3763
-
Prof William #2883 Ez mi lesz? Valami extra rész? -
"In 73 BC it was plundered by Spartacus." (wiki) -
#2881 Úgy tudom, tíz. -
#2880 Lehet tudni hány részes lesz a záró éved? -
#2879 Egy drámai befejezés jól állna a sorozatnak. Több száz keresztre feszített felkelő, vér, hullák, büszke rómaiak, a végén egy dokumentum stílusú narráció a felkelésről, utolsó flash -> Spartacus szeme szuper plánban. HE'S ALIVE! :)
Nem szeretnék egy olyan nyálas, csicsás happy endinget, mint ahogy kezdték a sorozatot Surával, virágszirmokkal meg stb. -
Prof William #2878 Valamint remélem a vég előtt azért jó sok római osztás lesz benne. Bár ebből a trailerből szerencsére látszik, hogy ismét nem spóroltak a vörös nedűvel. -
Prof William #2877 Január 25? Akkor már szinte "mindjárt" itt van. Kíváncsi vagyok milyen véget hoznak össze neki, mert ugyebár a valóságban Spartacus testét sosem találták meg. -
#2876 Új előzetes
-
#2875 Utolsó évad kezdete: január 25. :)
-
#2874 -
bajsz #2873 Kár érte.
RIP Andy -
#2872 RIP Andy
még mindig nem tudom elhinni.. -
#2871 Egy éve ment el. Nyugodj békében Andy. -
FL Zoli #2870 Ma 1 éve hunyt el Andy... -
#2869 Illetve ott a myepisodes.com is, ami naptáraz, szól, stb..
-
Dean Winchester #2868 -
#2867 Ja meg junkie-n is most lett összeszedve. -
#2866 whatnext.eu oldalt ajánlom. -
Dean Winchester #2865 pontosan mennyit? nem jövőre jön az új rész?
összekéne majd gyűjtenem,hogy a sorozataim közül melyek mikor kezdődnek :D Esetleg ha van olyan aki nézi vmelyiket közülük és tudja melyik mikor kezdődik az ossza meg bátran :)
Alcatraz - nem rég tudtam meg,hogy zárást kapott :(
Dexter
Supernatural
Spartacus
Californication - ezt csakis szinkronnal nézem
-
#2864 Na már szeptember van, nem kell olyan sokat várni a folytatásra. :D -
Prof William #2863 Természetesen a TV2/RTL féle adókra gondoltam. -
#2862 Ezt hogy érted? Itthon? Ha jól tudom, rendesen megy itthon az HBO-n, ott ugye nem vágnak. -
Prof William #2861 Így belegondolva igaz amit mondasz... De sajnos az új srácnak ez nem jött össze.
Más.
A minap elgondolkodtam rajta hogyha már egy nyamvadt vértelen leszúrást is kivágtak a múltkor a Trója-ból, akkor mondjuk egy Spartacus rész, ha valaha leadnák hogy nézne ki? Sztem olyan 10 percig tartana egy epizód és abban is csak beszélgetnének. -
#2860 Stephen Amell-t kellett volna választania a Starznak, bár nekem különösebb bajom nem volt McIntyre-el, de nagyon gyerekképű és gyenge a kisugárzása a többi karakter között.
Andy jó színész volt, de nem annyira, hogy ne lehetett volna hozni a szintjét. -
Prof William #2859 Mert Gannicus néha azért fürdik is így ott nincs sötét körvonal. :)
Amúgy egyetértek. Elképzeltem milyen lett volna ha Andy játssza el a második évad Spartacusát. Lehet hogy sorozattörténelem lett volna. -
#2858 csak azt nem értem, hogy Gannicus-nál miért nem alkalmaztak árnyékolást, ha mindenki másnál igen (sötét sziluett a körvonaluk körül) -
#2857 a többszöri átköltés hátránya:D bocsi a hibákért -
#2856 hősünk sztem nemtud ércesen nézni mint andy
olyan feje van mint egy óvodás akitől elvették a homokozólapátját, de amúgy korrekt montázs szvsz
-
#2855 Gladiator Boot Camp
-
#2854 *meglepően sok ismert színész játék játszik benne :D -
#2853 Én sajnos megnéztem egy olyan 2 éve.. hát nagy kár volt :D Mit tudok elmondani róla? Klisék, klisék, klisék, unalom az egész, de meglepően sok ismert színész játék benne, pl John Hannah is, mint mondtátok :D Nekem ő mindig Jonathan bácsi marad, akkor is ha mostanában csak Batiatus szerepében láttam :D -
#2852 nem néztem, csak azt a szerencsés 10mp et láttam mikor bemutatkozott :D
#2851: igen igen, nálam is így van :) -
Prof William #2851 Úgy tűnik mégis teljesült a vágya. :)
Ő volt a legnagyobb arc a első évadban. Előtte ha megláttam valahol rögtön ez ugrott be "némá itt van Jonathan a Múmia-ból."
De most már már "itt van Batiatus a Spartacus-ból."
Jó munkát végzett a színész. -
#2850 háát, talán :D de nem árt mellé valami tömény is. -
KaBuTo666 #2849 Sörrel csúszik. Nem? -
#2848 ha ezt sixxnek meg mernéd említeni, a legkevesebb az lenne, hogy elküld anyádba. esetleg bannolna is... -
#2847 Az mekkora ótvar film... -
#2846 Hoppá, Batiatus kancellár lett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!retek klubbon - utolsó légió -
#2845 Kissé igénytelen cikk, legalább 3 elgépeléssel, de az infó a lényeg. -
#2844 nagyon helyes ! :D
A plakáton Liam arca elég fura nem ?:o