2126
Új licitálós oldal
-
puntogo #2046 Sziasztok, fórumozók!
Bár meg fogadtam, hogy nem írok ide többet, most második alkalommal szegem meg, de úgy gondoltam egy pár mondatott belefér. Aki régebben itt van, azok tudják, hogy szinte a kezdetek óta vásároltam (játszottam az oldalon). Voltam én is itt már minden, pro és kontra. Nem mennék most bele hogy mire értem ezt.
Mielőtt bárki bármit gondolna, nem írom le mennyivel ragadtam be én is, de nem kicsi az összeg, plusz, vagy 5, vagy 6 termék bent ragadt. Tudom mindenkinek a sajátja a legtöbb, amibe biztos egyet értünk szerintem, az eljárási mód és a viselkedés (szívatás). Nem, emberhez méltó. De azt ne feledjétek, Magyarországon vagyunk, és itt ezt meg tehető. Sok dolgot láttunk már, hogy úszót, vagy úsztatták el emberek pénzét.
Nagyon Okos ötletet,én sem tudok adni, de mint tudjuk mindannyian, kft-vel nem nagyon lehet mit kezdeni, max tulajt lehet hűvösre, küldeni . Én személy szerint sajnálom, hogy ennyi lett a yoodli történet, és egyet kell értenem az előttem szóló ( vegastar ) írásával. Remélhetőleg ha pénzt nem is adnak vissza, esetleg egy olyan megoldást én is el tudnék képzelni, hogy a valós befizettet összeget, a plusz kredit nélkül, le tudnánk vásárolni műszaki termékekre. Nekem már ez is, bejönne, mint esetleges lehetőség. Bár nagyon kicsi esélyt látok rá, mert nem biztos, hogy van miből vásárolni. Sőt az eltelt napok után már ebben sem bízom. Amit bizton állíthatók, hogy más licit oldal is húzta le a redőnyt (origolicit), ott is maradt bent pénzem,+ elutalt termékeim, bár azt írták utoljára jan- 25 nyitnak de ezt sem hiszem el, mert a két cég között szerintem van összefüggés, de már a nyíregyházi házaspárról is nagyon sokat tudunk. Ami tuti, a swoopon ilyen még nem volt, de ők nem is Magyarföldön kínálják a szolgáltatásukat. Én is kutakodtam, mint más is, amit (vega ) játékos társunk írt, ez így van, meg tudom erősíteni. Adatok meg felelnek a valóságnak, és mióta eladták a céget dec-3 szerintem azóta nagyon nem szállítottak, vagy csak azt ami raktáron még volt. Én tovább mentem, mert összefüggéseket keresek. A magán nyomozó jó ötlet, de az sem mindegy ki ( Dosz……) az jó. Ötletem még annyi van, hogy amit én is tetem iWiW és a Facebook kutakodás, de gyorsnak kell lenni, mert törölni nagyon könnyen lehet. Én ide többet nem írok mert túlságosan nyilvános.
Üdv mindenkinek: ramszesz
-
giveittome #2045 Üdv. minden sorstársnak!
Nem egyszerű erre az oldalra regisztrálni…
Kapott valaki már visszajelzést a yoodlitól? Nem gondolom, hogy sokáig kellene még várni...
A feljelentést az ORFK-n, vagy a területileg illetékes rk-n kell megtenni?
Érvényes adásvételi szerződés van, fizetve van, ezért a szerződésszegés, csalás, stb. vádja teljesen megállja helyét.
Egyébként hívtam a székesfehérvári címet, oda csak heti egyszer mennek a levelekért, azaz csak, mint postafiók működik. Elérhetőséget nem adtak meg, azt mondták, azt csak hatóságnak adják ki.
Viszont nekem van két yoodli-s mobilszámom. Egyikkel már beszéltem, a másik nem veszi fel.
Minden megoldás érdekel, csak most már lépjünk valamit!
-
zohanna #2044 Szia!
Én írtam neked! -
cell01 #2043 Szia!
