Yoodli
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Most már annyi félét olvastam itt, hogy meg kell hogy kérdezzem. Jan. 7én nyertem egy terméket és nem tudom, hogy várjam-e vagy inkább a pénzemet egyem meg, dugjam fel magamnak, égessem el vagy adjam egy homeless-nek az aluljáróban??? Tapasztaltak véleménye nagyon érdekelne.
Köszi szépen.
Most már annyi félét olvastam itt, hogy meg kell hogy kérdezzem. Jan. 7én nyertem egy terméket és nem tudom, hogy várjam-e vagy inkább a pénzemet egyem meg, dugjam fel magamnak, égessem el vagy adjam egy homeless-nek az aluljáróban??? Tapasztaltak véleménye nagyon érdekelne.
Köszi szépen.
8000 Székesfehérvár, Seregélyesi utca 113.
Itt cssk egy Pf. van vagy volt.
Itt cssk egy Pf. van vagy volt.
Szee
Lehet hogy nem jó helyen nézted
E-cegjegyzek.hu minden rajta van.
Lehet hogy nem jó helyen nézted
E-cegjegyzek.hu minden rajta van.
Köszönöm, elkezdtek szállingózni az e-mailek. Vmi olyat mondtak a rendõrök, hogy 50millánál van egy határ, ha azt is átlépték, akkor más besorolásba kerül az ügy. Szerintem átlépték a határt.
10S-nek bocsi csak tájékozódok, egyébként akinek már volt ügye a yoodlival és vannak személyesebb/megbízhatóbb adatai is, legyenek szívesek segíteni!
10S-nek bocsi csak tájékozódok, egyébként akinek már volt ügye a yoodlival és vannak személyesebb/megbízhatóbb adatai is, legyenek szívesek segíteni!
Szia. Nem vagyok bennfentes. Egykori játékos vagyok, egyike azoknak, akik pozitív mérleggel rendelkeztek a Yoodlin, és akiknek jópár nyereményét nem szállították ki. Szerencsére akkor még (a PayPal közremûködésével) vissza tudtam szerezni a pénzemet, bár rengeteg idõm és energiám ráment a játékra is, a "küzdelemre" is, de legalább pénzt nem buktam. Amúgy pedig érdemes visszaolvasgatni, kb tavaly augusztustól, sokminden kiderül.
Azóta én semennyire nem bízok az oldalban, annak ellenére, hogy tavasztól augusztusig (ha nem is túl sokat) nyertem pár dolgot.
Azóta én semennyire nem bízok az oldalban, annak ellenére, hogy tavasztól augusztusig (ha nem is túl sokat) nyertem pár dolgot.
Ki az a "10S", vmi bennfentes???????
Csak a napokban kapcsolódtam a fórumba és nem akarom végigolvasni az elõzményeket.
Csak a napokban kapcsolódtam a fórumba és nem akarom végigolvasni az elõzményeket.
köszönöm megkaptam az e-mailt.
Lehet, hogy nem a yoodlitól kapta az árut, de akitõl kapta az majd megmondja a kapcsolatokat. Nem nekem majd a rendõrségnek. Egyébként a bankszámlákat sem lehet csak úgy nyitni, az valakinek a nevén van, ha pedig cég nevén van akkor a cég van vkinek a nevén. Ha semmi több nem lesz a rendõrségi ügybõl csak annyi, hogy megtudom a nevét annak akinek ezt köszönhetem, azzal már elégedett leszek. ........vagy majd meglátjuk 😞
Azért csak küldjetek minél több infót!
Azért csak küldjetek minél több infót!
+ infó CIB bank az az OTP !!
megy az emailodra az infó.
Azt csinálsz vele amit tudsz, sajnos amit néhány sorral elõtte leírtam, az szerintem tartja magát.
A futárcég , NEM a Yoodlitól kapja az árut !!!!!!!!!!!!
Tessék már megérteni....
Azt csinálsz vele amit tudsz, sajnos amit néhány sorral elõtte leírtam, az szerintem tartja magát.
