3763
-
Hoz_Hun #3563 Nekem önmagában nem azzal van a bajom, hogy buzik voltak. Hát azok, amióta a sorozat elindult. Ez nem érdekelt. Hanem a tény hogy CSAK ők úszták meg. Miért őket egyedül választották ki?! Az olyan remek embereket, mint Gannicus meg megfeszítik. Hát most mi az üzenete ennek a sorozatnak... -
Retsu #3562 Túlerő címén nem is létszámra gondolok elsősorban, hanem fejlett vértezetre/pajzsokra, illetve a másik oldalon ennek hiányára. Nem tudom mennyivel voltak többen, a mutatott felső nézőpont alapján nagyjából egyenlő volt az emberanyag. De tegyük hozzá, hogy ez 1 történelmi sorozat fantasy elemekkel. Itt nem az olyan "óriások"ra gondolok mint Theokoles volt, lehettek nagy növésűek. De az 1. évad egyik részében ami ellen Spartacus+Varro harcolt, az mi? Namármost szerintem a Vengeance volt a legreálisabb évad, ott volt egyensúly. -
#3561 Akkor mi nem ugyanazt láttuk, mert minden amit hiányoltál megtörtént. Méltó ellenfelek voltak (meg is beszélték), és kezet is ráztak. Ha mindez a párbaj végén történik, na én meg akkor kaptam volna agyfaszt, ritka gagyi lett volna. Egy Crassus féle római soha nem hagyta volna életben. Nem hagyhatta életben. -
NovaTerra #3560 Nem hiszem, hogy a készítők jól be tudnák mutatni az első és a második triumvirátus közti eseményeket. Ugye itt is tényleg mindig igyekeztek a néhány arccal, névvel rendelkező ember harcára koncentrálni, mintha az egész felkelés 20 ember csihi-puhija lett volna. A triumvirátus három tagja pedig mind hadvezérek voltak, saját légiókkal és rengeteget háborúztak különböző frontokon. Politikai áskálódást és szervezkedést talán be tudnák mutatni. De a hadjáratokhoz, a rengeteg csata bemutatásához nem elég az, ami eddig. -
#3559 mivanitt -
NovaTerra #3558 Pedig a rabszolgák voltak többen. Szóval nyugodtan oda cgizhettek volna nagyobb rabszolga tömeget. Nekem sose jött be ezek az ugrálós jelenetek. Olimpiai bajnokok elbújhattak mellettük. Mindegyik ezt csinálta. Crixus is, Gannicus is, ráugrott egy századnyi katonára. Persze biztos nem szúrták volna le őket a picsába. Értem én, hogy szándékosan eltúlozták, hogy mekkora királyok a srácok, de sokszor a kevesebb több lett volna. -
#3557 Ha ott és úgy lenne vége annak amit írtam értenélek. Szerintem érthető, hogy mire gondoltam. Tőlem nem találsz egyetlen "jaj, már megint a buzik" hsz-t sem, a homofóbia az nem egy egyszerű, nyugodt hangvételű kijelentésben érhető tetten, szóval frankó így kiragadni egy egész és egy fél mondatomat, ezért arra kérnélek ne sarkítsunk, ne ferdítsünk. De hagyjuk a témát, nem akarok lavinát indítani (bár lehet, hogy már késő, mea maxima culpa) -
NovaTerra #3556 Római korban teljesen mások voltak az erkölcsi normák. Simán megdugta a dominus az asszony jelenlétében a rabszolgalányt és a rabszolgafiút is. Nem volt semmilyen erkölcsi aggály. Orgia pedig szervezett rendezvény volt, megszokott szertartásokkal. Pedofília se volt nagy dolog. Simán elnézték, ha egy 50 éves faszi tizenévesekkel dugott. Az meg, hogy itt ebben a filmben bemutatták, hogy kb. mindenki leszarta, hogy ők melegek, teljesen jellemző volt a korra. Eleve fel sem merült bennük, hogy az gond lenne. -
Retsu #3555 Vegyes érzéseim vannak a befejezéssel kapcsolatban. 1részt lehet mondani hogy be kellett fejezniük, de azért legalább az utolsó rész(ek)re kicsit jobban összeszedhették volna a dolgokat. A végső csata viszonylag jól lett megoldva, Spartiék részéről voltak ugye ötletes csapdák, megoldások. Viszont ekkora túlerővel szemben lehet nem ártott volna még 1-2 plusz trükköt kitalálni. A Sparti vs Crassus harc (szerintem) legjobb jelenete, mikor szó szerint leküldte a magas lóról Crassust. A végső, gyalogos párharc azért lehetett volna látványosabb. Valamint: szerintem HATALMAS ziccert hagytak ki a készítők, mikor mind2en földön lihegve, már-már úgy nézett ki hogy kezet ráznak, hogy méltó ellenfelek. Kár, hogy ez nem lett meg. -
Susarc #3554 "Pedig ha tudnák, hogy a harcias buzizók, homofóbok nagy része látens homokos... :) Én nem vagyok az"....ennek a mondatodnak aztán sok értelme van.....tehát ha mi leirjuk,hogy nemszeretnénk buzikat látni akkor mi látens homokosok vagyunk,de ha te irod le ,hogy nem vagy homokos akkor te valóban nem vagy az.....KORREKT /sarcasm on/ vagy
engem sem zavarna csak az zavar,hogy TOLJÁK BELE AZ ARCOMBA a HOMOKOSOKAT na az zavar! -
#3553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a látens buzizás nagyon népszerű érv manapság, de kb olyan súlytalan, mint a "ha nem tetszik, csinálj jobbat" vagy a "csak azért kritizálsz, mert irigy vagy".
