2126
Új licitálós oldal
-
giveittome #2086 Ne add fel! A Fogy.véd. Hatóság teljesen ingyen van nekünk, majd a kft. fizet, mert ő lesz a vesztes....
Ügyfélkapun otthonról is el lehet indítani az ügyet. Majd találkoztok a tárgyaláson. Nem bonyolult, már próbáltam...
Nekem ez lesz az első lépés, aztán ha kell, folytatom.
Nem hagyok bent semmit, én is a piacról élek. -
brucelee2 #2085 Asszem hagyom a francba az egészet. Jobban járok, ha most túllépek a helyzeten, és leírom a veszteségem (meg azért jópár terméket megkaptam jó áron), minthogy évekig idegeljem magam a bíróságra járással, meg a bizonyítgatással. Ismerve a joggyakorlatot, nekem kell majd mindent bizonyítani (ami azért nem egyszerű egy virtuális világban), és illetéket meg ügyvédet fizetni egy bizonytalan kimenetelért.
Fa.som..
!
-
fojoci #2084 helló.
jan.8-12.ig még folyamatosan leveleztünk, megadták a számlaszámukat amire elküldtem a termék fennmaradó árát és a postaköltséget mert ajándékba szántam a megvásárolt terméket azóta nem válaszolnak egy levélre sem.
Azt hiszem hogy ezt már elbuktam, ha mégsem akkor csodálkoznék,mert ez csak egy nagy átverés volt amiből megint tanultam,és remélem ti is hogy a legközelebbi boltba lemegyünk (még ha pár száz forinttal többe is kerül)és megvesszük amire szükségünk van.Vagy ha neten vásárolok csak utánvéttel.
-
giveittome #2083 Üdv.
Nos decemberig nekem is pozitív tapasztalataim voltak a cégről.
Azonban amit jan.14.óta művelnek, az minősíthetetlen!!
Semmilyen megkeresésre nem jelentkeznek (nem egy mail írtam és nem egyszer próbáltam telefonálni). Részemről adott lenne a türelem, de azért legalább valami visszajelzést adhattak volna.
Az első meg nem kapott cuccom tavaly dec.18.-ai (azóta még 4). Nem ultimátum, de én febr.18-án tuti feljelentem őket. Ez 2 hónap várakozás, úgy gondolom ez azért reális hogy ennyi idő alatt ki kellett volna szállítani... -
lehetetlen #2082 Hy
Eddig miért nem tették meg hogy keressék az ügyfeleket vagy válaszoljanak a levelekre? Több hónapjuk volt rá.
Én ha vásárolni szeretnék egy tv-t bemennék a boltba és rögtön hazavihetném nem kéne egy hónapot várni rá.
Melyik hónapban "vásároltad" a tv-t?
-
cell01 #2081 Szia, milyen belső infóid vannak, ismered őket? ha eddig nem jelentkeztek, és nem válaszoltak akkor miben bízzunk? -
lénababa #2080 Sziasztok!
Olvastam,hogy mennyire el vagytok keseredve. Szeretnélek benneteket megnyugtatni, hogy a Yoodli vezetése arra törekszik, hogy senkit ne érjen veszteség. Nekem pozitív a tapasztalatom velük. Vásároltam, bár egy hónapnyi várakozás után, de megkaptam a tv-met. Szerintem legyetek még egy kicsit türelemmel, nem akarnak átvágni benneteket. Biztosan, ha tehetik fel fogják venni veletek is a kapcsolatot.
-
kalap008 #2079 kedves freelandR, valóban jókor nyomod itt a reklámot...
én még puntogóékkel fórumoztam itt, aztán nem nagyon érdekelt az oldal (szerencsére), most láttam a képernyőn az üzit...