A futárcég , NEM a Yoodlitól kapja az árut !!!!!!!!!!!!
Tessék már megérteni....
Tõlem is van egy üzenet a Yoodlinak, ha kártalanítanak még megúszhatják !
Váram a jelentkezést még ma !
Váram a jelentkezést még ma !
Voltam ma a rendõrségen. Össze kell gyûjtenem az összes infót amim van,
- számlaszámot, ahova utalgattunk (én otp-re utaltam, ha vki máshova
utalt, adja meg nekem az adatokat.
- e-mail váltásokat, vásárlási megerõsítés stb.
Ha akartok segíteni a [email protected] -ra küldjetek el nekem minden hasznos infót. Jó lenne a futárcég elérhetõsége (név, telefon, rendszám) is, mivel õk szerzõdésben voltak, így õk tudhatnak hasznos infókat. Várok pár napot az infókra, aztán megteszem a feljelentést.
Üzenem a yoddli-nak, ha a napokban megkeresnek (tudjátok a telefonszámomat), és megpróbálnak kártalanítani, akkor nem teszek eljelentést!
- számlaszámot, ahova utalgattunk (én otp-re utaltam, ha vki máshova
utalt, adja meg nekem az adatokat.
- e-mail váltásokat, vásárlási megerõsítés stb.
Ha akartok segíteni a [email protected] -ra küldjetek el nekem minden hasznos infót. Jó lenne a futárcég elérhetõsége (név, telefon, rendszám) is, mivel õk szerzõdésben voltak, így õk tudhatnak hasznos infókat. Várok pár napot az infókra, aztán megteszem a feljelentést.
Üzenem a yoddli-nak, ha a napokban megkeresnek (tudjátok a telefonszámomat), és megpróbálnak kártalanítani, akkor nem teszek eljelentést!
Lehetetlen !
Csak a céginfó nem valós, a cím nem létezik - csak Pf.
Csak a céginfó nem valós, a cím nem létezik - csak Pf.
Fogyasztóvédelem semmire nem alkalmas csak idõhúzásra, marad a rendõrség.
Én speciel a szabályosan megnyert 3d-s tv met szeretném megkapni nem a kreditet, meg a többi terméket amit megnyertem. Vagy azt a kreditet is visszafizetnék ahol nem nyertek?
Ha levásárlást biztosítanák akkor a terméket is eltudnák küldeni de ezt nem akarják. Konkrétan ez nem hazugság hanem szándékos csalás.Azt írták hogy nem tudnak szállítani de még egyszer felteszik licitre ugyan azt a tv-t.
A céginfóban mindenki által elérhetõ, minden infó megvan a cégrõl nevekkel címekkel.
Ha levásárlást biztosítanák akkor a terméket is eltudnák küldeni de ezt nem akarják. Konkrétan ez nem hazugság hanem szándékos csalás.Azt írták hogy nem tudnak szállítani de még egyszer felteszik licitre ugyan azt a tv-t.
A céginfóban mindenki által elérhetõ, minden infó megvan a cégrõl nevekkel címekkel.
miket?
Ez soha nem fog mûködni !
Hihetetlen, hogy miket tudtam meg.
Hihetetlen, hogy miket tudtam meg.
És szerintetek meddig várjak, hogy hátha vmilyen formában tovább mûködik majd ez az egész. Itt komoly csalás áll fenn, ha már dec. eleje óta nem szállítanak. Szerintem addig kellene megtenni a hatósági feljelentést, amíg nem tüntetnek el mindent! Én megteszem ha senki más, de hova menjek? Rendõrség vagy fogyasztóvédelem? Lehet hogy a kft-nek nem kell elszámolnia, de a csalás vádja elõl nem tudnak csak úgy elmenekülni.
Azért álljon meg a menet !!!
Leszedem a fejed és virágtartót csinálok belõle ! Ennyit rólad !