Engem érdekel a nyomozós verzió is, társulnék ha lehet. Ha ezt azért írtad mert téged is, akkor a [email protected] felvehetnéd velem a kapcsolatot. -
veta #2042 Ja, és még egy érdekesség (dátumokra tessék figyelni):
13. A képviseletre jogosul(tak) adatai
13/2. Kőszegi Zoltán ügyvezető (vezető tisztségviselő) (an.: Tögl Margit Valéria)
8000 Székesfehérvár, Várkapu u 3.
Adóazonosító jel: 8395944756
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2010/12/03
A változás időpontja: 2010/12/03
Bejegyezés kelte: 2010/12/10
Hatályos: 2010/12/03 ... -
veta #2041 Kedves Fórumozók!
Eddig passzív szemlélője voltam csak az eszmecserének, de a történtek után hozzá kell szólnom, nekem is sok minden ragadt bent kreditben és termékben is.
Nem tudom, hogy a tulajdonosok adatait hol néztétek, de a www.cegjegyzek.hu szerint jelenleg ezek (azért merem bemásolni, mert ott is bárki megnézheti):
1. A tag(ok) adatai
1/2. Unyi Ferenc (an.: Fodor Ilona)
8000 Székesfehérvár, Szent Gellért utca 8. B. ép.
A tagsági jogviszony kezdete: 2009/10/16
Bejegyezés kelte: 2009/10/16
Hatályos: 2009/10/16 ...
1/3. Kovács Péter (an.: Bödő Ágota)
8000 Székesfehérvár, Máriavölgy utca 98.
A tagsági jogviszony kezdete: 2009/10/16
Bejegyezés kelte: 2009/10/16
Hatályos: 2009/10/16 ...
1/4. Dr. Póti Sándor (an.: Ráduly Róza)
9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u 27/A. 2. em. 9.
A tagsági jogviszony kezdete: 2010/04/07
A változás időpontja: 2010/04/07
Bejegyezés kelte: 2010/04/26
Hatályos: 2010/04/07 ...
1/5. Quittner János (an.: Terauer Rozália)
9226 Dunasziget, Sérfenyő u 126.
A tagsági jogviszony kezdete: 2010/06/01
A változás időpontja: 2010/06/01
Bejegyezés kelte: 2010/06/17 Közzétéve: 2010/07/08
Hatályos: 2010/06/01 ...
Itt vannak címek is, amúgy nem tudom mit lenne célszerű csinálni, de az elmúlt 1 hónapban a yoodli részéről semmilyen pozitív konkrét lépés nem történt.
Amit én tudok, és jelenlegi ismereteim szerint legális is: van egy magánnyomozó cég, aki úgy hajt be tartozásokat, hogy elkezdi felgöngyölíteni a tulajdonosok hátterét: mikor mennek vásárolni, mekkora értékben mit vesznek, milyen tulajdonokkal rendelkeznek más cégekben, követtek-e el valamilyen "svindlit", vagy csináltak-e bármi illegálist, szabálytalant (ez akár annyi is lehet, hogy átmentek egy piros lámpán) ezeket feljegyzik, dokumentálják, majd amikor elegendő mennyiségű anyag összegyűlt, akkor odamennek a tulajdonoshoz és megmondják neki, hogy vagy megnyugtató módon rendezi az adósságát, vagy az összegyűjtött adatokkal mennek a rendőrségre. Ha ezt valaki zsarolásnak veszi, akkor is mennek a rendőrségre, mert valószínűleg több bizonyíték lesz ellenük, mint amit egy sima zsarolás váddal el lehetne intézni... Főleg ha loptak, csaltak hazudtak.
Innen üzenem én is a Yoodlisoknak: nem az a baj, hogy megszűntek, nem ők az elsők, hanem az, hogy még a megszűnés előtti napon is vígan mentek a befizetések és a licitek, egy csomó pedig le is zárult még decemberben úgy, hogy azt sem tudják egyértelműen mondani, hogy kiszállítják. Sajnos ez valóban csalás, és lopás!
