3763
-
#2843 http://comment.blog.hu/2012/07/16/comic_con_2012_a_spartacus_harmadik_evada_nyakig_veresen_erkezik -
#2842 http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/spartacus-2012es-comiccon-interju -
Dean Winchester #2841 http://www.sg.hu/cikkek/90788/remek_video_a_spartacus_utolso_szezonjahoz -
KaBuTo666 #2840 -
bendáj17 #2839 Ez eszméletlen jó kis videó. És akkor 2013 januárban jöhet a befejező rész nem :D -
#2838 Új War of the Damned trailer:
-
#2837 Spartacus videojáték a Ubisoft-tól
-
#2836 -
#2835 Az Incursion-ról volt már említés. A másik tervezett projektjük a Vlad Dracula, "egy új értelmezése a Drakula-sztorinak, a 15. századbeli uralkodó evolúciója, láthatjuk, ahogy vámpír lesz belőle, s eközben küzd, s embersége utolsó cafataiban kapaszkodik, ha másért nem, hát családjáért." ('junkie)
-
#2834 No megvan min ügyködik a Starz...
Link
-
#2833 Kiírja lent: Jenna Lind. -
#2832 1.24-nél (piros ruhában) aki beszél csaj... ki az?
Valamelyik sorimban volt, de nem igazán ugrik be most hogy melyikbe.... -
#2831 War of the Damned preview
-
Susarc #2830 sirok.... -
#2829 -
#2828 Haka Andyért -
#2827 Én még mindig reménykedek benne hogy ez valami rossz vicc a készítőktől és ezzel a hírrel elérték hogy megint mindenki a sorozatról beszél. Aztán jövőre bejelentik a sorozat játszása közben hogy hoppá mégis lesz még egy évad :DD -
KaBuTo666 #2826 -
#2825 http://www.sorozatjunkie.hu/2012/06/09/dokumentumfilm-andy-whitfield-rol/comment-page-1/#comment-1073834 -
csubakkamuki #2824 nagyon szomorú, hogy már jövőre vége lesz.. :S bár reméljük, hogy ez csak egy kis pánik keltés.. -
#2823 "A Spartacus készítőjének, Steven S. DeKnight-nak az új sorozatterve a Starz számára az Incursion lesz, amely egy HALO-szerű videójáték és az Elit alakulat mixtúrájának ígérkezik. Mármint műfajilag. De egyelőre még pilotnak sincs berendelve." ('junkie
-
#2822 Egy évad 10 résszel Band of Brothers 2001-es
Ez pedig 2010-es,szintén 10 rész : The Pacific -
#2821 pedig nagyon alapsorozat.. -
Dean Winchester #2820 "band of brothers" erről se hallottam még :D mindjart megnézek egy s01 traillert, hogy tudjam mégis miről van szó, de megmondanád mennyi évada és évadonként hány részes ez a sorozat? -
#2819 Nem baj, a 3. évad lesz az utolsó, de az száz részes lesz ... :D -
#2818 ha igy van akkor kár. Maffiózók óta nem nézetem ilyen jó sorozatot ami ennyire lekötött. :(
-
#2817 Nem, szerintem nincs szükségük ilyen olcsó húzásokra. A helyzet ugyanaz, mint a Camelot-nál: volt nézettség (800k körül), de túl sokba került és túl sok erőforrást foglalt le, az eladott újra-sugárzások nyeresége gondolom, marginális volt. A Starz fiatal csatorna, nekik minden cent számít.
-
#2816 Ezt valami reklámfogásnak értelmezem. Hogy beszédtéma maradjon a sorozat. Ekkora nézettségnél kizártnak tartom hogy vége legyen. Minimum még két évad. -
#2815 Mert többen is azt vallották, hogy ők azok. :) De amúgy tényleg nem került elő, ezt a rómaiak is leírták, pedig ők aztán hajlamosak voltak elhallgatni a számukra kínos dolgokat.
-
#2814 Pedig mégis keresztre lett feszítve sok filmben. -
G_ArchAngel #2813 lehetett volna fiktiv befejezese, Spartacus testet soha nem talaltak meg. -
#2812 Én nagyon sajnálom, hogy vége lesz, nagyon jó sorozat... Kár! :( Ám, nagyon várom a folytatást, csak egy gond van! Sokára lesz! :( -
Reg5 #2811 Sztem 2 milliós nézettség esetén biztos lesz folytatás. -
#2810 De ha már megvan írva a 10 rész úgy, hogy lesz 4. évad akkor nem biztos, hogy olyan sok minden történik majd benne. -
#2809 osztom
inkább kapjunk egy kerek egész klasszikust, amit előlehet venni minden évben (lásd: band of brothers), mintsem valami rétestésztát ami foshíg lesz a végére.
10 részbe minden epicséget bele lehet sűríteni, egy percig sem fogunk unatkozni ezt lemerem fogadni. -
Dean Winchester #2808 hát én azt mondom inkább zárják le mint sem nyújtsák el tök feleslegesen több évadra! Az persze megint más ,hogy 1-2 évadot simán meg kellett volna rendelni a sorozatból. Vége lesz a következő évaddal és kész, el kell fogadni , bízzunk a rendkívüli brutális utolsó részben és kész :) mást úgysem tehetünk -
#2807 De abban nem lehet már bízni, hogy visszavonják a cancelt? -
#2806 Vagy egy párhuzamos dimenzióban tovább folytatják a harcot és Spartacus elcsórja a power sword másik felét is és ő lesz az univerzum mestere! -
sandor8206 #2805 valószínű le lesz, pár mondatban kiírják,hogy ekkor meg ekkor ez meg az meghalt, rabszolga lázadás elbukott és ennyi -
#2804 Azért ez sem igaz. Le lesz zárva.