A Ügyleti dolgokról annyit ,hogy nem,hogy eszük ágában sem volt szólni A levelemre válaszolva (13.án), még 1 nappal,azaz 13.án is elfogadták a pénz átutalást,pedig akkor már hetek óta tájékoztatva lehettek . Az meg ,hogy tudni lehetet már Õsz óta ,az bizony HAZUGSÁG , éppen az akadozó szerverüket gyorsították és a zavaró tényezõket iktatták ki. Ezekre nem térek ki ,mert aki már 6-10 hónapja tag az pontosan tudja ezeket a fázisokat.
Természetesen én is vissza szeretném kapni a nem kevés befizetésemet.
Ezt viszont az alapszabályzat tiltotta,viszont a pilóta szerû játékot meg a Fõnök (Apeh) tiltotta.
A futárral kapcsolatban leírtak ,ebben a formában használhatatlanok,Hiszen egy XY nevû céget bíznak meg a termék utalásával,merthogy ott van a cuccos.
Ami pedig a pozitiv kiszállítást illeti,nem mindegy ,hogy 1db botmixszert vagy 3D LED TV-ét kell küldeni.
Amiben bízni lehet,hogy akár átmenetileg is, web árúházként üzemel és legalább a levásárlási jogot és lehetõséget biztosítani fogja !
Leszedem a fejed és virágtartót csinálok belõle ! Ennyit rólad !
A Ügyleti dolgokról annyit ,hogy nem,hogy eszük ágában sem volt szólni A levelemre válaszolva (13.án), még 1 nappal,azaz 13.án is elfogadták a pénz átutalást,pedig akkor már hetek óta tájékoztatva lehettek . Az meg ,hogy tudni lehetet már Õsz óta ,az bizony HAZUGSÁG , éppen az akadozó szerverüket gyorsították és a zavaró tényezõket iktatták ki. Ezekre nem térek ki ,mert aki már 6-10 hónapja tag az pontosan tudja ezeket a fázisokat.
Természetesen én is vissza szeretném kapni a nem kevés befizetésemet.
Ezt viszont az alapszabályzat tiltotta,viszont a pilóta szerû játékot meg a Fõnök (Apeh) tiltotta.
A futárral kapcsolatban leírtak ,ebben a formában használhatatlanok,Hiszen egy XY nevû céget bíznak meg a termék utalásával,merthogy ott van a cuccos.
Ami pedig a pozitiv kiszállítást illeti,nem mindegy ,hogy 1db botmixszert vagy 3D LED TV-ét kell küldeni.
Amiben bízni lehet,hogy akár átmenetileg is, web árúházként üzemel és legalább a levásárlási jogot és lehetõséget biztosítani fogja !
Sziasztok!
Ha a krediteket vagy bármit a paypal-on keresztül vettetek, akkor SOS ott indítsátok a kárigényt, õk biztos, hogy korrektek, és visszaadják a pénzt.
Erre 90 napig van lehetõség, nekem bejött.
Ha a krediteket vagy bármit a paypal-on keresztül vettetek, akkor SOS ott indítsátok a kárigényt, õk biztos, hogy korrektek, és visszaadják a pénzt.
Erre 90 napig van lehetõség, nekem bejött.
Kérem válaszoljanak !!!
Választ nem kaptam a 8. levelemre sem, ezért szépen kérném Önöket, hogy az átutalt összegeket utalják vissza !
Ez a 9. levelem, többet nem írok az embereim megkeresik magukat a ..............
Üdv és jó egészséget.
Tc.
Tisztelettel érdeklõdnék a Sennheiser vezeték nélküli fülhallgató iránt amit 2010.dec.29-én nyertem.
És a rengetek maradt kredit után (1600 a családban).
Várom megnyugtató válaszukat.
Választ nem kaptam a 8. levelemre sem, ezért szépen kérném Önöket, hogy az átutalt összegeket utalják vissza !
Ez a 9. levelem, többet nem írok az embereim megkeresik magukat a ..............
Üdv és jó egészséget.
Tc.
Tisztelettel érdeklõdnék a Sennheiser vezeték nélküli fülhallgató iránt amit 2010.dec.29-én nyertem.
És a rengetek maradt kredit után (1600 a családban).
