3763
QE8VX0tvAwMBUFhJRQVR
  • stargatelost
    Szerintem a #3057 -re akart választ nyomni, csak mellé ment.
  • Micsu
    nacsak mert a képen nem ő van
  • Micsu
    a római kiscsaj az ez nem? Anna Hutchison
  • Szolnokboy1
    de akkor miért lőtték le a sorozatot? 1-2 évadot még tuti ki lehetne préselni a témából.
  • Tyler1
    Mivel jelenleg ez a Starz legnézettebb műsora, rengetegen fizetnek csak emiatt elő a csatornára, ezekkel a szünetekkel meg tovább tudják tartani az előfizetőket. Lesz még 2-3 ilyen szünet elvileg.
  • Kongy
    Most miért van am szünet 3 rész után? :(
  • Susarc
    szőke picsaként láttad a CAbin in the woods-ban?
  • Dean Winchester
    a rómais kiscsaj nagyon aranyos, de így megnézve a teste is eléggé rendbe van...
  • Dean Winchester
    én meg azt vártam, hogy mikor jön az új rész :D jó tudni,hogy pár napig nem kell felnéznem
  • Prof William
    Elfogyott a tankerhajós kiszerelésű művér, ezért most áll a forgatás. :)
  • Csacsi
    Nem is tudtam, hog a héten szünet van :(
  • PetruZ
    Batiatus, vagyis izé, John Hannah most vendégszerepelt a múlt heti Elementary-ban (1x15), mint Sherlock egy régi "ismerőse". :)

Egyébként sorban hírdetik meg a kosztümöket, tárgyakat, egyedi darabokat, ha esetleg érdekel valakit. ;) Lucretia vörös ruhája pl. már $500 felett van, de van itt egy csomó minden egyéb is.
  • DaemoonHunter
    Legalább annyira hiányzik mint pl Batiatus :) De sajnos vesznie kellett, ez volt a sorsa.
  • cylonflatus
    Más nyavajájáról én sem tudok, az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    epilepszia (valójában is az volt, nem csak a Rómában) miatt meg biztos nem ott lent nyiszálnák. Esetleg valami korábbi nemi baj miatt tartva a tetűtől borotválta magát, az epilálást meg keverte volna mazochista "élvezetekkel"? Bár arről sem tudok, hogy mazo lett volna, de persze az nem jelent semmit.
  • FL Zoli
    A Rómában Caesarnak-
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -mezei epilpsziája volt? vagy valami más baja, ami esetleg köthető a vagdosáshoz
  • cylonflatus
    Jó ez az évad is, de Ashur nagyon hiányzik nekem. Kellene egy hasonló manipulatív karakter, aki legalább olyan jól keveri a málnaszőrt, mint Ashur.
  • Tyler1
    Varro(Jai Courtney) McLean fia a Die Hard 5-ben, ez is csak most tűnt fel :)
    Eléggé befutott, pedig nem sok szerepe volt szegénynek a sorozatban.
  • Prof William
    Jaja Starznál ha borotválkozik valaki abból minimum 10 perces vérfürdő keletkezik, lassított bevágásokkal. :)
  • Vajk333
    Akkor buzgón várom a negyedik részt, meg az összes többit. :)
  • sempronius18
    Valószínűleg az intim részén szőrtelenít, csak jó Starzos szokáshoz híven 20. hatványra növelték a karcoláskor kiserkenő vért.
  • davidka003
    4. részben kiderül azt mondták a készítők.
  • Vajk333
    Üdv!
    Valaki megtudná nekem mondani, hogy a legújabb szezon második részében mit csinál a szolgalány Julius Caesaral? Legelső gondolatom ezzel kapcsolatban az volt, hogy orálisan elégítette ki az élvezkedő Caesart, de hirtelen elkezdett vérezni és végül a térdelő pozícióból felállva a szolgalány kés szerű tárgyat tartott a kezében. Akkor most tulajdonképpen mi volt ez a jelenet?
  • Sir Quno Jedi
    hjakérem megfelelő melltartóban és szögben és retusálva nem látszik, hogy szétállnak a mellei és zacsisak...
  • Jim Morrison
    én levettem teljes képernyőről és elkezdtem netezni... azt hittem már elolvasok mindent mire ezek végeznek :D

Am jó rész volt ez is.
  • stargatelost
  • davidka003
  • stargatelost
    The Cabin In The Woods-ot nézd meg, abban már villantott :)
  • Sir Quno Jedi
    Namost egyik sem egy mellcsodás, de a régi feje vállalható közelről és mégis azt látjuk többet ha pofázik. Nekem ugyan egyik sem tetszik, én a fáin hófehérbőrű fíííínom jószágokat csipázom.

Ott van a bejonszé, a feje gáz, a háttértáncosai feje még gázabb, de olyan combjuk van bexarsz, így a figyelem elterelődik a többi részükről és így már tetszik a bejonszé, a háttértáncosai is (két lófejű), pedig nem is fehér a bőrük, amit csipázok. Ennyi. Minden nőben van valami szép, de ha nincsen akkor beletesszük... :DDD
  • davidka003
    Várom már, hogy hátha meg lesz dugva az a kis római csaj aki segít Spartacusnak. Kis csöcsvillantás jó lenne. :D
  • G_ArchAngel #3054
    ?????
    A régi Naevia mellei olyanok voltak, mint a felig ures tejes zacsko, a hanyinger kerulgetett, mikor meglattam. Ebbol 1-2 even belul spanielful lesz.

