Keresek egy játekot!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Időközben meglett és még le is tölthető, bár ősrégi:
https://forums.duke4.net/topic/5080-irany-a-getto-destination-ghetto/
bajgunar
Letekered oldalt alulra, s kiválasztod (átváltod) a js-dos emulátort. Az nem recseg.
RJoco
Köszi!
Nem vitték túlzásba a névválasztást :)

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Köszi!
Ennek a Settlers-nek rettenetes a hangja. Amellett, hogy recseg.

bajgunar
A biciklis neve szerintem Paper boy volt.
RJoco
Anno volt Amigán egy játék, ahol a képernyő négy sarkában volt 1-1 erődítmény. Két fal így védve volt, a másik két falat pedig egy megaball szerű tálcával kellett védeni a romboló golyó ellen. És úgy kellett irányítani a sajátunkat, hogy a másik erődítmények falait amortizáljuk. Az veszített, akinél a labda behatolt és eltalálta a középen lévő címert.
Esetleg emlékszik valaki a nevére?

Egy másik játék is érdekelne, még a C64-es időkből, mikor egy biciklis újságkihordót kellett irányítani, a házakhoz bedobálni, közben kerülgetni az akadályokat.
Ennek sem ismerem a címét. Esetleg valaki?

Ez az archive.org oldal tök jó.
A Rampart-ot mindjárt játszhattam is.
A Settlers-t, az eredeti első részt sajnos nem találta.
A Napalm-ból meg csak újságot tárolt el, a játékot nem. Mondjuk a demo rajta a CD-n. Elvileg.
De lehet, hogy valahol még megvan a lemez nekem is.

Azok a régi szép idők. Mióta PC-m van, azóta nem is stratégiázok igazán. Az utolsó talán a Suprime Commender lehetett. Meg a HomeWorld remastered-et kipróbáltam.

Az alapjáték még itt-ott elérhető de a mod hozzá már nem nagyon. Ha esetleg ismersz olyan weboldalt ahol fent volt de megszünt probáld meg az archive.org weboldalt. Itt idönként letöltik a teljes iternetet és ha mázlid van még le is tudod tölteni hozzá a modot.
Ezen a linken még van pár mod hozzá.
Amugy sokat mondó,hogy az utolsó komment 2013-as. Nagy csodát ne várj itt.

https://www.moddb.com/games/duke-nukem-3d/mods#modsbrowse
Utoljára szerkesztette: RaeApofisz, 2024.08.23. 00:09:40
Próba szerencse: keresek egy régi kb. 15+ éves? amatőr magyar azt hiszem modolt duke nukem játékot. Magyarok voltak a fejlesztők és a játék témája is. Nem sokra emlékszem; volt benne v43 vonat meg vidéki mapok elég sok custom cuccal.
GyaxyBoy
Sziasztok!
Nem tudnátok ajánlani valami játékot, amit együtt lehetne tolni?
A lényeg!
Jönnek hozzánk barátok (párok, lányok és fiúk)
Van monopoly, Activity amivel tudunk játszani, de szeretjük a kockulós játékokat is.
Mi pasik el leszünk majd a FIFA, Mortal.. stb játékokkal, de szeretnék olyan játékot is keresni, amivel vagy xbox-on, vagy pc-n lehetne játszani. PC-n akár más játékosok ellen is, boxon csak 2 kontroller van.

Erre a helyzetre keresek játékokat. :)

Kinect, gitár, speciális mikrofon (pl Lips játékokhoz)... ilyenek nincsennek!

Köszönöm!
GyaxyBoy
Köszönöm, ezek közül lehet válogatni! :D
Travian, Grepolis, Lagoonia (ez ilyen sims-szerû szigetlakós)

Régen sok féle böngészõs játékot próbáltam, amit még nem untam meg annyira az egyedül a forge of empires..

forgeofempires

Ezek nem annyira jellemzõek arra amit írtál, de hátha bejön, ott van még a goodgame empire is, viszont az meg nagyon nehéz, és pénzes,

Prototype2

GyaxyBoy
Köszi szépen. Van még esetleg más is?
Lord of Ultima
http://www.tiberiumalliances.com/hu
anno online

nadirim -ez viszont rpg

Atisz
Régi, de még mindig jó: Gothic (egyébként van belõle új rész is, de azzal még nem játszottam).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

GyaxyBoy
Keresek egy olyan web böngészõs játékot, amiben:
- nem kell semmit letölteni telepíteni (szóval csak böngészõt használjam)
- kelljen feljeszteni
- kelljen vagy lehessen üzletelni benne
- szövetségest is kell szerezni
- egymás ellen és ne csak gép ellen kelljen harcolni