...gondoltam elnézek ide
bedőlt az összes ilyen oldal (origo, bidking, fruli) szerintem várható volt
egyébként ha ez tiltott szerencse játék, mint vki irta, akkor nincs mit tenni, ha meg egy ügyvezető önállóan , korlátozás nélkül jegyez egy céget, akkor a tagoknak nincs felelőssége csak a cégvezetőnek, ha meg vki elég kemény nem fog beszarni egy magánnyomozótól, de meg lehet prószálni, de maga a zsarolás is btk szerintem, nagyjából ennyi
a legjobb az lenne, ha pl a cégben maradt áru azzal megpróbálnák kártalanitani a játékosokat, mert gondolom mindenkinek az a célja, hogy visszakapja a befizetését
mindenkinek SOK SIKERT
szia puntogó -
cell01 #2078 mit sikerült az origosokkal elérni és hogyan vetted fel velük a kapcsolatot? Köszi -
veta #2077 Szia!
Az Origosokkal sikerült, Yoodlival nem, és nem is úgy néz ki, mintha nagyon kapkodnák magukat a megoldás megtalálásával... -
fojoci #2076 valaki tett már feljelentést?
-
bogi2003 #2075 Szia. Nem sikerült semmit elérned? Üdv.:Bogi -
veta #2074 Kedves Mindenki!
Igyekszem megszerezni a magánnyomozó elérhetőségeit. Sajnos Kft. ellen máshogy nem lehet hatékonyan semmit érvényesíteni. Amint megvan jelentkezem. Egy dologban biztos vagyok: aki most nem lép semmit, és semmi nyoma nem lesz annak, hogy követel bármit is (elsősorban hatósági oldalról), az később hiába próbál bármit is tenni. Nem a szerencsejáték miatt kell feljelenteni őket, hanem a csalás és félrevezetés miatt, meg a teljes árban "megvett" termékek miatt.
Üdv:
veta -
Arkas82 #2073 lehetetlen-nek válaszolom, hogy én sem kaptam meg a TV-t
Arkas82=kondi -
lehetetlen #2072 Sziasztok
Kondi nevű licitálót keresném ha olvassa a fórumot hogy megkapta a december végén licitált 3d-s samsung led tv-t? -
giveittome #2071 Üdv.
Ma beszéltem a SZF-vel. A yoodli-t valóban megbüntették, még tavaly, de bíróságon megtámadta és fellebbezett. Nos ismerve a bírói gyakorlatot, ez nem lesz gyors, bár lehet, hogy megnyeri.
Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenféle kapcsolatot meg kellett volna szakítani velünk...
A helyzet az, hogy akárhogy is nézzük, jogalapunk van a követelésünk érvényesítésére. Amennyiben valaki tehát lépni akar (mert kellene már), én is szívesen társulok. -
zsuzska75 #2070 Kedves Veta!
Engem is érdekel a magánnyomozó felfogadása, nekem is bent maradt vagy 180000Ft értékem, igazolni is tudom. Ha összefognánk jobb eséllyel ki tudnánk fizetni a nyomozás és behajtás költségét!
Címem: [email protected]
Üdv. Zsuzsa -
giveittome #2069 Még annyit teszek hozzá, hogy ha valamit teli áron megvásárolok, képződik egy adás-vételi szerződés (visszaigazoló mail), akkor az vajon mitől lesz szerencsejáték?
Tudom nem egyszerű történet, de az is gusztustalan, ahogy az SZF. megszüntette, meg az is, amit a yoodli művel velünk....
Úgy gondolom az a minimum, hogy valamilyen szinten tájékoztassanak.
Holnap egyébként felhívom a SZF-t. -
giveittome #2068 Üdv.
Azért ez nem ilyen egyszerű, mert honnan a bánatból kellett volna nekem tudnom, hogy ez tiltott szerencsejáték. Az oldalukon is azt hangoztatták, hogy ez törvényes, stb... A joggal egyébként tisztában vagyok (a törvény, jogszabály nem ismerete nem ment fel.....).
Szóval akkor ez ugye innentől megtévesztés is. -
brucelee2 #2067 Szasztok!
Elmentem ügyvédhez, előadtam neki a szitut.
