3763
-
Susarc #2963 Az Oroszok 1 fegyver 2 emberes művelete mennyiben volt civilizáltabb majd 2000 évvel ezek után?:D -
#2962 Nem ő találta ki, de akkoriban már nem volt divat, nem volt "civilizált". -
sempronius18 #2961 Tizedelés bevett gyakorlat volt nem ő találta ki........
Ráadásul, ha gyenge parancsnok rendelte el nagyon rosszul is kisülhetett. -
#2960 Nem mondtam, hogy szemét volt. Crassus baromi okos, számító, ugyanakkor rettegett kegyetlen alak volt. Gondolom, majd a sorozatban is benne lesz pl. a hírhedt "tizedelés".
Persze Spartiék sem voltak szentek, a sorozat erősen túlheroizálja őket...
-
sempronius18 #2959 Crassus egyáltalán nem volt szemét arc, csak azt tette ami Rómaiként a kötelessége volt és ezzel egyediben próbálta növelni a saját dicsőségét.
Spartacusék sem voltak viszont egyáltalán angyalok. Fellázadtak és megölték a geci Batiatust ez OK. Felszabadítottak rengeteg rabszolgát ez is OK. Aztán nem csináltak mást csak fel le kóricáltak az Alpoktól a csizma sarkáig Olaszba és raboltak, gyilkoltak, fosztogattak ez már nem ok, pedig ha saját hazát akartak volna maguknak bőven elhagyhatták volna a bukásukig Itáliát.
-
Susarc #2958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![spoiler] -
G_ArchAngel #2957 Tudom, de szerintem aki ismeri azt a kort, az mashogy ertekeli a cselekedeteit.
A maga modjan, Batiatus is az volt szerintem. -
#2956 Ha a történelmi eseményekből indulunk ki, Crassus minden, csak nem szimpi arc. :)
-
G_ArchAngel #2955 Attol felek, hogy megfordulnak az oldalak: Spartacus lesz a geci es Crassus a szimpatikus arc. -
#2954 Bannert lassan cserélni kéne. -
#2953 Jó kezdet volt, Crassus jó ellenfél lesz, ez már látszik.
-
G_ArchAngel #2952 a 3 csaj 1 ferfi foursome nem zavar, bar jobb is lehetett vona: ha en vagyok az az egy ferfi :D -
#2951 Azért az enyhe túlzás hogy hetero jelenet volt az csak. ;) -
Prof William #2950 Látszik, hogy nem vagyunk mi már olyan kifinomultak mint a régi szép buzulós római időkben. :) -
G_ArchAngel #2949 Azert az elejen a heterobol atvaltani meleg jelenetbe nem volt gyenge. Tolerans vagyok, de mikor az ember raizgul a szoke csajra es kap egy barna sracot, az kicsit lelombozo :D -
Susarc #2948 nos én akarok...ellenben kúrvára sajnálom azokat a szinészeket akik 0/24 ben azért vannak benne,hogy csecst meg cuncit villantsanak.... -
#2947 oh tényleg thx -
G_ArchAngel #2946 Az eredeti Naevia pont ezert szallt ki. Nem akart tobb meztelen jelenetet. -
#2945 mczolly -
#2944 Ki csinálta a spartacus feliratokat tavaly? -
Susarc #2943 Honnan szedik ezt a rakat pucérkodó csajszit a sorozatba? mondják nekik,hogy majd szinészek lehettek?!:D
-
hapi #2942 hát itt nem szarakodnak mint a többi sorozatban... :) -
#2941 Crassus méltó ellenfél lesz, nekem szimpatikus. Nem az a fajta mint Glaber, akit meglátok és már öklendezek is, annyira gyomorforgató módon vérgeci, bár ő pont ezért volt jó ellenfél, frankón lehetett utálni :) -
#2940 Ez hiányzott már, jessz. Jól belecsaptak a lecsóba ismét, az első 15percben több vér és bél, ill. másodlagos nemi jelleg szerepel, mint egy R-es besorolású moziban :) -
#2939 Nem lehet valahogy nézni online élőben? -
#2938 nem tudom hogy vagytok vele, de én már nagyon várom -
#2937 Hajjaj, de még hogy! És hányszor! :)
-
hapi #2936 nagy nap ez a mai :) -
#2935 Azé Lucy középkorú háziasszonyként sincs rossz formában asszem. -
Susarc #2934 -
#2933 Szombat reggel már ismét nézhetjük. -
#2932 Nah végeztem újra a régi évadokkal.
Blood and Sand 10/10 Spartacus és Batiatus fantasztikus.
Gods of the arena 10/9 Gannicus elviszi a hátán
Vengeance 10/8 Sajnos az új srác nem hozza Andy szintjét.
Már nagyon várom a befejező évadod. -
#2931 Kell a friss húúúús a filmbe , igaz, igaz... -
#2930 alant Kore is jó, nyomnám vele a hardkoret -
#2929 Saxa szexi, biztos jó lehet vele a szaxi -
#2928 itt ruhában :D
-
#2927 The Girls of Spartacus (Maxim fotók és rövid interjúk)
-
#2926 Az igen, az életben nem ismertem volna fel arcról :D -
#2925 akkor én sem figyeltem mert nekem is új :D -
#2924 Meg a Die Hard 5-ben, de volt már róla szó.