Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
engem sem zavarna csak az zavar,hogy TOLJÁK BELE AZ ARCOMBA a HOMOKOSOKAT na az zavar!
egyébként egyetértek.
Per Aspera Ad Inferi.
remélem lesz valami triumvires spinoff, megnézném az ármánykodásaikat és ahogy törtetnek elõre, crassus legalább tisztelte spartacust. jó volt ez így. hiányozni fog, csak annyiban vagyok csalódott.
eddig talán csak a band of brothers volt sorozatok közül ami így hatással volt rám.
egy modern tévéfilm, semmi több amúgy, ugyanolyan gagyinak fog hatni pár év múlva mint most a benhur megoldásai (amik akkor konkrétan kurvajók voltak - bár itt azért nemkellett volna bele az égõ gall, kb. ilyen youtubeos hájszkúl montázs volt a tûz a csávón ahogy pörkölte megfele nagyon LOL volt)
A lényeg, hogy tudnak kurvajó magyar szinkronokat készíteni.
Azt mondjuk pont nem tudom Spartakusé milyen lett.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az hogy Spartacussal mi lett meghal, túléli vagy megnyomorodik, pont nem érdekelt.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De ha szépen megkérsz tudok küldeni nCore meghívót, csak ne terjeszd, hogy én küldtem X)
1st,nCore pl?
1st-re tudok meghívót küldeni.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
egyébként a credits vége
Per Aspera Ad Inferi.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
ui: BEST SOROZAT EVER! én is Gannicust szerettem volna ha túlélni...sõt én beletettem volna egy terhes nõt is! Vagy Gani csaját vagy Spartacus csaját vagy Crixus csaját simán kihoztam volna a végére ,hogy terhes....az õgy olyan szép lett volna! AZ,hogy a 2 buzerátor "ellovaoglt" a naplementébe azért pedig a kurva anyjukat a készitõknek! egyébbiránt perfect volt minden! Ha túlélik a kedvenceink ha nem!

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
talán ha a ceasar spin-off-ból lesz valami az pótolhatná valamennyire, mert mégis valamilyen szinten a sorozat folytatódna.
nekem amúgy marhára tetszett a sorozatzáró, nem vagyok az az elérzékenyülõs fajta de itt pár jelenetnél bizony elérzékenyültem. nagyon ütött az egész rész, szerintem jól lezárták.. a végén meg andy, ohhh bazmeg.. kb ennyi jutott eszembe.
rip spartacus<#rinya>#rinya>
Yo, Bitch!
http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3