Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen a TV2/RTL féle adókra gondoltam.
stargatelost
Ezt hogy érted? Itthon? Ha jól tudom, rendesen megy itthon az HBO-n, ott ugye nem vágnak.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Így belegondolva igaz amit mondasz... De sajnos az új srácnak ez nem jött össze.

Más.

A minap elgondolkodtam rajta hogyha már egy nyamvadt vértelen leszúrást is kivágtak a múltkor a Trója-ból, akkor mondjuk egy Spartacus rész, ha valaha leadnák hogy nézne ki? Sztem olyan 10 percig tartana egy epizód és abban is csak beszélgetnének.
Tyler1
Stephen Amell-t kellett volna választania a Starznak, bár nekem különösebb bajom nem volt McIntyre-el, de nagyon gyerekképû és gyenge a kisugárzása a többi karakter között.

Andy jó színész volt, de nem annyira, hogy ne lehetett volna hozni a szintjét.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mert Gannicus néha azért fürdik is így ott nincs sötét körvonal. 😊

Amúgy egyetértek. Elképzeltem milyen lett volna ha Andy játssza el a második évad Spartacusát. Lehet hogy sorozattörténelem lett volna.
Shiwo
csak azt nem értem, hogy Gannicus-nál miért nem alkalmaztak árnyékolást, ha mindenki másnál igen (sötét sziluett a körvonaluk körül)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tigeroo
a többszöri átköltés hátránya😄 bocsi a hibákért
tigeroo
hõsünk sztem nemtud ércesen nézni mint andy

olyan feje van mint egy óvodás akitõl elvették a homokozólapátját, de amúgy korrekt montázs szvsz

PetruZ
Gladiator Boot Camp

Kongy
*meglepõen sok ismert színész játék játszik benne 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én sajnos megnéztem egy olyan 2 éve.. hát nagy kár volt 😄 Mit tudok elmondani róla? Klisék, klisék, klisék, unalom az egész, de meglepõen sok ismert színész játék benne, pl John Hannah is, mint mondtátok 😄 Nekem õ mindig Jonathan bácsi marad, akkor is ha mostanában csak Batiatus szerepében láttam 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
nem néztem, csak azt a szerencsés 10mp et láttam mikor bemutatkozott 😄

#2851: igen igen, nálam is így van 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Úgy tûnik mégis teljesült a vágya. 😊

Õ volt a legnagyobb arc a elsõ évadban. Elõtte ha megláttam valahol rögtön ez ugrott be "némá itt van Jonathan a Múmia-ból."

De most már már "itt van Batiatus a Spartacus-ból."

Jó munkát végzett a színész.
Kongy
háát, talán 😄 de nem árt mellé valami tömény is.

Sörrel csúszik. Nem?
RatBaG
ha ezt sixxnek meg mernéd említeni, a legkevesebb az lenne, hogy elküld anyádba. esetleg bannolna is... <#rolleyes>

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
Az mekkora ótvar film...

Jim Morrison
Hoppá, Batiatus kancellár lett<#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
retek klubbon - utolsó légió

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kongy
Kissé igénytelen cikk, legalább 3 elgépeléssel, de az infó a lényeg.

Jim Morrison
<#eljen> nagyon helyes ! 😄

A plakáton Liam arca elég fura nem ?:o

<#finom><#finom><#finom>
Ez eszméletlen jó kis videó. És akkor 2013 januárban jöhet a befejezõ rész nem 😄

PetruZ
Új War of the Damned trailer:

Kongy
Spartacus videojáték a Ubisoft-tól

PetruZ
PetruZ
Az Incursion-ról volt már említés. A másik tervezett projektjük a Vlad Dracula, "egy új értelmezése a Drakula-sztorinak, a 15. századbeli uralkodó evolúciója, láthatjuk, ahogy vámpír lesz belõle, s eközben küzd, s embersége utolsó cafataiban kapaszkodik, ha másért nem, hát családjáért." ('junkie)
öregharcsa
No megvan min ügyködik a Starz...

Link

http://pspfilez.extra.hu/

PetruZ
Kiírja lent: Jenna Lind.
gabo91
1.24-nél (piros ruhában) aki beszél csaj... ki az?
Valamelyik sorimban volt, de nem igazán ugrik be most hogy melyikbe....

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

PetruZ
sirok....

LoSA
<#eljen>

vixo
Cucmey
Én még mindig reménykedek benne hogy ez valami rossz vicc a készítõktõl és ezzel a hírrel elérték hogy megint mindenki a sorozatról beszél. Aztán jövõre bejelentik a sorozat játszása közben hogy hoppá mégis lesz még egy évad 😄D

<#rinya>
nagyon szomorú, hogy már jövõre vége lesz.. :S bár reméljük, hogy ez csak egy kis pánik keltés..
PetruZ
"A Spartacus készítõjének, Steven S. DeKnight-nak az új sorozatterve a Starz számára az Incursion lesz, amely egy HALO-szerû videójáték és az Elit alakulat mixtúrájának ígérkezik. Mármint mûfajilag. De egyelõre még pilotnak sincs berendelve." ('junkie
desigo
Egy évad 10 résszel Band of Brothers 2001-es
Ez pedig 2010-es,szintén 10 rész : The Pacific
ForzaInter
pedig nagyon alapsorozat..

Yo, Bitch!

"band of brothers" errõl se hallottam még 😄 mindjart megnézek egy s01 traillert, hogy tudjam mégis mirõl van szó, de megmondanád mennyi évada és évadonként hány részes ez a sorozat?
a.carkey
Nem baj, a 3. évad lesz az utolsó, de az száz részes lesz ... 😄

A medve nem játék.

Cucmey
ha igy van akkor kár. Maffiózók óta nem nézetem ilyen jó sorozatot ami ennyire lekötött. 😞

PetruZ
Nem, szerintem nincs szükségük ilyen olcsó húzásokra. A helyzet ugyanaz, mint a Camelot-nál: volt nézettség (800k körül), de túl sokba került és túl sok erõforrást foglalt le, az eladott újra-sugárzások nyeresége gondolom, marginális volt. A Starz fiatal csatorna, nekik minden cent számít.
Cucmey
Ezt valami reklámfogásnak értelmezem. Hogy beszédtéma maradjon a sorozat. Ekkora nézettségnél kizártnak tartom hogy vége legyen. Minimum még két évad.

PetruZ
Mert többen is azt vallották, hogy õk azok. 😊 De amúgy tényleg nem került elõ, ezt a rómaiak is leírták, pedig õk aztán hajlamosak voltak elhallgatni a számukra kínos dolgokat.
davidka003
Pedig mégis keresztre lett feszítve sok filmben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;