Keresek egy játekot!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uv
ha valaki keresné: atomháborús-majomemberes-ugrálós c64 játék:
ANTIRIAD

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Destiny?

A medve nem játék.

én kettõs is

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Metalmilitiakid
ez az istenek vagytok !!!!!:DD:D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Molnibalage
Turrican? Volt egy sárkányos játék, de nem ugrálni kellett. Dragon Breed.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rise of Nations ?

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

JohnnyNapalm
én meg nem

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

nonicks
ezt keresed nem?:D qva jó játék :D igaz sose tudtam végig vinni

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Tinman
Keresek én is 2 játékot! -komoly!

- C64-re volt, ugrálós, mászkálós platform játék volt és nagyon kellemes grafikával dragon valami, de nem biztos. Az viszont biztos, hogy humanoid karaktert kellett benne irányítani, de nem embert! Lövöldözés szintén volt benne.

- C64-re volt, valami nigthmare vagy hell volt talán a címében és a pokolba kellett keverni egy fószerrel.

Sajnos évek óta próbálgatom, de rá nem jövök mi lehetett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sapkafej
earthworm jim

György

Sid Meier's Civilization ? <#eljen> Az überkirály.
koryne
Közben én is megtaláltam, igaz, máshol, de itt is vannak linkek (ha jól látom, ugyan azok). Azért hagytam rajta a google keretet, mert ha leveszem, akkor állandóan reklámokat nyom az ember arcába :)

Xbox Live gamertag: kilencnad

gercse
UFOs, legalábbis én ilyen néven találtam egy game-t,
http://www.kaskus.us/showthread.php?p=35829746

legalul, és ott vannak a letöltési linkek is ;)

Láma!
ismerem, szerintem végig is toltam anno,aranyos vicces game.
talán UFO volt a neve, de igy sehol sem találom...

Metalmilitiakid
oké köszi :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

koryne
Erre én is emlékszem, aranyos volt :) Megpróbálom megkeresni, szólok, ha sikerül!

Xbox Live gamertag: kilencnad

Metalmilitiakid
ja és ilyen enm sokkal doom 1-2 utána játék , talán még P1-2 õn toltuk

Metalmilitiakid
jaja erre tutire emlékszem mert egy csomót röhögtünk hogy miért pont egy kacsacsõrût találtunk a mocsárban :D

n3whous3
én meg keresek egy topikot, amiben kereshetek játékokat és találtam is nem egyet, szal ez zárható

púúúúú

Zsolek123
biztos kacsacsõrû?

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Metalmilitiakid
hát biztos az tuti hogy csak kattintásról szólt mert azzal mozogtál is , nem sokat kellett hozzá a bill, tudom hogy voltak benne ilyen hülyeségek hogy be volt lakattal zárva a csûr, volt mellet egy szénakazal beleugrasztottad a kacsacsõrût és az talált benne egy tût és azzal kinyitottad ... ilyenek

wordsworth
ilyen point N' click játék nem?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Metalmilitiakid
nem hiszem vmi külföldi játék volt és semmi köze a matekhoz és sztem az UFO is benn volt a címben . És az ufo ilyen lila volt és egyszemû meg antenna a fején ha jól emlékszem.

Terensz
Manó matek?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Metalmilitiakid
Na akkor már én is keresek egy játékot . Nagyon régi az volt a lényege hogy egy UFO lezuhant egy farmon , utána barátságot kötött egy kacsacsõrû emlõssel és feladványokat megoldva próbálta újra összerakni a hajóját és bekerült a városba ..., ilyen kicsit rajzfilmszerû grafikával. Igazából ilyen logikai játék volt, de sehol nem találom.

Zsolek123
Empire Earth

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Tigristank
Empire Earth?
Nekem ez ugrott be a leírás alapján.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SL
Empire Earth, zárható.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Sziasztok
A jatek cimere amit keresek sajnos nem emlexek mar mert nagyon regen lattam volt. Egy strategia jatekrol van szo, a lenyege roviden az, hogy az emberi civilizacio fejlodeserol szol, tehat kezdodik a jatek a kokorszakban es feltudsz fejlodni egesszen az urkutatasig.
Ismeri valaki? Azt hiszem a neveben van valami Worlds is.
Koszi!
← ElőzőOldal 2 / 2