egyébként egyetértek. -
#3552 http://www.tvguide.com/News/Spartacus-Series-Finale-1063972.aspx -
bega82 #3551 -
#3550 Pedig ha tudnák, hogy a harcias buzizók, homofóbok nagy része látens homokos... :) Én nem vagyok az, de nem is érdekel amikor olyat látok, ha ő úgy boldog, legyen az, sok boldogságot, csak rám ne másszanak. Sőt, sokkal inkább elviselem annak a látványát, ha két azonos nemű szereti egymást, mint azt, ha gyűlölködnek. Ha ezért engem is lebuziznak, hát legyen, szarok bele. Én tudom magamról, hogy ki-, mi vagyok meg és az is akivel megosztom az ágyam, és akik fontosak nekem. Azért az elég durva, hogy már abban korban is ez egy természetes dolog volt, az emberek föl se vették, most meg... több évszázados egyházi agymosás megtette a hatását. -
#3549 Ostoba homofóbia. Barca meghalt. Pietros meghalt. Nasir másik fiúja meghalt... Másrészt meg Agron kitalált személy volt, őt nyugodtan életben lehetett hagyni, míg a többi főszereplőt aligha, még akkor is ha sok volt a fikciós elem. -
Prof William #3548 Igen Crassus jól adta. Ő azon kevesek közé tartozott akit sajnáltam volna ha meghal. Méltó ellenfél volt és Spartacust és méltó ellenfélnek tekintette. -
#3547 nem dicstelen, elhangzott spartacus és crassus szájából is hogy az életben nincs igazság. ennyi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!naevia jól hozta a páhogó halat, örültem mikor megdöglött. de amúgy így kellett lennie és kész. még spartacus mondta hogy istenek haragja, sors akarata stb. hát jött a "deus ex machina", pont megölte volna crassust és jöttek a légiósok lelándzsázták szpartit... evvan.
remélem lesz valami triumvires spinoff, megnézném az ármánykodásaikat és ahogy törtetnek előre, crassus legalább tisztelte spartacust. jó volt ez így. hiányozni fog, csak annyiban vagyok csalódott.
eddig talán csak a band of brothers volt sorozatok közül ami így hatással volt rám.
egy modern tévéfilm, semmi több amúgy, ugyanolyan gagyinak fog hatni pár év múlva mint most a benhur megoldásai (amik akkor konkrétan kurvajók voltak - bár itt azért nemkellett volna bele az égő gall, kb. ilyen youtubeos hájszkúl montázs volt a tűz a csávón ahogy pörkölte megfele nagyon LOL volt) -
Susarc #3546 ami a szinkronokat illeti valóban ég és földnyi szakadékok vannak a különböző produkciók között! -
Hoz_Hun #3545 Álltalánosságban igazad lenne a szinkronnal kapcsolatban. De pl a Maffiózok magyar szinkronja szerintem fényévekkel még rá is ver az eredetire. Az olyan jó lett, hogy én utánna angolul nem tudtam nézni. De pl a Trónok Harcát meg magyarul nem bírom megnézni. Megpróbáltam, erőltettem, aztán vissza az eredeti hangjaikhoz.