Uff, én beszéltem :) -
lehetetlen #2040 Sziasztok
Valaki egy próba privátot írjon már mert nem tudom hogy mi lehet a hiba se visszajelzésigazolás se válasz nem jött amit én írtam. Működik ez a része egyáltalán a fórumon? A válasznak e-mail re vagy hova kellene érkezni? -
10S #2039 Nem tudom. Főleg azt tekintve, hogy a jelzett úr jegyeztette be a domaint. http://whoisinfo.hu/index.php?host=yoodli.hu -
cell01 #2038 10S-nek: amit írtál hogy augusztól vannak érdekességek, az azért furcsa, mert a cégközlöny alapján 2010.06.hóban volt a yoodlinál tagság váltás. Szerintem ez se véletlen.
cégközlöny:
07 09 017320
Yoodli Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
(8000 Székesfehérvár, Seregélyesi utca 113.; [14943469207])
8. 2010. 06. 01.
1(09). Lukács Beáta (an: Szalontai Teréz)
A tagság kezdete: 2009. 10. 16.
A változás időpontja (törlés): 2010. 06. 01.
Törölve: 2010. 06. 01.
Quittner János (an: Terauer Rozália)
A tagság kezdete: 2010. 06. 01.
A változás időpontja: 2010. 06. 01.
Bejegyezve: 2010. 06. 01.
-
babzsak1 #2037 Sziasztok!
Tehát, ha a bankkártyás fizetést választottam, akkor annak a pénznek már szarral meszeltek?! -
10S #2036 Ahogy írtam akkor is, és most is isi001, van reklamációs felület. Ha itt teszel bejelentést, akkor ezen a fórumon (lényegében a PayPal, mint független közvetítő előtt és bevonásával) zajlik a "párbeszéd" a két fél között. Erre van 30 napja a másik félnek, majd jön a következő eljárás, amikor a PayPal dönt, és ha jogosnak ítéli az igényt, akkor kártalanít (gyanítom, addig zárolják a másik fél számláját, és az esetleg arra érkező befizetések terhére).
Mindenesetre engem a 30 nap letelte előtt néhány nappal kerestek meg, és az utolsó napon egyeztünk meg. -
isi001 #2035 Sziasztok!
Nekem is bent ragadt hűtő,utalvány,robotgép,tegnap este felvettem a kapcsolatot a PayPal-al,azt ígérték legkésőbb 72 órán belül válaszolnak.
Elvileg az utalástól számitott 45 napon belül reklamálhatsz.
A Yoodli által küldött összes e-mailom megvan ha szükség lesz rá.
isi -
szee #2034 Valaki levelére válaszoltak motanában a [email protected]ól ?
-
babzsak1 #2033 10S!
Ha nem vagyok indiszkrét, a PayPal segítségével hogyan szerezted vissza a pénzed? Ha segítenél, szerintem nem én lennék az egyetlen, aki elindulna ezen az úton, még ha sokáig tart is!
Köszi a segítséged!
babzsak1
-
babzsak1 #2032 Sziasztok!
Nekem 100 000.- Ft-om ragadt bent egy ki nem szállított TV formájában. Zohanna! Ha valamiben tudunk segíteni az ügyet illetően, privát e-mail-re szívesen elküldöm az elérhetőségeimet!
cell01! Neked is szívesen segítek, de nekem csak két vásárlási szándék megerősítését kérő levél van a postaládámban. Ha ezzel előrébb kerülsz, küldöm!
babzsak1
-
cell01 #2031 Mivel én is voltam a rendőrségen, ha vki közben megteszi a feljelentést szóljon. Én még a tanácsukra várok pár napot és gyűjtöm az infókat. De ők is mondták, hogy egyeztessünk itt a fórumon.
zohanna, ha megkerestek, vagy felhívtak légyszi írd meg nekünk!
/nem titkolom kettőnknek 650.000Ft-ja ragadt benn, nem hagyom!/ -
szee #2030 Zohanna !
Kösz az infót, várom a Yoodli ügyvezető jelentkezését még ma ! -
zohanna #2029 Sziasztok!
