Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Más.
A minap elgondolkodtam rajta hogyha már egy nyamvadt vértelen leszúrást is kivágtak a múltkor a Trója-ból, akkor mondjuk egy Spartacus rész, ha valaha leadnák hogy nézne ki? Sztem olyan 10 percig tartana egy epizód és abban is csak beszélgetnének.
Andy jó színész volt, de nem annyira, hogy ne lehetett volna hozni a szintjét.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy egyetértek. Elképzeltem milyen lett volna ha Andy játssza el a második évad Spartacusát. Lehet hogy sorozattörténelem lett volna.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
olyan feje van mint egy óvodás akitõl elvették a homokozólapátját, de amúgy korrekt montázs szvsz

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
#2851: igen igen, nálam is így van 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Õ volt a legnagyobb arc a elsõ évadban. Elõtte ha megláttam valahol rögtön ez ugrott be "némá itt van Jonathan a Múmia-ból."
De most már már "itt van Batiatus a Spartacus-ból."
Jó munkát végzett a színész.
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A plakáton Liam arca elég fura nem ?:o
http://pspfilez.extra.hu/
Valamelyik sorimban volt, de nem igazán ugrik be most hogy melyikbe....
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”