Várom megnyugtató válaszukat.
Hova tüntetek???
Ennyi volt a felháborodottságotok???
Én még mindig nem akarom annyiba hagyni!
Ennyi volt a felháborodottságotok???
Én még mindig nem akarom annyiba hagyni!
Szerintem se. Ezek az oldalak mind ugyanúgy mûködnek. Amíg mûködnek.
Nemrég volt egy másik oldal is "origolicit", Errõl tud vki vmit???
Õk is eltüntek!
Õk is eltüntek!
Ha vki jogi utra viszi a dolgot, akkor beszálok. Többen kevesebbért talán el tudunk érni vmit.
Egyébként legalább ilyen helyzetben ne ajánlgasson senki semilyen más oldalt. Még 2010 februárban nekem se volt gondom a yoodlival, nyertem is és meg is kaptam. Most meg........
Sziasztok! Mivel nekem is sok maradt benn, ezért én se akarom hagyni a dolgokat. Szerintem ,ha van vkinek jogi kapcsolata kérdezze meg, mit lehet tenni ilyenkor. Ha a kft-t nem is lehet számonkérni, a csalás gyanúja (dec-i kredit akció) szerintem nagyon nagy és a tulajnak el kell számolnia.
Sziasztok! Ha már így alakult, ajánlom figyelmetekbe a youwin.hu-t. Hasonló, viszont korrekt mûködés, és ügyintézés jellemzi õket. Nekem bejött<#vigyor4>#vigyor4>
Hát igen!
Azért Õk korrektebb módon fejezték be!!!!!!!!!!!!
"Tisztelt xy!
A xxxxxx.xx oldal hétfõn (2010. október 11-én) az utolsó aukció befejezésekor felfüggeszti mûködését.
Az APEH SZJ megítélése szerint ez a fajta játék szerencsejátéknak minõsül. Más országokban errõl nem így vélekednek, de mivel Magyarországon élünk, így nincs mit tenni, engedelmeskedni kell a hatóságoknak, ezért hétfõn az utolsó aukció lezárulta után nem indítunk több árverést.
Mielõtt azonban végleg bezárjuk az oldalt, a hozzá méltó módon szeretnénk elbúcsúztatni, ezért egy nagy akció keretében, vasárnapig mindenkinek dupla krediteket írunk jóvá. Ezen felül a hátralévõ idõszakban aukcióra bocsátjuk azon termékeinket, melyek még elérhetõek, így sokkal több aukció lesz, mint amit eddig megszokhattál.
Használd ki ezt a lehetõséget, mert most a legnagyobb az esély, hogy a Tiéd legyen valamelyik termék. Ha még nem nyertél, akkor most itt van a legjobb lehetõség.
Egy úttal arra is szeretnénk kérni, hogy annyi kreditet vásárolj, amit hétfõn az utolsó aukció lezárultjáig fel is használsz. A megnyert termékeket természetesen kiszállítjuk attól függetlenül, hogy az oldal már nem fog mûködni.
Üdvözlettel:
xxxxxx Team"
Azért Õk korrektebb módon fejezték be!!!!!!!!!!!!
"Tisztelt xy!
A xxxxxx.xx oldal hétfõn (2010. október 11-én) az utolsó aukció befejezésekor felfüggeszti mûködését.
Az APEH SZJ megítélése szerint ez a fajta játék szerencsejátéknak minõsül. Más országokban errõl nem így vélekednek, de mivel Magyarországon élünk, így nincs mit tenni, engedelmeskedni kell a hatóságoknak, ezért hétfõn az utolsó aukció lezárulta után nem indítunk több árverést.
Mielõtt azonban végleg bezárjuk az oldalt, a hozzá méltó módon szeretnénk elbúcsúztatni, ezért egy nagy akció keretében, vasárnapig mindenkinek dupla krediteket írunk jóvá. Ezen felül a hátralévõ idõszakban aukcióra bocsátjuk azon termékeinket, melyek még elérhetõek, így sokkal több aukció lesz, mint amit eddig megszokhattál.