Én tegnap beszéltem az ügyvezetővel,a rendőrségen egy nagyfőnök a nevét egyenlőre nem árulnám el, de ismeritek megmondta minden elérhetőségét.Nem javasolta, hogy próbálkozzam, azt mondta, hogy mivel több rendbeli nagy kárt okozó csalás, így gyorsított eljárásban hamar túl leszünk rajta. Én korrekt akartam lenni ezért felhívtam a feljelentés elött az ügyvezetőt. Az ügyvezető megigérte, hogy utána keres a dolgaimnak és hívni fog. Ezt ma nem tette. Holnap délelöttig várok rá. Ha nem keres meg, hatalmasat robbantok! Beszéltem már a Tv2-es szerkesztő rokonommal, megkérdezte ma a főnökét és mehet a híradóba!!!!!
Bevonják akkor az Apeh-ot, Gazdaságrendészetet, Vámosokat és akit lehet. Azt mondták, hogy egyre több a csalás, fel kell hívni a lakosság figyelmét. Ha robbantásra kerül a sor, az előzetes sincs kizárva!
Én itt tartok. -
10S #2028 Ahogy az oldal most áll, ne nagyon bízz a kiszállításban. :( -
szee #2027 Én a dec.-it sem kaptam meg ! -
Bandiair #2026 Sziasztok!
Most már annyi félét olvastam itt, hogy meg kell hogy kérdezzem. Jan. 7én nyertem egy terméket és nem tudom, hogy várjam-e vagy inkább a pénzemet egyem meg, dugjam fel magamnak, égessem el vagy adjam egy homeless-nek az aluljáróban??? Tapasztaltak véleménye nagyon érdekelne.
Köszi szépen. -
szee #2025 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi utca 113.
Itt cssk egy Pf. van vagy volt. -
lehetetlen #2024 Szee
Lehet hogy nem jó helyen nézted
E-cegjegyzek.hu minden rajta van. -
cell01 #2023 Köszönöm, elkezdtek szállingózni az e-mailek. Vmi olyat mondtak a rendőrök, hogy 50millánál van egy határ, ha azt is átlépték, akkor más besorolásba kerül az ügy. Szerintem átlépték a határt.
10S-nek bocsi csak tájékozódok, egyébként akinek már volt ügye a yoodlival és vannak személyesebb/megbízhatóbb adatai is, legyenek szívesek segíteni! -
10S #2022 Szia. Nem vagyok bennfentes. Egykori játékos vagyok, egyike azoknak, akik pozitív mérleggel rendelkeztek a Yoodlin, és akiknek jópár nyereményét nem szállították ki. Szerencsére akkor még (a PayPal közreműködésével) vissza tudtam szerezni a pénzemet, bár rengeteg időm és energiám ráment a játékra is, a "küzdelemre" is, de legalább pénzt nem buktam. Amúgy pedig érdemes visszaolvasgatni, kb tavaly augusztustól, sokminden kiderül.
Azóta én semennyire nem bízok az oldalban, annak ellenére, hogy tavasztól augusztusig (ha nem is túl sokat) nyertem pár dolgot. -
cell01 #2021 Ki az a "10S", vmi bennfentes???????
Csak a napokban kapcsolódtam a fórumba és nem akarom végigolvasni az előzményeket. -
cell01 #2020 köszönöm megkaptam az e-mailt. -
cell01 #2019 Lehet, hogy nem a yoodlitól kapta az árut, de akitől kapta az majd megmondja a kapcsolatokat. Nem nekem majd a rendőrségnek. Egyébként a bankszámlákat sem lehet csak úgy nyitni, az valakinek a nevén van, ha pedig cég nevén van akkor a cég van vkinek a nevén. Ha semmi több nem lesz a rendőrségi ügyből csak annyi, hogy megtudom a nevét annak akinek ezt köszönhetem, azzal már elégedett leszek. ........vagy majd meglátjuk :(
Azért csak küldjetek minél több infót!
-
vegastar #2018 + infó CIB bank az az OTP !!
-
vegastar #2017 megy az emailodra az infó.
Azt csinálsz vele amit tudsz, sajnos amit néhány sorral előtte leírtam, az szerintem tartja magát.
A futárcég , NEM a Yoodlitól kapja az árut !!!!!!!!!!!!
Tessék már megérteni.... -
szee #2016 Tőlem is van egy üzenet a Yoodlinak, ha kártalanítanak még megúszhatják !
