Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y48yyrwzpIs
4. évad Gannicus, Spartacus
tovább szerintem nem húzzák. még két évad lessz úgy érzem.
Yo, Bitch!
Szerintem Glabernek kampó lesz mert ha nem akkor elmarad a katarzis. 😊
1. évad: Batiatus
2. évad: Glaber
3. évad: ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na most Oenomaus-ról azt írják hogy a harcok kezdetén már életét veszti jóval elöbb mint Crixus.
Ezek után(nyilván következõ évadban filmesítik majd meg ezt)Gellius Publicolát és Gnaeus Cornelius Lentulus Clodianust küldik Spartiék ellen akik a Picenumi harcokban legõzik szinte az összes germánt és gallt köztük Crixust is. Ezt a két konzult különben legyõzi Spartacus. Gannicusról nem hallottam semmit de elvileg valamikor õ is meghal.
És halála elõtt még Oenomaos megbocsájt neki, és átad egy üzenetet Melitta számára.
Vagy .....
nem tom... Doctroénak most elég keményen betettek... valamiért hirtelen õ ugrott be mint távozó személy a lázadók oldaláról.
Úgyis elég bánatosnak tûnik az egész évadban. Szerintem titokban már szeretne találkozni Melittával a túlvilág partján. 😄D Nem hiába ment le annak idején a bányába. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként ha már mennek a találgatások, hogy mi lesz majd...
Várható következõ évad? Tudni már valamit?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az operációs rendszeren is túl...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ja hát az egyiptomi elég nagydarab. bár ahogy néztem ashurnak is nagy keze van, sparti jóval szerényebb alkat
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spartacus a nézelõdés helyett inkább kaszabolt volna többet.
Ashur mindent jól kiagyal csak arra nem számít,hogy Lucretia egyre mérgesebb rá.Ez lesz a veszte.
Az az egyiptomi fószer nagyon kemény se crixus se oenomaus nem bírt vele!
Nem hiába gannicus a király!
Kíváncsian várom a folytatást!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Vagy 12?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../