Használd ki ezt a lehetõséget, mert most a legnagyobb az esély, hogy a Tiéd legyen valamelyik termék. Ha még nem nyertél, akkor most itt van a legjobb lehetõség.
Egy úttal arra is szeretnénk kérni, hogy annyi kreditet vásárolj, amit hétfõn az utolsó aukció lezárultjáig fel is használsz. A megnyert termékeket természetesen kiszállítjuk attól függetlenül, hogy az oldal már nem fog mûködni.
Üdvözlettel:
xxxxxx Team"
Emberek! Komolyan nagyon sajnálok mindenkit, de ezt, amióta volt õsszel az "ügyünk", azóta lehet tudni, sejteni, csak az ideje volt kérdéses. Itt, a fórumon is többször, többen leírtuk, hogy ha valakinek játszani támad kedve, az óvatosan tegye. Nagyon bízom benne, hogy rendezni fogják a pénzek sorsát /kreditvisszatérítés, kiszállítás/, de ezzel kapcsolatban sajnos szkeptikus vagyok. Ha bárkinek tudok segíteni, igyekszem - ahogy eddig is - hetente párszor felnézni ide. Nekem szerencsére nincs bennragadt pénzem, de egy barátomnak, aki szintén beleesett az õszi "szórásba", van még bent vagy 200 kreditje.
Én ugyanazt a levelet kaptam meg mint magus.
De ez nem nyeremény tv! Teljes árat fizettem érte, mi az, hogy nem tudják, hogy mikor szállítják???????????
De ez nem nyeremény tv! Teljes árat fizettem érte, mi az, hogy nem tudják, hogy mikor szállítják???????????
Hali
Nekem nov30-a óta nem küldik a 3d-s tvt azt írták hogy nem tudják mikor szállítják. Nagyon kivagyok ezzel az infóval segítve.Szerintem mindenki ihatja a hidegvizet amegnyert termékeire és irány a rendõrség. Decemberbe kiszórták a sok félárú kreditet hogy legyen egy kis bevétel most meg bezárják a boltot miez ha nem szándékosság. Már novemberben tudhatták azért nem szállítottak.December óta meg egyszerûen nem is válaszolnak az emilekre.
Nekem nov30-a óta nem küldik a 3d-s tvt azt írták hogy nem tudják mikor szállítják. Nagyon kivagyok ezzel az infóval segítve.Szerintem mindenki ihatja a hidegvizet amegnyert termékeire és irány a rendõrség. Decemberbe kiszórták a sok félárú kreditet hogy legyen egy kis bevétel most meg bezárják a boltot miez ha nem szándékosság. Már novemberben tudhatták azért nem szállítottak.December óta meg egyszerûen nem is válaszolnak az emilekre.
Én ezt kaptam ma válaszként:
Kedves Felhasználónk!
Szeretnénk Önt tájékoztatni a Yoodli.hu kapcsán kialakult helyzetrõl:
Igyekezetünk ellenére sajnos az oldalt jelen formájában nem tudjuk tovább üzemeltetni, a korlátaink határát elértük.
Folyamatosan keressük annak a lehetõségét, hogy hogyan mûködhetne tovább az oldal, és tárgyalunk partnerekkel ennek lehetõségérõl, amely megoldást adna a kreditek felhasználására is.
Sajnos vannak termékek, amelyek kiszállítása elhúzódott, de próbáljuk ezt orvosolni, és amint lehetõségünk van rá, a terméket küldeni fogjuk, ez azonban sajnos elhúzódhat.
A kialakult helyzetért megértésüket és elnézésüket kérjük.
Mondjuk ettõl nem nyugodtam meg!
Kedves Felhasználónk!
Szeretnénk Önt tájékoztatni a Yoodli.hu kapcsán kialakult helyzetrõl:
Igyekezetünk ellenére sajnos az oldalt jelen formájában nem tudjuk tovább üzemeltetni, a korlátaink határát elértük.
Folyamatosan keressük annak a lehetõségét, hogy hogyan mûködhetne tovább az oldal, és tárgyalunk partnerekkel ennek lehetõségérõl, amely megoldást adna a kreditek felhasználására is.