Váram a jelentkezést még ma ! -
cell01 #2015 Voltam ma a rendőrségen. Össze kell gyűjtenem az összes infót amim van,
- számlaszámot, ahova utalgattunk (én otp-re utaltam, ha vki máshova
utalt, adja meg nekem az adatokat.
- e-mail váltásokat, vásárlási megerősítés stb.
Ha akartok segíteni a [email protected] -ra küldjetek el nekem minden hasznos infót. Jó lenne a futárcég elérhetősége (név, telefon, rendszám) is, mivel ők szerződésben voltak, így ők tudhatnak hasznos infókat. Várok pár napot az infókra, aztán megteszem a feljelentést.
Üzenem a yoddli-nak, ha a napokban megkeresnek (tudjátok a telefonszámomat), és megpróbálnak kártalanítani, akkor nem teszek eljelentést! -
szee #2014 Lehetetlen !
Csak a céginfó nem valós, a cím nem létezik - csak Pf. -
bub01 #2013 Fogyasztóvédelem semmire nem alkalmas csak időhúzásra, marad a rendőrség. -
lehetetlen #2012 Én speciel a szabályosan megnyert 3d-s tv met szeretném megkapni nem a kreditet, meg a többi terméket amit megnyertem. Vagy azt a kreditet is visszafizetnék ahol nem nyertek?
Ha levásárlást biztosítanák akkor a terméket is eltudnák küldeni de ezt nem akarják. Konkrétan ez nem hazugság hanem szándékos csalás.Azt írták hogy nem tudnak szállítani de még egyszer felteszik licitre ugyan azt a tv-t.
A céginfóban mindenki által elérhető, minden infó megvan a cégről nevekkel címekkel. -
cell01 #2011 miket? -
szee #2010 Ez soha nem fog működni !
Hihetetlen, hogy miket tudtam meg. -
cell01 #2009 És szerintetek meddig várjak, hogy hátha vmilyen formában tovább működik majd ez az egész. Itt komoly csalás áll fenn, ha már dec. eleje óta nem szállítanak. Szerintem addig kellene megtenni a hatósági feljelentést, amíg nem tüntetnek el mindent! Én megteszem ha senki más, de hova menjek? Rendőrség vagy fogyasztóvédelem? Lehet hogy a kft-nek nem kell elszámolnia, de a csalás vádja elől nem tudnak csak úgy elmenekülni. -
vegastar #2008 Azért álljon meg a menet !!!
Leszedem a fejed és virágtartót csinálok belőle ! Ennyit rólad !
A Ügyleti dolgokról annyit ,hogy nem,hogy eszük ágában sem volt szólni A levelemre válaszolva (13.án), még 1 nappal,azaz 13.án is elfogadták a pénz átutalást,pedig akkor már hetek óta tájékoztatva lehettek . Az meg ,hogy tudni lehetet már Ősz óta ,az bizony HAZUGSÁG , éppen az akadozó szerverüket gyorsították és a zavaró tényezőket iktatták ki. Ezekre nem térek ki ,mert aki már 6-10 hónapja tag az pontosan tudja ezeket a fázisokat.
Természetesen én is vissza szeretném kapni a nem kevés befizetésemet.
Ezt viszont az alapszabályzat tiltotta,viszont a pilóta szerű játékot meg a Főnök (Apeh) tiltotta.
A futárral kapcsolatban leírtak ,ebben a formában használhatatlanok,Hiszen egy XY nevű céget bíznak meg a termék utalásával,merthogy ott van a cuccos.
Ami pedig a pozitiv kiszállítást illeti,nem mindegy ,hogy 1db botmixszert vagy 3D LED TV-ét kell küldeni.
Amiben bízni lehet,hogy akár átmenetileg is, web árúházként üzemel és legalább a levásárlási jogot és lehetőséget biztosítani fogja ! -
bub01 #2007 Sziasztok!
Ha a krediteket vagy bármit a paypal-on keresztül vettetek, akkor SOS ott indítsátok a kárigényt, ők biztos, hogy korrektek, és visszaadják a pénzt.
Erre 90 napig van lehetőség, nekem bejött.