Azt mondja, hogy lehet próbálkozni mindenfélével, de felesleges, mivel tiltott szerencsejátékban vettem részt, mivel ezt is annak minősítették.
És mint ilyet, nem annyira véd a hatóság sem, szóval állítólag felesleges erre időt és pénzt áldoznom. Ennyit a licitoldalakról.
Nafa.za.
-
Bohajni #2066 Szeretném kérdezni, hogy írtátok, hogy aki paypalon keresztül fizette be a pénzt visszakérheti. Hogy is van ez? Melyik oldalon kell írni, csak angol nyelven van? Tudnátok ebben segíteni, akár privátban is.
-
atonika #2065 Én visszanéztem a neten, semmi témába vágót nem láttam. -
fojoci #2064 sajnos nem láttam a KÉKFÉNY-t miről maradtam le? -
giveittome #2063 Lekéstem valamiről? -
szee #2062 Nézzétek a KÉKFÉNYT - Magyar1 TV. ! -
giveittome #2061 Ez úton csókoltatom a Yoodli vezérkarát, ügyvezetőjével egyetemben. Az nem megoldás ám, hogy nem vesszük fel a telefont, később meg inkább kikapcsoljuk a hívásfogadást...
Újabb mailcím: boss-kukac-yoodli-pont-hu. Nem mintha innen válaszolnának.
Legalább annyit írhatnátok, hogy köszi a pénzetek... -
vegastar #2060 Nos Bogaram,ha kell én pisztolyt nyomok a pofádba ,azon már ne múljon a világbéke ,hidd el nem te leszel az első ember aki ettől összeszarja magát. Más ,és javaslatok.
De ,itt arról szólt a móka 1 éven át,hogy nincs veszteni valód .....
( Betudja ezt a reklámszöveget ,sokszáz ember linkelni )
Mert ha nem te nyered a licitet ( ami gondolom nagyon sokunkkal előfordult ) Akkor még mindig megveheted,akár a credittel akár kp-ben.
Márpedig ,az ilyen típusú hirdetés inkább Web Áruház jelleget adott a dolognak, mert szinte csak az utalványok mentek "szerencsére ".
Ha nem így lett volna,akkor biztosan nem maradt volna 100.000 /fő pénz bent. Nem beszélve arról,hogy az ünnepek alatt a szokásos licitár kétszeresét meghaladó árban lehetett csak nyerni.
Ahogyan abbahagyták,ahogyan NEM tájékoztatták a Népet , ahogyan megszüntettek minden kapcsolatot velünk ,az a felháborító.
Javaslom még mindig 1 Web Áruházat nyitni ,hogy legalább valami visszatérüljön.
Azt pedig ,hogy önjelölt okoskodók osszák az észt ,ezt kikérem magamnak.
A valódi tulajnak kellene emailon ,vagy ha más nincs ,itt tájékoztatni !!
-
freelandR #2059 Gondoltam, ezért kezdtem úgy az írásom, ahogy....
De gondolom nem mindenki 'bukott bele' a Yoodli-ba 100.000-ket, őket lehet érdekli!
Sőt akik buktak talán azokat is....
Semmi nem kötelező, nem 'tartanak pisztolyt a fejedhez', de lehet, hogy egy kattintást megér, hogy megnézd!
A 'Yoodli-s küzdelemhez' pedig sok sikert és szerencsét kívánok! (Nem lesz egyszerű dolog.)
Minden jót Neked is!
-
giveittome #2058 Valahogy ráéreztél, hogy NEM a legjobbkor írsz!!
Máshol próbálkozz a marketingeddel, ez nem az az oldal, ahol vevőket találsz rá...
Rossz időben, rossz helyen vagy. -
freelandR #2057 Némi segítség a regisztrációhoz azoknak akiket érdekel!
Regisztráció: Regisztráció
Főoldal: Főoldal
Köszi a figyelmet! -
freelandR #2056 Üdv Mindenkinek!
