Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2013-Feb-01 Spartacus: War of the Damned 03x02 Wolves At The Gate
2013-Feb-08 Spartacus: War of the Damned 03x03 Men Of Honor
2013-Feb-22 Spartacus: War of the Damned 03x04 Decimation
2013-Mar-01 Spartacus: War of the Damned 03x05 Blood Brothers
2013-Mar-08 Spartacus: War of the Damned 03x06 Spoils of War
2013-Mar-15 Spartacus: War of the Damned 03x07 Mors Idecepta
2013-Mar-22 Spartacus: War of the Damned 03x08 Seperate Paths
2013-Apr-05 Spartacus: War of the Damned 03x09 The Dead and the Dying
2013-Apr-12 Spartacus: War of the Damned 03x10 Victory
[merlinw.org]
Eddig se volt számon kérhetõ a sorozaton, de azért a középsõ Caesar ként csúfolt ürge elég kiábrándító...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
See Manu as the orc Azog in The Hobbit: An Unexpected Journey, in theaters now.
hát meghaltam :'D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Akkor kijátszom az ORGIA kártyát!"
"Nekem pedig már összegyûlt 3 torokátvágás érme, szóval aktiválom a vérfürdõ opciót."
A gall haborurol tobb evados sorozatot lehetne kesziteni.
Szerintem az egesz eletet egy 8-12 evados, Game of Thrones szinvonalu alkotassal lehetne bemutatni es meg az is vazlatos lenne.
http://gaborszantai.co.uk/
Nehéz lenne felülmúlni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én inkább egy Batiatusos minisorozatnak örülnék (apuci elkergetése, és az elsõ sikerek). Az õt játszó színész hatalmas volt.
Most már ha meglátom az arcát sosem a béna Jonatan ugrik majd be a múmiából hanem az acéltökû Batiatus akivel nem lehet szarozni. 😊
http://gaborszantai.co.uk/
Per Aspera Ad Inferi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem szeretnék egy olyan nyálas, csicsás happy endinget, mint ahogy kezdték a sorozatot Surával, virágszirmokkal meg stb.
RIP Andy
még mindig nem tudom elhinni..
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
összekéne majd gyûjtenem,hogy a sorozataim közül melyek mikor kezdõdnek 😄 Esetleg ha van olyan aki nézi vmelyiket közülük és tudja melyik mikor kezdõdik az ossza meg bátran 😊
Alcatraz - nem rég tudtam meg,hogy zárást kapott 😞
Dexter
Supernatural
Spartacus
Californication - ezt csakis szinkronnal nézem