Sajnos vannak termékek, amelyek kiszállítása elhúzódott, de próbáljuk ezt orvosolni, és amint lehetõségünk van rá, a terméket küldeni fogjuk, ez azonban sajnos elhúzódhat.
A kialakult helyzetért megértésüket és elnézésüket kérjük.
Mondjuk ettõl nem nyugodtam meg!
Hali!
Meg kell keressem a telszámot,de ha meglesz felteszem ide még ma este.
Üdv
Meg kell keressem a telszámot,de ha meglesz felteszem ide még ma este.
Üdv
Valaki kapott meg valamit mostanában?
Nem kaptam, írtam de nem is válaszoltak.
Kaptál értesítést a fejhallgató szállításáról? Nekem csak egy erõsítsem meg a vásárlást emailt küldtek semmi mást és két hete nem hajlandók válaszolni egy levelemre sem.
Képzeljétek a facebookról is törölték magukat!
Sziasztok!
Nekem 1600 kredit és egy dec.29.-én nyert fejhalgató, ezt biztos nem hagyom !
Nekem 1600 kredit és egy dec.29.-én nyert fejhalgató, ezt biztos nem hagyom !
Sziasztok!
Ezt nem hagyhatjuk ennyiben! Nekem konkrétan egy teliáras 279.000 tv, egy 27000 fejhallgató és 1300 kreditem áll bent. A szállító cég telefonszámát meg tudnátok adni? és senki nem tud semmi elérhetõséget?
Ezt nem hagyhatjuk ennyiben! Nekem konkrétan egy teliáras 279.000 tv, egy 27000 fejhallgató és 1300 kreditem áll bent. A szállító cég telefonszámát meg tudnátok adni? és senki nem tud semmi elérhetõséget?
Sziasztok.
Szerintem senki nem fog kapni semmit. Se árut se pénzt vissza. Szépen eltünnek aztán kész. Azért is rossz mert Kft. Én is ihatok hidegvizet az árura.
Szerintem senki nem fog kapni semmit. Se árut se pénzt vissza. Szépen eltünnek aztán kész. Azért is rossz mert Kft. Én is ihatok hidegvizet az árura.
Sziasztok!
Nekem megvan egy ottani vezetõ mobilszáma, érdemes lenne megkérdezni kaptak e kiszállítási megbízást tõlük!
Egyébként kva nagy gáz van.
Nekem megvan egy ottani vezetõ mobilszáma, érdemes lenne megkérdezni kaptak e kiszállítási megbízást tõlük!
Egyébként kva nagy gáz van.
Szia!
ROYAL-SPRINT Kft
Az elõzõekhez:
Tegnap még ahogy láttam teljes gõzzel ment a licitálás, és semmilyen jelzés nem utalt a bezárásra.
Tavaly valamikor októberben a BidKingrõl -ahova be voltam reggelve, de soha nem játszottam- egy héttel elõre küldtek E-Mailt, hogy az APEH miatt bezárás lesz, mindenki csak annyi kreditet vegyen, amit egy hét alatt el fog költeni, ezt elõsegítendõ, sokkal több aukciót fognak indítani.
ROYAL-SPRINT Kft
Az elõzõekhez:
Tegnap még ahogy láttam teljes gõzzel ment a licitálás, és semmilyen jelzés nem utalt a bezárásra.
Tavaly valamikor októberben a BidKingrõl -ahova be voltam reggelve, de soha nem játszottam- egy héttel elõre küldtek E-Mailt, hogy az APEH miatt bezárás lesz, mindenki csak annyi kreditet vegyen, amit egy hét alatt el fog költeni, ezt elõsegítendõ, sokkal több aukciót fognak indítani.
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy melyik futárcéggel szállíttattak eddig? Már ha szállítottak egyáltalán!?!?
Tudja esetleg valaki, hogy melyik futárcéggel szállíttattak eddig? Már ha szállítottak egyáltalán!?!?
Itt volt az ideje.