Eddig a Settlers Online-al játszom, de ez kicsit unalmas. Küldetések vannak, de egymás ellen én úgy vélem nem kell harcolni. Így nem lehet + területet, vagyont, népességet, stb... szerezni.
Van ilyen vagy ehhez hasonló játék?
És ha nem költök rá valódi pénzt, akkor is végig lehessen játszani, vagy el lehessen érni vele igen szép teljesítményt!
GyaxyBoy
Nem az. Igen azt ismerem. De ez új játék. Kicsit lopakodni kell benne és hasonlít a környezet a Skyrim világára.
Esetleg a Messiah? Arra igaz amit írtál, viszont az vagy több mint 10 éve jelent meg..

mintha a dishonored-be ilyesmit lehetne...

GyaxyBoy
nem az. kicsit hasonlít a világ, a skyrimre, vagy az elõdjéhez (annak sem jut eszembe a neve. Amikor lehet varázsolni és lehettél jó vagy gonosz is.) :)
De nem az kell, ha valaki annak mondaná meg a nevét az nem jó. :)

Köszi
TheGrinder
Nem a FEAR 3-ban volt valami ilyesmi (csak tipp)?

GyaxyBoy
Sziasztok!
Keresek egy olyan játékot, ami mostanában jelent meg, vagy fog megjelenni. Természetesen a nevét nem tudom, de a játék arról szól, hogy bele tudsz menni az emberbe és úgy tudsz elbújni, vagy megölni másokat.
Asszem egy emberrel vagy és ez egy speciális képesség.
Nem tudom, már régebben láttam videót róla. kb. 2-3 hónapja lehetett.
És ha jól tudom, utána már lehetett is fent látni, neten, hogy megjelent, de nem érdekelt akkor még, mert nem volt xboxom. De ez PC re is megjelent, csak az gyenge, azért nem is akartam megvenni.
Szóval tud valaki valami ötletet vagy pontos infót mondani?

Köszönöm elõre is segítségeteket!
crackyS
fallout 3-al játszottam, az tetszett, de kifagyások miatt nem kötött le hosszú idõre
mennyire hasonlít rá a nv?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

ha a játékélmény a lényeg, akkor mindenképp morrowind. esetleg kipróbálhatod az obliviont is. fallout:nv még ami hasonló (mert ugye ez mind bethesda,skyrimmel együtt)

How much can you take,before you snap?

crackyS
valaki tud valamilyen jó rpg-t vagy sandbox típusú játékot pc-re? GTA-t, skyrim-t leszámítva

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Hellgate London esetleg?
Ki tud letöthetõ közlekedéses vagy focis játékot? lehetõleg ne demót???
Helló
Engem is érdekelne valami Diablo szerû játék,de olyan amiben van gun skill is. Például a Mythos, vagy a Dungeon Siege 3. Az se nagy baj,ha nem hack n slash. Esetleg még steampunk környezetben is van.
Tudnátok mondani párat?
Elõre is köszi.

How much can you take,before you snap?

GyaxyBoy
Starcraft 2 nem rossz, de nem ilyen stílusra gondoltam! Nincs benne a hódítás azon módja, ami most nekem hiányzik!

Köszi az tippet. Anno-t holnap tesztelgetem! Ma már nem érek rá!
Rage47
Starcraft 2

Anno 1404
GyaxyBoy

Sziasztok!

Keresek egy jó játékot. :)
Nem játszottam még vele, lehet nincs is ilyen.
Egy hódítós játék érdekelne!
2 fajta kellene, egy ûrben és egy hajós.
Legyen a játék érthetõ, összetett, aprólékos.
Jó a körökre osztott teljesen!

Ûr féle:
kolonizálni, felfedezni új dolgokat, ne legyen túl bonyolult azt nem szeretem. Legyen története. Ne kelljen nekem irányítani ûrhajót (mármint vezetni, csak klikk klikk és megy is :) )
Jó lenne, ha egységeket én tenném össze, de nem fontos ez. De legyen benne diplomácia és kereskedelem. Régi kedvenc Retribution vagy mi volt a neve. Asszem azt is magyarok csinálták, Imperium G. elõdje volt.

Földi játék:
Régen nagyon szerettem a Colonization-t. Egy hasonlóra vágynák. A hajók itt is klikk klikk és mennyenek. Lehessen Indiánokkal üzletelni, esetleg bekebelezni, hogy nekem dolgozzanak. Legyen Diplomácia és fejlesztések.