A lényeg, hogy tudnak kurvajó magyar szinkronokat készíteni.
Azt mondjuk pont nem tudom Spartakusé milyen lett. -
Hoz_Hun #3544 Hogy miért? Hát mert 2013-van. A mostani sorozatok úgy reáliask, ha a buzik megmaradnak a heretók meg szörnyűbnél szörnyűb halált halnak, hogy a buzik élhessenek. Ez az új terndi. :/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy engem nem zavart volna, hogy a buzik megmaradnak, bár egyikük sem volt szimpatikus (nem a buziságuk miatt, a karaktereket sem állhattam ki), ha Gannicus megmaradt volna. Nem érdekel, mi reális mi nem, főleg egy ilyen szürreális kardos/baszós sorozatban mint a Spartakus. Ezzel nekem nagyon elcseszték a végét, pláne ilyen dicstelenül. Halt volna meg a csatában, ha már muszáj. Jó hogy Ceasar se**be nem tette előtte (bár lehet az is megvolt, csak nem mutatták).
Az hogy Spartacussal mi lett meghal, túléli vagy megnyomorodik, pont nem érdekelt. -
Susarc #3543 nah igen...eddig észre se vettük őket:P -
NovaTerra #3542 Na pont ezt a fajta hozzáállást, odafigyelést hiányoltam egyre jobban a sorozatból. Itt még azzal is bajlódtak, hogy bogarakat raktak oda. -
Susarc #3541 -
#3540 Amúgy igen. Lehet az a Time Crisis-os videó nem vérkomoly, de illett volna a lövöldözős szerepbe is Andy, és a karrierje épp felfele ágazott... ki tudja, lehet, hogy túlnőtt volna a sorozaton.. sajnos már sosem tudjuk meg :( -
NovaTerra #3539 Annyira kevesen múlik kiből lesz akciósztár. Belőle is lehetett volna Jason Stathan szerű akciószínész. -
hapi #3538 Akárki akármit mond ez egy 10/10-es sorozat volt. Hálálkodhatunk a készítőknek mert sztem alapmű lett. Sajnos a maradék 100 nyomozós sorozatban nem lelek majd semmi érdekességet... -
#3537 Ha már Andynél tartunk: itt egy vicces videó. -
#3536 Ha sorozat akkor eztv. Az összes most futó és régebbi sorozatot le tudod tölteni, + keresési funkció, listából is kikeresheted, többféle módon is tölthetsz (p2p, direkt módon, stb). Klikk ide!
De ha szépen megkérsz tudok küldeni nCore meghívót, csak ne terjeszd, hogy én küldtem X) -
bcrics #3535 Hazai nagyobb torrentek vmelyikén nem vagy fenn?
1st,nCore pl?
1st-re tudok meghívót küldeni. -
#3534 oké köszöntem nemvagyok jártas benne:D megfogadom a tanácsod, +plusz+ repült neked :D -
#3533 eztv.it -
#3532 Isohunt? Ugye viccelsz? :D Az már 5 éve is tele volt fakekkel. Torrentz.eu, h33t, kakcasstorrents, thepiratebay satöbbi bármi, csak ne isohunt :D -
#3531 honnan töltöttétek am le? isohunton nézem mindegyik fake ami fenntvan :S -
Susarc #3530 pacsi! gyűlünk-gyűlünk:) -
#3529 Értem én, hogy tiszteletből, abszolút nem a szándékot kérdőjelezem meg, meg se fordult ilyesmi a fejemben (egyébként is a buzija vagyok az ilyen kikacsintásoknak és főhajtásoknak). Viszont annál a jelenetnél ezt meghúzni szerintem nagyon morbid lett volna. Amúgy nem furcsa amit mondasz, nekem a két évad alatt többször is volt olyan, hogy hasonlót láttam, éreztem, mint amit mondasz. -
Susarc #3528 NA VÉGRE!! nem egyedül éreztem!:) THX BRO! -
Susarc #3527 szerintem meg épphogy Tiszetelet Andy felé!,hogy ő az igazi Spartacus...na mindegy akkor csak beleláttam:P -
#3526 Miért csak a buzik maradtak életben??? :((( -
#3525 pont erről írtam én is.
egyébként a credits vége
-
#3524 Azért ez elég morbid lett volna. Rámontírozni az arcát egy olyan jelenetben, ahol épp fönnakad a szeme... ez még nekem is ízléstelen, akkor a rokonoknak ez milyen lett volna?