (mosógép + hűtő), azokat az öcsémnek nyertem, illetve nem szállították ki. Mondjuk a kisebbek (kenyérsütő, médialejátszó, varrógép) is megkönnyítik azóta az életünket (boltban május óta nem vettem kenyeret).