Lesley-Ann Brandt

vs

Cynthia Addai-Robinson

Persze lehet csak en vagyok tul igenyes...
  • sempronius18
    Ez egy ilyen kor volt amikor az emberélet szinte semmit sem ért, nem kell (sajnos) fennakadni a gyerekek le mészárlásan, mert sajnos, ha egy tömeg megvadul már nincs kontrollja és nem nézi, hogy kit öl meg vagy, kit erőszakol, hogy az gyerek-e, jó ember-e, rossz ember-e, csak azt látja, hogy ellenség.

Nekem azzal van egyedül bajom mikor morálisan próbálunk egy népet, csoportot a másik fölé helyezni.
    Mondjátok, hogy Róma tette ilyenné a rabszolgákat, mert hódított ölt, fosztogatott, na szerintem ez a nem teljesen igaz.
    Akkor ha Róma nem hódít, őt hódítják meg mások és annyi lenne a különbség, hogy Crassus lenne a lázadó és Spartacus a Consul. A történelem lényege kb, hogy választhatsz "baszol vagy téged basznak meg".
  • Hoz_Hun
    Persze értem én, csak morálisan zavar. Azzal érdekes módon nincs bajom, hogy valaki katona vagy rendőrként öl(fegyveres ellenséget, bűnözőt). Viszont ártatlanok/védtelenek megölése... nem hiszem hogy bármely háború után képes lennék ilyesmire.
  • sandor8206
    ja igen és azt az apróságot még el is felejtettem hozzáírni, hogy ölni meg még könnyebb sok embernek ha parancsra teszi...sőt ehhez még katonának se kell lenni
  • sandor8206
    persze nem kell gyilkosnak lenni :-) csak pár pszichikai cikket kell elolvasni a témában és egy kis "empátia" és racionális gondolkodás és nem csak erkölcsből mondogatni a dolgokat :-)

pl: a háborús nemi erőszak hangoztatása is "unalmas" sztem, persze csúnya dolog, meg minden, a háború is az
    de abba gondolj bele, van egy katona ölt már 1, 10,100 embert, elvetted az életüket, láttad 100 és 100 bajtársad halálát, a legszörnyűbb módokon
    na ezekhez képest mi egy nemi erőszak neki, semmi

nem a hétköznapi ember életviteléhez kell mérni
  • Hoz_Hun
    Ehhez a részéhez nem tudok hozzászólni, még nem öltem meg senkit. De ha túlesek rajta feltétlen megosztom itt, hogy akkor hogyan is vélekedek a gyerekgyilkoságról. :)
  • sandor8206
    de ne nevettesd már ki magad
    úgy beszélsz a gyilkolásról , mintha az valami csapd le csacsi lenne
    az az egyik legkomolyabb dolog, hogy azt valaki megteszi...az az a vonal amit, mint erkölcsileg mint pszichológilag a legnehezebb megtenni
    na de ha azt megtetted, akkor minden más már semmi, nulla
    Maga az ÖLÉS kurva nagy dolog, utána már mindegy, hogy nőt, férfit, gyereket
    szted a mostani katonák, nem ezt csinálják? és nem szimplán gonoszságból hanem egyszerűen már nem "hétköznapi" emberek és nem úgy gondolkodnak
  • Sir Quno Jedi
    Áááá, olyan nincs. Klasszikus korokban a gyermekek feleltek apáik bűneiért, ez meg volt mondva. :D

Meg vegyük úgy hogy nem. Akkor sem hagyhatod őket élve! Mert megnőnek és az ellenségeid gyakorlatilag újra kitermelődnek. Aki az ellenség, azt úgy kell végérvényesen kiírtani/kitakarítani, hogy a kutya se vonyítson utána...

Lásd. szurikáták. Bájos kis lények, de ha rábukkannak egy másik családra, akkor kölyköstül-paszulyostúl, kegyetlenül levadásszák őket az uccsó szálig, mert nem hülyék. Megölnek MINDENKIT. Aztán folytatják bájos tevékenységüket... :DDD
  • Hoz_Hun
    Hitlernek azért volt némi "károkozás" a rovásán. Egy 10 éves pszihopata kiscsaj lelövésével sincs bajom, ha az egy gépuskával kezében arat az utcán. Álatlánoságban beszélek gyerekről, nőröl, mikor abszolute ártatlanok és nem felelnek férjeik, testvéreik vagy apáik tetteiért.
  • Sir Quno Jedi
    Vagy amcsi osztag takarítóosztag vs. tálibok a házban, gránát bebasz, hullák összeszámol. Murvára nem érdekel senkit ilyenkor, hány gyerek és nő volt bent, mert vagy ők, vagy azok. Korrekt, a háború már csak ilyen. Nem szép, nem jó, de így működik.
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, szóval ha Hitler dögös 13 éves macagén lett volna, akkor nem végezték volna ki a szövetségesek, ha teszem azt elfogják??? Dehonnem...