Elég sokat küzdöttem a hatóságokkal, hogy egy ilyen egyértelmûen csaló oldal miért mûködhet, végre látom van eredménye is. Nem hinném, hogy az én jogi hercehurcám miatt zárták be, de azért belül valahol remélem sikerült elõsegíteni.
Elég sokat küzdöttem a hatóságokkal, hogy egy ilyen egyértelmûen csaló oldal miért mûködhet, végre látom van eredménye is. Nem hinném, hogy az én jogi hercehurcám miatt zárták be, de azért belül valahol remélem sikerült elõsegíteni.
Hali Mindenkinek!
Ha valaki nézte már ma az oldalt minden kételyt eloszlatóan vége a Yoodlinak. ha kiszállítják a megnyert termékeket, akkor korrekt lezárás, egyébként meg nem tudom mit tudnánk velük kezdeni, illetve a sok felhasználó a bentragadt pénzével.
Ha valaki nézte már ma az oldalt minden kételyt eloszlatóan vége a Yoodlinak. ha kiszállítják a megnyert termékeket, akkor korrekt lezárás, egyébként meg nem tudom mit tudnánk velük kezdeni, illetve a sok felhasználó a bentragadt pénzével.
Van-e még valakinek baja velük kérdésre, már nincs.
Lopnak csalnak hazudnak, és ennyi szerintem.
Ez egy erõsen irányított szerencsejáték.
Lopnak csalnak hazudnak, és ennyi szerintem.
Ez egy erõsen irányított szerencsejáték.
Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogy valaki kapott -e meg mostanában terméket? Mennyit várt rá? Én december 29.-én voltam kénytelen telibe megvenni egy tv-t és egy fejhallgatót, mert automatán egyszer csak leállt a licitálásom pedig volt még 570 kreditem és ár maximumnak is jóval magasabbat állítottam be, szóval itt úgy gondolom, hogy csalás történt. írtam a yoodlinak, de meg próbálták magyarázni. Azóta vagy 10 levelemre nem válaszolnak, bent áll a pénzem kreditben illetve a termékek árában és most úgy gondolom, hogy inkorrekt társaság. Ha a héten nem jelentkeznek a PSZÁF-hoz és a rendõrséghez fordulok. Van még valakinek gondja velük?
A Tv2-ös barátom is kapna a sztoriért, ha nem lesznek korrektek én megcsinálom nekik az ingyen reklámot. Szívbeteg vagyok, napok óta nem tudok aludni, csak az jár a fejemben, hogy átvágtak.
Mi a véleményetek? -ja és Székesfehérváron nincs is az inkubátorházban irodájuk mint ahogyan hirdetik csak egy postaládát bérelnek.
Se telefonszám, sem telephely. Mi ez, ha nem csalás?
Érdeklõdnék, hogy valaki kapott -e meg mostanában terméket? Mennyit várt rá? Én december 29.-én voltam kénytelen telibe megvenni egy tv-t és egy fejhallgatót, mert automatán egyszer csak leállt a licitálásom pedig volt még 570 kreditem és ár maximumnak is jóval magasabbat állítottam be, szóval itt úgy gondolom, hogy csalás történt. írtam a yoodlinak, de meg próbálták magyarázni. Azóta vagy 10 levelemre nem válaszolnak, bent áll a pénzem kreditben illetve a termékek árában és most úgy gondolom, hogy inkorrekt társaság. Ha a héten nem jelentkeznek a PSZÁF-hoz és a rendõrséghez fordulok. Van még valakinek gondja velük?
A Tv2-ös barátom is kapna a sztoriért, ha nem lesznek korrektek én megcsinálom nekik az ingyen reklámot. Szívbeteg vagyok, napok óta nem tudok aludni, csak az jár a fejemben, hogy átvágtak.
Mi a véleményetek? -ja és Székesfehérváron nincs is az inkubátorházban irodájuk mint ahogyan hirdetik csak egy postaládát bérelnek.
Se telefonszám, sem telephely. Mi ez, ha nem csalás?
Szia. Igazán nincs mit.