Amik nem jöttek be, vagy végig toltam, szóval ezeken kívül ha tudnátok mádz ajánlani, annak örülnék:
Imperium Galactica 1,2, Civilization 1-5, új Colonization, Master of Orion. Volt még egy pár, de azoknak már a nevükre sem emlékszem! :D

Lehet régi játék is, 1995 tõl bármi.

Amilyen játékokkal még nagyon el vagyok, voltam! Settelers 2,4,7
TTycoon, Roma Total War, Dio2 :D
Szóval jó története legyen és érthetõen logikusan felépített játék menet!

Segítségeteket elõre is köszönöm.

Anno-t azt most fogom kipróbálni, videó alapján nem jött be, de hátha... :)
Hello
Keresek egy játékot:
PointnClick típusú már 7-8 éve biztos van hogy megjelent
Ha jól emlékszem egy amnéziás srácról szól aki egy kikötõben találja magát a díszlet és a játék kora is egy 17. századi kikötõt idéz...
Sõt ha mindne igaz még magyarul is beszélt a játék.
Ha valaki tudja a címét legyen szíves segíteni :)
Köszi

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Hello!

Olyan FPS-t vagy izometrikus hack'n'slasht vagy shootert keresek, amiben van randomgenerált térkép, illetve a karakter fejlõdik. Hellgate Londonhoz hasonlatosra gondolok.

Tudtok ajánlani valami ilyesmit?
koryne
God of War sorozat?

Xbox Live gamertag: kilencnad

Renjike
én 1 hasonló játékot keresek mint a devil may cry sorozat csak kicsit véresebb nem tud valaki tippet? :S

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

kastil
Köszi! Thief nem tetszik, Deus Ex viszont nem értem, hogyan maradhatott ki eddig!

Világpolgár
Deus Ex, Freelancer, Thief sorozat.(utolsó talán nem felel meg KOTOR/Fable szintnek, ennek ellenére mindenkinek ajánlom akinek csak tudom)

kastil
Hali!

Én igényes történettel megáldott játékokat keresek!

Például; KOTOR 1-2, Half-Life Episodes, Condemnes Criminal Origins.

A lényeg, hogy ne RTS/Adventure legyen, kivéve ha az horror, mint pl.; Obscure / Resident Evil részek.

Grafika nem elsõdleges szempont, de azért egy kotor/fable szintjét üsse ha lehet.

Zeller01
Keresek egy netes játékot.
Egy nagyon jó grafikával megáldott társasjáték, amiben mi egy menekülõ talán "tejeskocsival" vagyunk és üldöznek a rendõrök. A lényeg, dobókockával kell dobni, kérdésekre válaszolni így kell menekülni és a célba jutni mielõtt elkap a rendõrautó.
Na? :D

. : Z E L L E R : .

Sziasztok!

Érdeklõdnék valami multis szimulátoron.
Lehet kamionos,traktoros xD,repülõs,hajós...
Végülis mind1,csak lényeg hogy multi,és szimulátor legyen
Bár az elsõnek örülnék a legjobban.
Csak haverral akarunk kicsit lámulni xD

Elõre is köszi szépen mindenkinek!

Üdv,
Üdv! Szintén egy régi játékot keresek...
2D-s, felülnézetes játék, amiben különféle tankkokkal kellett felrobbantani az ellenséges bázisokat. A tank át is alakulhatott mechanikus békává, rovarrá... Ellenségek szintén "élõlényszerû" harci gépekkel voltak. Az ellenfélbõl esõ pontokkal tölthetõ az üzemanyag és energia.
Rengeteg féle képpen próbáltam rákeresni, de hiába. Ha valakinek van bármi ötlete a játék címével kapcsolatban, azt megköszönném. :)
Hello! Én egy régi 2D-s point and click játékot keresek,ami megvolt még anno eredetiben...Ebben egy rózsaszínes kis ûrlénnyel kellett lenni és ha jól emlékszem J betûvel kezdõdik a címe a játéknak és a legelsõ intro az olyan,hogy az ûrlény az UFOjával belezuhan a dzsungelbe. Ha valaki tudja melyik ez akkor azt angyon megköszönném!!!
Ja sztem is
transport tycoon-ra gondolsz? (a "hunticon" valami magyarírott lehet)

MerlinW
Imrusssss
Van egy nagyon régi játék (vasutas) amiben síneket, lámpákat, meg ilyeneket lehet benne csinálni! Valakinek nem ismerõs valami az a neve hogy hunticon vagy mi

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Metalmilitiakid
szomorú a szívem a városba menet kocsival intro közben kifagy a játék :(

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Oldal 1 / 2Következő →