Tudom nem a legjobbkor írok (a Yoodli és egyéb hasonló oldalak) miatt kialakult helyzet miatt, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy merőben új, aukciós portált.
Nincsenek 'botok', nincsenek az 'egekbe szökő árak', csak annyit költhetsz amennyit előre meghatároztál (nincs folyamatos kredit vásárlás- kredit sincs)!
Nincs előre fizetés, csak akkor fizetsz ha az aukció elindult! Ja és nem csak fizetős aukciók vannak! Gyűjthetsz ingyenes részvételre jogosító Prémium liciteket is! (Akár 0,-Ft-ért részt vehetsz egy AUDI A1 aukcióján!)
Az aukciós tárgyak nem 10-20 vagy 50.000,-Ft-os termékek, melyek valós árukhoz képest 5-10-szeres árakon kelnek el, hanem minden terméknek meghatározott fix ára van! Pl. jelenleg AUDI Q5, BMW 320 coupe, mexikói üdülés, 3D-s teljes mozi szettre lehet licitálni (de lesz AUDI R8 vagy Ferrari 458 Italia F1 sportautó is!) és a végső fizetendő 'vételár' minden esetben fix 5,-Ft a Nyertes részére. Az aukció tárgyának értéke nem emelkedik folyamatosan, hanem fix! (De akik nem nyertek is visszakaphatják a pénzüket!!! + további aukciókon vehetnek részt INGYENESEN!)
Európa több országában is indul/indult Magyarországon már működik!
Korrekt feltételek, új, innovatív szisztéma, biztonságos működés és valódi luxus termékek!
A regisztráció egyszeri ingyenes és kötelezettségmentes! (Csak 2 perc!)
....ja és ,ha meghívod ismerőseidet Prémium liciteket kapsz melyeket szabadon felhasználhatsz!
Nézz be az oldalra és regisztrálj ingyenesen, megéri!
Magyar oldal: www.uniqueone.hu
Központi oldal:www.uniqueone.eu -
veta #2055 Kedves bogi2003!
Origolicittel kapcsolatban is jól jönne a segítség, ott is vannak ki nem szállított termékeim, és bent maradt kreditjeim is. Írtam privátban is.
Köszi előre is. -
giveittome #2054 Bocs!
Javítok: yoodli-pont-kft-kukac... -
giveittome #2053 Üdv.
A 2011/3. cégközlönyben megjelent: változás csak a cégvezetésben történt, a tagok maradtak. Cégvezető dec. 23.-tól Kőszegi lett.
Van benne egy gmél-es elérhetőség is: yoodli-pont-kukac..... -
szee #2052 Mit? - Kinek? - és miért? -
bogi2003 #2051 Az Origolicittel kapcsolatban tudok segíteni, ha valakinek szüksége van rá. Várom visszajelzéseteket. -
szee #2050 Tisztelt Yoodli kárusoltak !
Köszönöm a sok levelet, válaszolni nem fogok rá - igy inkább ide írom mivel ez egy nyilvános fórum és nekünk nincs semmi titkolni és félni valónk.
-Egy pénzt nem kérek és nem is kértem (bár ezt többen felajánlották, (visszautasítva.)
-Segítsük egymást minden infóval.
-A rendőrség is mehet, minden megoldás csak a cél a lényeg.
szee -
szee #2049 Egyébként a Kőszegi nekem se veszi fel ! De a bemérés folyamatban ! -
szee #2048 Köszönöm a sok e-mailt, de a bíróság, rendőrsés igen hosszabalmas !
Mindenki szeretne hozzájutni a saját pénzéhez minnél előbb !
Csak az írjon. -
szee #2047 Mivel már többször is írtam a Szfehérvár csak egy Pf. cím !
Itt nagyon sok millliókrók van szó !
Én megtettem a szükséges intézgedéseket (nem bíróság).
Várok minden javaslatott, címet, telsz. a szee-kukac-citromat.hu -ra